Naisten kellot

Suositut filtterit
2 310 tuotetta

Naisten kellot ja korut – arjen luksusta pukeutumiseen

Kukapa ei kaipaisi pientä luksusta arkeen? Tai haluaisi viimeistellä asunsa jollain näyttävällä asusteella, kun edessä ovat vähän hienommat kekkerit? Naisten kellot ja korut ovat loistava tapa kiinnittää katseita ja korostaa omaa tyyliä. Ne luovat mielikuvaa siitä, että olet käyttänyt runsaasti aikaa laittautumiseen, vaikka olisikin vasta ryöminyt ulos lakanoiden välistä.

Kello on toki varsin hyödyllinenkin asuste, jonka myötä myöhästelykin saattaa jäädä. Zalandon valikoiman naisten kelloissa yhdistyvät sekä toiminnallisuus että näyttävyys. Koska kauneus on katsojan silmässä ja makuasiat ovat yksilöllisiä, olemme koonneet mallistoomme monia erilaisia kelloja. On pientä, siroa ja hillittyä mallia sekä koristeellisempaa ja näyttävämpää vaihtoehtoa, jotka toimivat korun lailla näyttävinä pieninä yksityiskohtina. Emme ole kuitenkaan unohtaneet urheilukellojen ystäviä.

Mikäli haluat siis tuoda pukeutumisessasi esiin omaa persoonaasi harkituin yksityiskohdin, ovat Zalandon naisten kellot juuri sitä mitä kaipaat. Mallistostamme löydät sekä pelkkiä kelloja että kello ja koru -settejä. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi ja tilaa mieluisasi jo tänään!

Kestäviä materiaaleja sekä harkittuja kokonaisuuksia

Monet keräilevät erilaisiin tilanteisiin ja asukokonaisuuksiin sopivia kelloja, kun taas toisilla on se tietty luottoyksilö, joka on ranteessa päivästä toiseen. Jokainen toivoo kuitenkin kelloltaan yhtä asiaa: kestävyyttä.

Kun viimein hankkii sen pitkään haaveissa olleen kellon, on pettymys suuri, mikäli se kuitenkin irtoaa ranteesta kesken työmatkan tai railakkaan tanssin. Zalandon malliston naisten kellot on valittu tarkkaan, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme tasokkaan palvelun lisäksi myös laadukkaita tuotteita. Meille kestävyys on tärkeää, emmekä ole valmiita tinkimään siitä minkään tuotesarjan yhteydessä. Näin ollen kellot ovat tarkoin suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa on panostettu materiaaleihin, jotka eivät käytössä rispaannu.

Sen sijaan, että haalisit itsellesi rihkamaa, voitkin siis tilata meiltä naisten kellot, jotka pysyvät lähes uudenveroisina pitkään, sillä ne on luotu käytettäviksi. Rannekkeiden materiaalit vaihtelevat lujasta nahasta ruostumattomaan teräkseen sekä kestävään kankaaseen. Kellotaulut on suojattu laadukkaalla lasilla ja koneistot on huolella viimeistelty. Osa kelloista kestää jopa vettä. Tilaa siis meiltä Zalandolta naisten kellot, joiden värit eivät haalistu ja joiden rannekkeet katkea kovassakaan käytössä.

Uniikit naisten kellot uniikeille naisille

Koska meistä jokainen on oma uniikki yksilönsä, ei yksi kellomalli sovi kaikille. Yksi toivoo kelloltaan vain ja ainoastaan näyttävyyttä sekä korun kaltaista kimaltelevuutta, kun taas toinen haluaisi sen kykenevän esimerkiksi ottamaan aikaa ja kertomaan päivämäärän.

Meidän laajasta valikoimastamme löydät sekä perinteisiä analogisia kelloja että kookkaampia digitaalisia kellotauluja. Tarjolla on kimaltavia kiviä, pieniä yksityiskohtia sekä erivärisiä rannekkeita, joiden avulla luot viimeistellyn kokonaisuuden.

Valikoimamme naisten kellot ja monien mallien mukana tulevat korut ovat myös mitä loistavin lahjaidea jollekin läheiselle, jota haluaa hemmotella. Ei siis hätää, vaikka äitienpäivä, syntymäpäivä, ystävänpäivä, joulu tai vuosipäivä olisivatkin jo ihan ovella – Zalandolta löydät rakkaallesi upean lahjakellon ja saat sen vieläpä nopealla toimituksella.