1 327 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Selected Femme on merkki, joka luottaa kauniisiin materiaaleihin, yksityiskohtiin ja leikkauksiin. Tanskalaisen muodin suuryritys Bestsellerin omistama Selected Femme poikkeaa muodin tavanomaisista ketjumerkeistä siinä, että jokainen vaatekappale on erikseen suunniteltu, mitattu ja kaavoitettu. Selected Femme erottuukin edukseen huippulaadullaan ja -designillaan.

Perusvireeltään Selected Femme -vaatteet ovat hyvin naisellisia, aina pienillä yllättävillä yksityiskohdilla maustettuna. Mallistoon kuuluu myös niin sanottuja unisex-vaatteita, joilla voi luoda klassiseen bisnespukeutumiseen houkuttelevaa lisäsärmää. Androgyynit elementit tyylissä ovat jo tovin olleet huipputrendikkäitä: yhdistä vaikka naisellinen toppi pikkutakkiin tai glamour-mekko herrainkenkiin.

Selected Femme – sano hyvästit asukriisille!

Selected Femme -mallistosta löydät ajattomia klassikkovaatteita, joilla luot vaivattomasti kauniin elegantin tyylin. Löytyyhän vaatekaapistasi jo yksinkertaisuudessaan aina yhtä tyylikäs valkoinen kauluspaita? Selected Femme tarjoaa tästäkin vaatekaapin rakastetusta yksilöstä oman raikkaan versionsa. Huipputrendikästä on myös pukea kauluspaidan päälle collegepaita tai neule. Särmää kaipaavat voivat lisätä kokonaisuuteen vielä ison kaulakorun, joka tuo mukavasti boheemiutta muuten hyvin klassiseen tyyliin.

Tasapaino on avain onnelliseen elämään aivan kuten onnistuneeseen tyyliinkin. Voit huoletta paljastaa sääresi kauniisti leikatussa minihameessa kunhan yhdistät hameen kaveriksi väljän yläosan etkä biletoppia. Syvä kaula-aukko taas tasapainottuu maltillisella helman pituudella. Tasapaino on Selected Femme -vaatteidenkin ytimessä. Vaatteet ovat juuri oikeanlainen sekoitus eleganttiutta ja rohkeaa yllätyksellisyyttä. Kiinnostavat yksityiskohdat kapinoivat liikaa sovinnaisuutta ja klassisuutta vastaan. Tässäpä siis erinomainen muotimerkki naiselle, joka tahtoo aikaa kestävän mutta samaan aikaan säväyttävän tyylin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Selected Femme

Pelkistetyn muodin kenttä sai uuden haastajan vuonna 1997, kun tanskalainen Selected-vaatemerkki perustettiin. Bestseller-yrityksen omistama skandinaavisen tyylin suunnannäyttäjänä tunnettu merkki suunnittelee vaatteita sekä miehille että naisille. Erityisesti naisten vaatteisiin keskittyvä Selected Femme on puhtaan pelkistetyn kaupunkilaistyylin vahva osaaja. Yli 25 maassa toimiva tanskalaismerkki pyrkii tuotannossaan valmistamaan vaatteita, jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan tukevat kantajansa tyyliä sekä persoonaa. Ympäröivästä kulttuurista inspiraationsa ammentava Selected Femme on tunnettu uskalluksestaan tehdä omat valintansa. Massakulttuuria ja persoonatonta kulutusta vieroksuva vaatemerkki tekee suunnittelussaan ratkaisuja, jotka kantavat pitkälle mallistoista ja trendeistä toiseen. Eleettömät suunnitteluratkaisut ja laadukkaat, hyvin laskeutuvat materiaalit eivät mene koskaan pois muodista, mikä tekeekin tanskalaismerkistä ajattoman tyylikkään valinnan.

Selected Femme luottaa elegantin ja minimalistisen suunnittelun voimaan

Valitessasi lempivaatemerkkiäsi sinun ei enää tarvitse valita joko asiallisen tai seksikkään väliltä. Nyt voit nimittäin saada kummatkin valitsemalla vain yhden ja ainoan vaatemerkin. Selected Femme on suunnattu itsevarmalle ja vahvalle kaupunkilaisnaiselle, joka pyrkii pukeutumisessaan yhdistelemään hienostuneita vaatekappaleita sopivan provokatiivisiin aineksiin. Tanskalaismerkin vaatteita suosivan naisen tyyli ei minimalistisuudestaan huolimatta ole missään tapauksessa tylsä. Luonnonläheiset värit, hienostuneet laskostukset ja elegantit yksityiskohdat lisäävät tyylitietoisen naisen asuun potkua hienostuneen huomaamattomalla tavalla. Merkin vaatteet vievät kantajansa mielikuvamatkalle suoraan Kööpenhaminan mukulakivikaduille, jossa yksinkertainen tyylikkyys on jatkuvasti muodissa. Halusitpa paljastaa sopivasti tai peittää asiallisesti, Selected Femme tarjoaa skandinaavisen muodikkaita ratkaisuja päivän polttavimpiin tyylikysymyksiin.