Suositut filtterit

Ilse Jacobsen – luonnon inspiroimaa muotia

Tanskan Hornbækissa toimintansa aloittanut ja sieltä jatkuvan inspiraationsa ammentava Ilse Jacobsen Hornbæk on ikonisista kumisaappaistaan ja naisellisen tyylikkäistä vaatteistaan tunnettu tuotemerkki. Vuodesta 1993 toiminut merkki kantaa nykyään valikoimassaan laadukkaiden sadesään vaatteiden lisäksi paljon muutakin, eikä merkki syyttä ole kasvattanut tunnettuuttaan ympäri maailman.

Ilse Jacobsen -valikoiman luonnon inspiroima tyyli näkyy tuotteissa selkeästi nähtävissä olevana skandinaavisen linjakkaana muotoiluna. Pääpaino tuotteiden tyylissä on mukavuudessa, eleganssissa, naisellisuudessa ja moderniin urbaaniin elämäntyyliin sopivassa ulkomuodossa. Erilaisiin sääolosuhteisiin soveltuvissa malleissa löytyy myös sopiva ripaus leikkisyyttä.

Kauniiden värien ja muotojen sävyttämästä tuotemerkin valikoimasta löydät skandinaavisen suoraviivaista, kaunista ja erittäin laadukasta muotia. Tuotteissa yhdistyy rento ja leikkisä luksustyyli, sekä kestävyys ja monikäyttöisyys, joiden avulla voit säässä kuin säässä pukeutua tyylikkäästi. Valikoimastamme löydät ihanan tyylikkäät vaatteet, joilla teet jokapäiväisestä elämästä helpompaa ja nautinnollisempaa. Tuotemerkin valikoimasta löytyy haluttujen sadesään vaatteiden lisäksi ihastuttavia mekkoja vapaa-ajalle ja juhlaan sekä erittäin trendikkäitä haalareita.

Näyttävää pukeutumista myös sadesäälle

Hornbækin rantakohteen inspiroimista valikoimista löydät todellisia sadesään aarteita. Ilse Jacobsen tunnetaankin eräänlaisena tuotemerkkien sadesään spesialistina, jonka tuotevalikoimasta löydät sadevaatteet, joiden kanssa suorastaan odottaa sadepäiviä. Myös synkkiin päiviin iloa tuovista tyylikkään toimivista tanskalaismerkin muotiasusteista on syystäkin tullut haluttua tavaraa. Ripauksen glamouria sadepäiviin tuovien vaatteiden joukosta löydät suositut saapasmallit sekä siron tyylikkäät parkatakit. Sadesäälläkään ei tarvitse pukeutua tylsästi!

Tyylikkään yksinkertaiset yksiväriset parkatakit tarjoavat perinteisen sadetakin paikalle komean, hieman muodokkaamman vaihtoehdon, johon pukeutuneena ulkoilu ei sadesäälläkään ole ikävää. Modernimmalla muotoilulla ja sadetta kestävillä materiaaleilla saa sadesäänkin pukeutumisesta näyttävää. Kattavilla värivalinnoilla voi viimeistellä pukeutumisen omaan tyyliin sopivaksi. Onko valintasi kenties metsäisen vihreä? Vai haluatko piristystä sateiseen keliin ihanan tyttömäisellä ruusukultaisella parkatakilla?

Erilaisten parkatakkimallien ja pehmustettujen ulkotakkien lisäksi löydät Ilse Jacobsen –valikoimastamme moneen makuun sopivia muitakin toimivuudeltaan suorastaan erinomaisia sadetakkeja. Kokonaisvaltainen ja monipuolinen malli, jossa pystyy oman maun mukaan kiristyshihnan avulla takkia kiristämään vyötäröltä, ja josta löytyy taskutilaa runsaasti, saattaa olla juuri etsimäsi malli. Tai kenties etsitkin hauskan kiiltävää ja katseita keräävää sadetakkia? Sadetta pitäviä takkimalleja löytyy niin nappikiinnityksellä, kuin vetoketjullakin, ja luonnollisesti useissa eri kokoluokissa. Yhdistävänä tekijänä tuotteilla on kuitenkin korkea laatu, mukavuus ja naisellisen aistikas istuvuus.

Säväytä tyylikkäillä jalkineilla

Ilse Jacobsen Hornbæk -tuotteiden joukosta suosituimpiin ovat pitkään kuuluneet merkin laadukkaat ja muodikkaat sadesaappaat. Valikoimiin kuuluu kuitenkin myös paljon kuivemmankin sään jalkineita, nilkkureita ja jopa rantakäyskentelyyn sopivia varvassandaaleja. Kaikissa tuotemerkin jalkineissa keskeisessä roolissa on skandinaavisen linjakas muotoilu, laadukkaat materiaalit ja mukavuus.

Sadesään ykkösvaatetukseen kuuluvat luonnollisesti kumisaappaat. Ilse Jacobsen -valikoimasta löydät suorastaan tyrmäävän muodikkaat sadesään saappaat niin pidempivartisena, kuin lyhyelläkin varrella. Trendikkään näyttävät pitkävartiset saappaat on koristeltu nauhoilla ja muotoilu on jalkaan mukavasti istuva. Kaukana ovat muodottomien kumisaappaiden ajat! Pidempivartisten kumisaappaiden lisäksi vaihtoehtona ovat yhtä lailla nauhoin koristetut lyhytvartiset sadesaappaat, jotka löytyvät perinteisten mustan ja valkoisen värin lisäksi trendikkäästi kirkkaankeltaisina ja punaisina. Monipuolisen kumisaapasvalikoiman viimeistelee minimalistiseen ja ajattoman tyylikkääseen tyyliin sopivat lyhytvartiset mallit ilman nauhoja.

Urbaaniin asukokonaisuuteen soveltuvia kenkämalleja löytyy Ilse Jacobsen -valikoimista myös kuivemmalle säälle. Näissä minimalistinen tyyli on monesti viimeistelty ihastuttavilla yksityiskohdilla, hauskoilla materiaaleilla ja erilaisilla yhdistelmillä tekstuureja. Trendikkään näyttävillä pohjilla varustetut pistokkaat ovat mainiot arkikengät. Varvassandaalien valikoimasta löydät puolestaan aimo ripauksen glamouria. Sisäkäyttöönkin soveltuvat ihanan pehmeät tohvelit puolestaan lämmittävät jalkoja sisätiloissakin. Ilse Jacobsen -kenkiä yhdistää keveys, mukavuus ja monikäyttöisyys ja ne soveltuvat sekä luottojalkineiksi arkeen että matkalaukkuun helposti sujahtaviksi vaihtokengiksi.