Suositut filtterit
279 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Becksöndergaard edustaa tuoretta tanskalaista asustedesignia, jossa skandinaavisen vaatesuunnittelun perinteet kohtaavat valloittavan omaleimaisen uuden vuosituhannen kädenjäljen. Tuloksena on valikoima inspiroivia laukkuja, huiveja, päähineitä ja muita asusteita, joista voi löytää vaikutteita niin uusimmasta huippumuodista kuin menneiden vuosikymmenten kohokohdistakin. Asusta päiväsi astetta kauniimmaksi, hauskemmaksi, lämpimämmäksi tai villimmäksi Becksöndergaardin iki-ihanilla moderneilla klassikoilla.

Tanska on viime aikoina kunnostautunut yhtenä uuden skandinaavisen muodin kiinnostavimmista alueista, josta on ponnistanut monia kekseliäitä suunnittelijalupauksia. Nuoret tanskalaissuunnittelijat Lis Beck ja Anna Søndergaard lanseerasivat Becksöndergaardin vuonna 2003 tuomaan pohjoiseen pukeutumiseen lisää värikkyyttä ja leikkisyyttä. Puhtaat, selkeät linjat ja käytännöllinen minimalismi yhdistettynä kepeään asenteeseen ja rohkeaan särmikkyyteen nostivat brändin nopeasti yhdeksi skandinaavisen asustesuunnittelun suosikkinimistä. Becksöndergaard luottaa asusteissaan kestäviin ja laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin, kuten nahkaan, villaan ja puuvillaan. Ylellistä luksuksen tuntua huiveihin tuovat esimerkiksi silkki sekä kashmirvilla.

Becksöndergaard tuo skandinaavisen laatusilauksen tyyliin kuin tyyliin

Becksöndergaardin mallistojen tunnusmerkeiksi ovat nousseet käsin piirrettyihin, maalauksellisiin printteihin pohjautuvat unenomaisen värikkäät huivit sekä valokuvaprinttien mielikuvituksekas hyödyntäminen. Kesäyön taikaa hehkuvilla kepeillä huiveilla tuot valoa syksyiseen neuleeseen tai iloista kontrastia esimerkiksi rock-henkisen nahkatakin kanssa. Viileän sään lyömättömän monikäyttöisiin asusteisiin kuuluvat puolestaan suuret ja lämpimät viittamaiset villahuivit, jotka takaavat suloisen lämmöntunteen kylmimmälläkin talvipakkasella. Alaosaksi voit pukea kapean niukkalinjaiset farkut, sillä suuri ja hulmuava huivi tuo painopisteen säärten linjoihin. Juhlatilaisuudet viimeistelet pienellä, herkullisella iltalaukulla ja ilmavalla, hienostuneella huivilla. Becksöndergaardin asusteet ovat myös minimalistin unelma, sillä niiden avulla voi tuoda neutraaliinkin asukokonaisuuteen uutta potkua helposti. Kokeile vaikka, millaisen vaikutuksen suuri, graafisilla printeillä kuvioitu ostoskassi luo kokomustan asun kanssa.

Becksöndergaard tuo asuusi palan Kööpenhaminan katumuodin värikkään persoonallista tunnelmaa, jossa särmikäs asenne, tinkimätön estetiikka ja korkea laatu lyövät kättä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua