Naisten kellot

Suositut filtterit
2 876 tuotetta

Minkälaiset kellot sinua kiinnostavat?

Naisten kellot ovat koristeellisia, hillittyjä, leikkisiä, sporttisia...

... ja paljon muuta! Kuulutko niihin naisiin, joilla on useampia rannekelloja erilaisia tilanteita ja asuja varten? Vai tarvitsetko yhden, tarkoin valitun kellon, josta seuraat aikaa vuodesta toiseen? Innostu yhdistelystä - luo kellolla kontrasteja tai korosta naisellisuuttasi. Tee ajan seuraamisesta kestävä nautinto!

Kello ranteessa kiinnittää huomion, oli se sitten huomion keskipiste tai hihansuusta pilkahtava käytännöllinen asuste. Rannekello voi olla kuin koru: kimalteleva ja runsas, tai hillitty ja oivaltava. Siro kello korostaa käsiesi kauneutta ja naisellisuutta. Maskuliinisempi tyyli puolestaan on rohkean kiehtova. Värikkäät ja leikkisät kellot voivat kerätä huomion yksinkertaisen asun kera. Yksinään kello luo pelkistetyn kauniin vaikutelman, korujen kanssa voit taas luoda runsaammaan lookin. Entä haluatko tuntea ihollasi lempeän pehmeän nahkarannekkeen vai viileän metallin? Kellovalintoja tehdessä kyseessä ei tietenkään ole pelkkä ranneke, vaan itse kellotaulullakin on merkitystä. Perinteisissä malleissa on hillityt sävyt ja sirot viisarit yksivärisellä taustalla. Vauhdikkuudesta ja sporttisuudesta kielivät taas digitaalinäyttöiset kellot.

Klassiset, analogiset mallit muistuttavat rannekellojen historiasta. Naisille on valmistettu rannekelloja parin vuosisadan ajan. Tekniset ominaisuudet ja tarkkuus ovat kellossa tietysti olennaisia, vaikka kelloista nopeasti tulikin myös ulkonäköä sulostuttava asuste. Yksinkertaisimmillaan kello näyttää pelkän ajan, mutta valikoimamme kronografi-kellot voivat näyttää esimerkiksi päivämäärän ja niillä voi mitata aikaa. Sulavalinjaiset, klassiset kellot kestävät katseita vuosikymmenestä toiseen. Massiivisempien kellojen koristelu kimaltelevin kivin puolestaan luo kiehtovan kontrastin, johon et kyllästy ikinä. Myös digitaalinäyttöjä yhdistellään siroihin kelloihin, jotka nostalgisesti henkivät 80-luvun tunnelmaa. Valikoimastamme löydät kellot tunnetuilta valmistajilta sekä suosittujen vaatemerkkien mallistoihin kuuluvat kellot. Koska valikoimien runsaus on kunnia-asiamme, meiltä löydät myös raikkaat uutuuskellot.

Trendihälytys! Tyylikatsaus naisten kelloihin

#jaloteräs: Jaloteräskelloissa vallalla on tällä hetkellä kolme trendiä. Niistä ensimmäinen on kaksivärisyys, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että rannekkeessa ja numerotaulussa käytetään yhdessä sekä ruusukultaa että kultaa. Toisena tulee androgyyni malli miesten kellojen tyyliin suurella numerotaululla ja päivämääränäytöllä. Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä Big & Slim; vastakohdathan tunnetusti täydentävät toisiaan, ja tässä trendissä XXL-kokoiseen numerotauluun yhdistetään XXS-koon ranneke.

#nahka vs. kangas: Kenellepä rannekello nahka- tai kangasrannekkeella ja selkeällä numerotaululla ei olisi tuttu? Ei ole väliä, valitsetko nahka- vai kangasrannekkeen, kello on joka tapauksessa nyt muodikas. In juuri nyt on etenkin kultakehyksien yhdistäminen joko ruskeaan nahkarannekkeeseen tai sini-valko-punaraidalliseen kangasrannekkeeseen.

#vaihtoehto: Kaipaatko vaihtelua? Värikkäät painokuvioidut rannekkeet ja hillityt painatukset numerotaulussa lisäävät suosiotaan. Pidettyjä ovat myös kellot, joissa numerotaulun ja rannekkeen väri on soinnutettu toisiinsa. Esimerkiksi laivastonsininen tai antrasiitti ovat kovassa huudossa tällä hetkellä. Jos haluat kokeilla jotakin aivan uutta, valitse puinen kello!