Mallisto

Suositut filtterit
1 091 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Panosta pukeutumisessasi laadukkaaseen pohjatyöhön, joka saa olosi itsevarmaksi! Seksikkäät Hunkemöller-alusvaatteet ja yöasut mukautuvat jokaiseen naisvartaloon luoden virheettömän siluetin. Merkin alusasut ovat niin sensuellin naisellisia kuin flirttailevan tyttömäisiä. Millä tuulella sinä olet tänään?

Syntisen hyvännäköisiä alusvaatteita suunnitteleva Hunkemöller perustettiin vuonna 1886 missä muuallakaan kuin Alankomaiden Amsterdamissa. Vapaamielinen ja monikulttuurinen synnyinpaikka näkyy myös merkin suunnittelussa. Printit ja yksityiskohdat hakevat inspiraationsa Amsterdamin värikkäästä kulttuurista. Rohkea, viettelevä ja viattoman suloinen - alusvaatemuodin lempilasta voi kuvailla monella adjektiivilla. Kaikkien tuotteiden tavoite on kuitenkin sama - laadukkaat rintaliivit, alushousut ja yöasut tuovat käyttäjälleen itsevarmuutta ja välitöntä hehkua. Naisellisten alusvaatteiden vaikutus on välitön. Valitse alankomaalaismerkin mallistosta vain parasta yllesi niin töihin, vapaa-ajalle kuin juhlaan!

Hunkemöller - viettelevää ja flirttailevaa alusvaatemuotia Amsterdamista!

Olipa alusvaatteesi tarkoitettu vilautettavaksi tai vain omille silmillesi, Hunkemöller-valikoima palvelee kaikkia tarpeitasi. Dekolteeta imartelevat balconette-liivit, kaarituettomat liivitopit sekä saumattomat T-paitaliivit ovat erinomaisia valintoja eri käyttötarkoituksiin. Ylelliset kylpytakit ja yömekot tekevät iltatoimista arjen luksusta. Silkkisenpehmeät materiaalit, kietaisumallit ja pitsi tuovat välitöntä ylellisyyttä jokaiseen asuun. Romanttiset ruusut ja retrot pilkut ovat kuvio- ja printtivaihtoehtojen suosikkeja. Hollantilaismerkki taitaa värien käytön. Dramaattinen musta, pikkutuhma punainen ja puuterinen roosa tuovat jokainen oman säväyksensä alusvaatteisiin.

Hunkemöller-nainen tietää mitä haluaa tyyliltään, eikä pelkää yhdistellä eri vaatteita ennakkoluulottomasti toisiinsa. Ota luova vapaus myös alusvaatteidesi kanssa. Älä pelkää yhdistää seksikästä mustaa tyttömäiseen pinkkiin ja roosaan. Pastellivärit viihtyvät keskenään - kokeile eri pastellin sävyissä olevia rintaliivejä ja alushousuja. Anna kauniiden alusvaatteidesi vilahtaa myös kylpytakin ja yöasun alta. Kaipaatko ekstraboostia illan juhliin? Naisellinen body tuo ryhtiä ja kurveja cocktail-mekon alle puettuna.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista