123 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sadesään spesialisti Ilse Jacobsen tuo iloa synkkiinkin päiviin! Tanskalaismerkin kumisaappaista on tullut haluttu muoti-asuste, ja merkin muissakin jalkineissa toistuvat suosikkisaapikkaista tuttu rouheuden ja sirouden yhdistelmä.

Skandinaavinen muotoilu on keskeisessä roolissa Ilse Jacobsen -jalkineissa. Se näkyy selkeinä linjoina, ripauksena leikkisyyttä ja sääolosuhteiden vaatimusten vaikutuksena designiin. Niinpä merkin rakastetut ja tyrmäävän muodikkaat sadesään saappaat on viimeistelty nauhoilla ja niiden muoto noudattelee jalan muotoja. Pohja on trendikkäästi näyttävä. Vähempikin saa odottamaan sadepäiviä innolla!

Ilse Jacobsen tuo sadepäiviin ripauksen glamouria

Nauhalliset kumisaappaat, leggingsit ja yli saappaiden varren ulottuvat villasukat ovat kuuma yhdistelmä. Mutta kuten muutkin kenkädesignin klassikot, ne sopivat myös monenlaisiin muihinkin asuihin. Yhdistä ne siis esimerkiksi kulutettuihin slim fit -farkkuihin ja viittaan. Viimeistele asukokonaisuus hiuksia ja kasvoja suojaavalla hatulla! Kontrastien ympärille rakennettu asukokonaisuus taas perustuu naisellisen hameen ja ronskien saappaiden yhdistelmään.

Nauhallisten saapikkaiden lisäksi Ilse Jacobsenin saapasvalikoimaan kuuluu chelsea-bootseilta ilmeensä lainanneita kuminilkkureita sekä biker-mallisia soljin koristeltuja malleja. Ne jalassa urbaanin, tyylikkään ja vedenpitävän asukokonaisuuden koostaminen on hurmaavan helppoa!

Ilse Jacobsen -valikoimaan kuuluu myös kuivan sään jalkineita, kuten tyylikkäitä nahkanilkkureita. Niissä toistuu kumisaappaista tuttu pohjoismainen, selkeä muotoilu. Muutoin minimalistinen design rikotaan huolitelluilla yksityiskohdilla, erikoisella materiaalivalinnalla tai erilaisten tekstuurien yhdistelmällä. Perehdy Ilse Jacobsenin mallistoon myös siinä tapauksessa, että etsit kesäkenkiä: mallistoon kuuluu elegantteja varvassandaaleja ja kauniita, nostalgisia espadrilloja kiilakorkoineen!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua