Miehet
Lapset

Mallisto / Pieces

Suodatin
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
1611 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/20
Rakastettu skandimerkki Pieces tuo raikkaan tuulahduksen asustemuotiin. Se ottaa haltuun terävästi trendit ja ilmaisee niitä omalla tyylillään. Tee ryhdistysliike lookeissasi merkin trendikkäillä asusteilla ja kengillä.

Pieces tekee asusteita trenditietoisille naisille

Jos uskot, että asustemerkkejä mahtuu kolmetoista tusinaan, olet oikeassa. Jos taas uskot, että ne ovat kaikki samanlaisia, olet väärässä. Erityisesti tanskalaismerkki Pieces erottuu uusilla trendeillään joukosta. Valikoima ei tarjoa vain upeita koruja, vaan myös tyylikkäitä laukkuja ja pehmeitä huiveja. Miten voisin kohentaa asuvalintaani? Suoraan kysymykseen suora vastaus: Pieces-asusteilla tietysti! Ja miksi sitten juuri Pieces? Koska Pieces ei tarjoa vain perusasusteita. Jos etsit virkistävää vaihtelua, löydät Piecesiltä haluamasi! Pikku vinkkinä: Pieces tarjoaa kivoja juttuja myös vaatekerran alle. Tavanomaisen hipsterihössötyksen lisäksi Pieces-valikoimissa on myös upeita alusvaatteita – kannattaa tsekata!

Piecesin hittituotteita ovat...

... #1 viitat! Viitat ovat tällä kaudella ehdoton must! Piecesiltä löydät niin huipputrendikkäät ja suoraviivaiset viitat kuin neulotut ponchot – millaisista sitten itse pidätkin. Käytännöllinen vinkki: Jos haluat somistaa viittaasi trendikkäällä vyöllä, valitse se Pieces-valikoimista!

... #2 nilkkurit! Asusteiden ohella Pieces-mallistoon kuuluu myös upeita nilkkureita. Yhdistä ne edellä mainittuun viittaan, tai – jos pidät enemmän rock-henkisestä tyylistä – nahkatakkiin ja pehmeään neulepipoon. Nämä kaikki löydät Piecesiltä! Piecesin ruutukuvioinen kaulaliina sopii muuten hyvin yhteen myös nahkatakin kanssa.

... #3 käsilaukut! Tyylikäs käsilaukku viimeistelee asun kuin asun. Piecesin aidosta nahkasta valmistetuilla käsilaukuilla osut tällä kaudella oikeaan. Käytännöllinen vinkki: Useimmissa laukuissa on irrotettavat ja pituudeltaan säädettävät remmit, jotta voit ripustaa laukun tyylikkäästi roikkumaan tai kantaa sitä rennosti olalla. Tähän sopii hyvin statement-koru, joka ei jää huomaamatta suurenkaan laukun rinnalla. Myös hienostuneemmista koruista pitävät löytävät valikoimasta suosikkinsa.