Asusteet

Naisten kellot

Hinta
9
9
685
685
Teknologia

962 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/12
Rannekello - black Rannekello - grey Rannekello - gun PARKER - Rannekello ajanottotoiminnolla - rosegold-coloured/puder GEORGIA - Rannekello - dunkelbraun Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - brown MINI DARCI - Rannekello - purpur ULTRA BLING - Rannekello - rosegold-coloured Rannekello - nude Rannekello - silver-coloured Rannekello - nude Rannekello - nude PARK ROW - Rannekello - roségold-coloured RUNWAY - Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - nude Rannekello - nude Rannekello - black Rannekello - nude Rannekello - black Rannekello - rose Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - rose gold-coloured MINETTA - Rannekello - silber OPEN SHOULDER STRAP - Rannekello - pink Rannekello - blue/white/pink Rannekello - black Rannekello - nude Rannekello - rosa Rannekello - silber/roségoldfarben Rannekello - black Rannekello - rosa ULTRA CLEAN - Rannekello - silver-coloured Rannekello - black/rosegold-coloured ORIENTAL BLOSSOM DIAL - Rannekello - nude LUXE LUCY - Rannekello - light pink Rannekello - black FRITZ - Rannekello - gold-coloured / walnut Rannekello - hellbraun Rannekello - grey BELLEVILLE - Rannekello - blau Rannekello - rosègold-coloured NORIE - Rannekello - gold-coloured/roségold-coloured MINI PARKER - Rannekello - gold-coloured HINZE - Rannekello - rosewood Rannekello - nude SET - Rannekello - rose gold-coloured Rannekello - silver-coloured PARK ROW - Rannekello - pink Rannekello - black SCALLOP TRACKER - Rannekello - schwarz VANESSA - Rannekello - rose gold-coloured HILDE - Rannekello - midnightblack Rannekello - silver-coloured Rannekello - rose gold-coloured CHARGE 2 - Sykemittari - black/silver-coloured ANITA - Rannekello - silver-coloured Rannekello - black Rannekello - black JACQUELINE - Rannekello - pink

Kauniit naisten kellot toimivat parhaimmillaan hyödyllisinä asusteina ja koruina sekä estetiikan että käytännön näkökulmasta. Rannekello toimii siis karismaattisena asusteena: se antaa sinusta huolitellun, tarkan ja naisellisen vaikutelman. Naisten kellot lisäävät tyylikkyyttäsi sekä etiketin että pukeutumisen suhteen. Kellovalikoimastamme löydät varmasti tyyliisi ja mihin tahansa tilanteeseen sopivan kellon, olitpa sitten menossa juhliin, töihin tai tapaamiseen ystäviesi kanssa.

Rannekellot luotiin naisia varten

Ajan mittaamisella ja naisten kellojen historialla on pitkät perinteet. 1800-luvun lopulla rannekellot kehitettiin nimenomaan naisten käyttöön korukelloiksi. Vasta ensimmäisen maailmansodan aikaan myös miehet alkoivat käyttää rannekelloja. Rannekellojen yleistyminen johtui osittain myös naisten sosiaalisen aseman muutoksesta. Naiset siirtyivät työelämään, ja monissa työtehtävissä riipuskellon pitäminen oli mahdotonta, jo siitäkin syystä, että naisten asusteissa ei yleensä ollut riipuskellolle paikkaa. Kello itsessään oli kuitenkin välttämätön. Alun perin kellojen rannekkeet olivat yksinomaan nahkaa. Nykyisin sekä ranneke-, kellotaulu- että koneistovaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä kaikkien naisten iloksi.

Naisten kellot tyylikkäästi avuksi ajanhallintaan

Valikoimistamme löydät sekä persoonallisia kvartsikelloja että uusinta teknologiaa hyödyntäviä digitaalisia kelloja. Kellotauluja löytyy sekä minimalistisen tyylikkäinä, klassisen koristeellisina että moderneina, digitaalisina näyttöinä. Erittäin trendikästä on yhdistää ruusukultainen kellotaulu erilaisiin rannekkeisiin ja väreihin. Aina yhtä tyylikäs musta käy minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Kultaiset ja hopeiset kellot ovat ajattomia klassikoita. Rannekevaihtoehdoista valikoimaa löytyy myös runsaasti: rannekkeita valmistetaan muun muassa vettä ja likaa hylkivästä silikonista, ruostumattomasta teräksestä, jalometalleista, kankaasta, erilaisista materiaaleista punomalla sekä perinteikkäästä nahasta. Nousevina trendeinä rannekelloissa näkyy myös painokuvioiden ja pienten, hauskojen ja kekseliäiden yksityiskohtien lisääminen kellotauluun ja rannekkeeseen. Valitse siis tarvettasi ja tyyliäsi parhaiten vastaava kello ja nauti sen tuomasta ilosta ja hyödystä. Trendikkäät naisten kellot auttavat sinua pysymään ajan hermolla niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestikin.

Tutustu myös

Minkälaiset kellot sinua kiinnostavat?

Naisten kellot ovat koristeellisia, hillittyjä, leikkisiä, sporttisia...

... ja paljon muuta! Kuulutko niihin naisiin, joilla on useampia rannekelloja erilaisia tilanteita ja asuja varten? Vai tarvitsetko yhden, tarkoin valitun kellon, josta seuraat aikaa vuodesta toiseen? Innostu yhdistelystä - luo kellolla kontrasteja tai korosta naisellisuuttasi. Tee ajan seuraamisesta kestävä nautinto!

Kello ranteessa kiinnittää huomion, oli se sitten huomion keskipiste tai hihansuusta pilkahtava käytännöllinen asuste. Rannekello voi olla kuin koru: kimalteleva ja runsas, tai hillitty ja oivaltava. Siro kello korostaa käsiesi kauneutta ja naisellisuutta. Maskuliinisempi tyyli puolestaan on rohkean kiehtova. Värikkäät ja leikkisät kellot voivat kerätä huomion yksinkertaisen asun kera. Yksinään kello luo pelkistetyn kauniin vaikutelman, korujen kanssa voit taas luoda runsaammaan lookin. Entä haluatko tuntea ihollasi lempeän pehmeän nahkarannekkeen vai viileän metallin? Kellovalintoja tehdessä kyseessä ei tietenkään ole pelkkä ranneke, vaan itse kellotaulullakin on merkitystä. Perinteisissä malleissa on hillityt sävyt ja sirot viisarit yksivärisellä taustalla. Vauhdikkuudesta ja sporttisuudesta kielivät taas digitaalinäyttöiset kellot.

Klassiset, analogiset mallit muistuttavat rannekellojen historiasta. Naisille on valmistettu rannekelloja parin vuosisadan ajan. Tekniset ominaisuudet ja tarkkuus ovat kellossa tietysti olennaisia, vaikka kelloista nopeasti tulikin myös ulkonäköä sulostuttava asuste. Yksinkertaisimmillaan kello näyttää pelkän ajan, mutta valikoimamme kronografi-kellot voivat näyttää esimerkiksi päivämäärän ja niillä voi mitata aikaa. Sulavalinjaiset, klassiset kellot kestävät katseita vuosikymmenestä toiseen. Massiivisempien kellojen koristelu kimaltelevin kivin puolestaan luo kiehtovan kontrastin, johon et kyllästy ikinä. Myös digitaalinäyttöjä yhdistellään siroihin kelloihin, jotka nostalgisesti henkivät 80-luvun tunnelmaa. Valikoimastamme löydät kellot tunnetuilta valmistajilta sekä suosittujen vaatemerkkien mallistoihin kuuluvat kellot. Koska valikoimien runsaus on kunnia-asiamme, meiltä löydät myös raikkaat uutuuskellot.

Trendihälytys! Tyylikatsaus naisten kelloihin

#jaloteräs: Jaloteräskelloissa vallalla on tällä hetkellä kolme trendiä. Niistä ensimmäinen on kaksivärisyys, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että rannekkeessa ja numerotaulussa käytetään yhdessä sekä ruusukultaa että kultaa. Toisena tulee androgyyni malli miesten kellojen tyyliin suurella numerotaululla ja päivämääränäytöllä. Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä Big & Slim; vastakohdathan tunnetusti täydentävät toisiaan, ja tässä trendissä XXL-kokoiseen numerotauluun yhdistetään XXS-koon ranneke.

#nahka vs. kangas: Kenellepä rannekello nahka- tai kangasrannekkeella ja selkeällä numerotaululla ei olisi tuttu? Ei ole väliä, valitsetko nahka- vai kangasrannekkeen, kello on joka tapauksessa nyt muodikas. In juuri nyt on etenkin kultakehyksien yhdistäminen joko ruskeaan nahkarannekkeeseen tai sini-valko-punaraidalliseen kangasrannekkeeseen.

#vaihtoehto: Kaipaatko vaihtelua? Värikkäät painokuvioidut rannekkeet ja hillityt painatukset numerotaulussa lisäävät suosiotaan. Pidettyjä ovat myös kellot, joissa numerotaulun ja rannekkeen väri on soinnutettu toisiinsa. Esimerkiksi laivastonsininen tai antrasiitti ovat kovassa huudossa tällä hetkellä. Jos haluat kokeilla jotakin aivan uutta, valitse puinen kello!