Suositut filtterit
1 116 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Zalandon Selected Femme -tuotteet ratkaisevat asukriisin

Kansainvälistä tunnustusta kerännyt, alkunsa Tanskasta saanut Selected-vaatemerkki vaatettaa niin modernit miehet kuin naisetkin. Selected Femme -vaatteet ja -kengät ovat nimenomaan naisille suunnattuja, skandinaavisen tyylin, pukeutumisen mukavuuden sekä korkean laadun yhdistäviä tuotteita, joihin inspiraatio on kerätty kaikkialta ympäriltä. Brändi tarjoaa viimeisteltyjä, erilaisia ja ajattoman trendikkäitä vaatteita sekä kenkiä pukeutujille, jotka eivät pelkää ilmaista itseään.

Ole siis rohkeasti oma itsesi ja uskollinen persoonalliselle tyylillesi näillä ajattomilla vaatteilla, jotka eivät mene koskaan muodista. Käännä katseita kadulla jätä hyvä ensivaikutelma työhaastattelussa ja jää mieleen. Selected Femme -tuotteet erottuvat massasta kauniisti laskostuvilla materiaaleilla sekä ajattomilla silueteillaan, jotka eivät mene koskaan muodista. Niitä yhdistelemällä voit luoda upeita sekä näyttäviä asukokonaisuuksia niin arkeen kuin juhliinkin.

Ratkaise siis aamun asukriisisi ja tunne olosi itsevarmaksi uudessa luottohameessasi tai klassisessa neuleessasi. Selected Femme -tuotteiden monipuolisuuden ansiosta voit pitää samaa mekkoa niin töissä, kesäjuhlissa kuin vaikkapa treffeillä. Jokainen vaate on kuin taideteos ja osoitus siitä, miten kaunista yksinkertaisuus voikaan olla. Rikastuta siis vaatekaappiasi Selected Femme -vaatteilla, jotka saat tilattua vaivattomasti Zalandolta!

Selected Femme -tuotteilla väriä harmaisiinkin keleihin

Zalandon monipuolisesta Selected Femme -mallistosta löytää päällepantavaa säähän kuin säähän. Pue yllesi vaikkapa tyylikäs, pitkähelmainen trenssi takki, niin ei haittaa, vaikka taivaalta sataisi kissoja ja koiria. Syyssää suorastaan vaatii varustautumaan myös erilaisilla pehmoisilla neuleilla ja neuletakeilla, jotka yllä kääriytyä sohvan nurkkaan kahvikuppi kädessä. Talven yli luut ja ytimet pysyvät lämpiminä untuvatakin alla, kun taas kesällä voi sonnustautua erilaisiin toppeihin ja t-paitoihin.

Materiaaleja riittää aina hengittävästä puuvillasta mukavaan joustinneuleeseen sekä siistiin satiiniin. Valinnanvaraa on tarjolla myös väreistä, sillä malliston paletti kattaa niin suloisen liilan, maanläheisen beigen, klassisen mustan kuin lämpimän punaisenkin. Raitoja ja kukkakuoseja kaipaavakaan ei joudu pettymään.

Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja luo Selected Femme -vaatteilla kiinnostavia sekä ainutlaatuisia asukokonaisuuksia. Zalandon laajasta mallistosta voit valita vaikkapa kirkkaanvihreän neuletakin, tyrmääväntyylikkään nahkahameen, mukavat kengät tai tyköistuvat farkut, jotka on suunniteltu rohkeiden muodin edelläkävijöiden tarpeita silmällä pitäen. Tule siis tekemään löytöjä jo tänään!

Selected Femme – kun haluat valita vastuullisemmin vaatekaupoilla

Yhä useampi pohtii nykyään vaateostoksia tehdessään esimerkiksi ympäristöön liittyviä kysymyksiä pyrkiessään pienentämään omaa hiilijalanjälkeään. Vastuullisuuden nimissä myös me Zalandolla olemme halunneet tarjota asiakkaillemme kestävästi tuotettuja vaatteita, kenkiä sekä asusteita.

Selected Femme -mallistoonkin mahtuu mukaan monia tuotteita, jotka kantavat kestävän kehityksen leimaa. Tämä tarkoittaa, että ne on valmistettu esimerkiksi luonnonmukaisista tai kierrätetyistä materiaaleista tai vaikkapa vettä säästävin menetelmin.

Jos siis planeettamme hyvinvointi on lähellä sydäntäsi, voit Zalandon asiakkaana tehdä vaatekaappiasi täydentäessä vastuullisia valintoja tyylistäsi kuitenkaan tinkimättä. Tule siis tutustumaan mallistoomme ja lue lisää vaatteiden tuotantoprosesseista!