Mallisto

Suositut filtterit
2 853 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pieces vaatettaa modernin naisen

Pieces on vuonna 2003 Tanskassa perustettu vaatemerkki, joka on myös osa vielä suurempaa Bestseller-konsernia. Vaatemerkin tavoitteena on tarjota nuorille ja nuorekkaille itsenäisille naisille laadukkaita, monipuolisia ja toisiaan täydentäviä asusteratkaisuja elämän erilaisiin tilanteisiin.

Brändi tarjoaa erittäin kattavan määrän erilaisia vaatteita ja asusteita modernille naiselle. Meillä Zalandolla löydät merkin tarjonnasta kaikkea vaatekaapin perustuotteista asukokonaisuuden viimeisteleviin lisätarvikkeisiin. Löydät näin ollen kätevästi niin simppelit topit kuin siistit korutkin yhdestä paikasta! Vaatemerkin tarjonta on omiaan naiselle, joka haluaa itse luoda oman tyylinsä alusta alkaen, tai viimeistellä sen sopivilla lisukkeilla.

Pieces keskittyy monipuolisuuden lisäksi valikoimassaan moderniin yksinkertaisuuteen. Sen tuotteissa yhdistyy skandinaaviseen tyyliin käytännöllisyys, näyttävyys ja asusteiden käyttämisen helppous. Siistien vaatekaapin kulmakivien ja särmää asukokonaisuuksiin tuovien asusteiden, kuten korujen, lisäksi brändi tuo tasaisesti tarjolle ajankohtaista nykymuotia, joka kuuluu jokaisen ajan hermolla olevan vaatekaappiin.

Naisten vaatteet jokaiseen tilanteeseen

Olemme erilaisia ja saamme halutessamme näyttää sen! Pieces syleilee erilaisuutta ja tarjoaakin erinomaisen laajan naisten vaatteiden valikoiman, josta pystyt rakentamaan juuri omanlaisesi tyylin. Olet oikeassa paikassa haet sitten asukokonaisuutta, josta löytyy tyttömäistä keveyttä, rock-henkistä särmää, asiallista toimistolookia tai rentoa vapaa-ajan kerrastoa. Tässä on vaatemerkki, joka vaatettaa sinut haluamallasi tavalla jokaiseen päivään.

Arkisen rentoon tyyliin, esimerkiksi opiskeluihin ja vapaa-ajalle, löydät vaatemerkin tarjonnasta tyylikkään simppelit hupparit, paidat ja farkut. Kotioloissa harva vaate kuulostaa yhtä houkuttelevalta kuin rennot verryttelyhousut ja hieman ylisuuri paita. Luonnollisesti valikoimasta löydät myös laadukkaat alushousut ja -topit, leggingsit ja muut perusvaatteet.

Illanviettoa tai juhliin lähtemistä ennen voit poimia brändin valikoimasta mukaan mitä mainiompia ratkaisuja. Juhla-asuusi saattaa soveltua vaikkapa näyttävä pitsipusero, olkapäät viehkeästi paljaaksi jättävä toppi tai aina muodikas lyhyt nahkatakki. Kesäiseen ulkoilmajuhlaan sopii täydellisesti ihastuttavan keveä vapaa-ajan mekko mieleiselläsi kuosilla varustettuna.Asukokonaisuudet voit viimeistellä monipuolisesta korva- ja kaulakorujen valikoimasta sekä esimerkiksi näyttävällä käsilaukulla.

Kestävä kehitys tärkeänä osana laadukasta valikoimaa

Pieces on myös valmistustapojensa ja -materiaaliensa puolesta moderni merkki. Löydätkin vaatemerkin tarjonnasta satoja tuotteita, joiden valmistuksessa on keskitytty kestävään kehitykseen ja luonnonmukaisuuteen. Myös Bestseller-ryhmä, johon brändi kuuluu, kannustaa ja panostaa jatkuvasti enenevissä määrin luonnonmukaisuustoimiin.

Meillä Zalandolla tunnistat luontoa huomioiviin toimiin panostaneet tuotteet helposti vihreästä Kestävä kehitys -merkistä tuotekuvien kulmassa. Tuotteiden tiedoista pääset vieläpä tutustumaan hieman tarkemminkin käytettyihin kestävän kehityksen metodeihin. Pieces-vaatemerkin valikoimasta löydät suuren määrän tuotteita, joissa on käytetty valtaosin luomumateriaaleja tai kierrätettyjä materiaaleja.

Nappaa ostoskoriin esimerkiksi ihanan lämmin, vähintään 50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettu huivi, jonka valmistuksessa syntyy vähemmän jätettä materiaalien pidennetyn elinkaaren myötä. Tai ota käyttöösi vähintään 50-prosenttisesti korkealaatuisesta luomupuuvillasta valmistettu pitkähihainen paita ja tiedät, että pukemasi tuotteen valmistuksessa on käytetty huomattavasti perinteisiä tapoja vähemmän vettä ja kuormitettu täten vähemmän planeettaamme. Oli valintasi mikä hyvänsä, Pieces vaatettaa sinut vuoden jokaiseen päivään tyylikkäästi!