Naisten bodyt

Suositut filtterit
629 tuotetta

Tiedätkö sen tunteen, kun ihanan alusasun tuoma itsevarma seksikkyyden tunne saa koko olemuksesi hehkumaan? Body on alusasu, joka antaa naisvartalolle linjakasta ryhtiä, hellävaraista tukea ja aistikasta tunnelmaa. 2010-luvun naisten bodyt ovat paitsi käytännöllisiä alusvaatteita myös hurmaavan taiteellisia luomuksia.

Naisten bodyt nousivat muotimaailman tietoisuuden 1950-luvulla, ja niiden suosio on vuosikymmenten saatossa vaihdellut rajusti – 1980-luvulla näyttävät bodyt olivat suuri hitti, mutta sen jälkeen ne ovat nousseet kunnolla pinnalle uudestaan vasta 2010-luvun muodissa. Nykypäivän bodyt ovat usein äärimmäisen siroja ja visuaalisesti kiehtovia taideteoksia, jotka osaavat yllättää ja ihastuttaa.

Naisten bodyt tuovat aistillista saumattomuutta moneen tyyliin

Alusasubodyt päästävät paljaan ihon ja läpikuultavan kankaan leikin täysillä valloilleen. Äärimmäisen ohuesta, läpinäkyvästä kankaasta valmistetut bodyt hyväilevät vartaloasi taidokkailla yksityiskohdilla, kuten kirjailuilla ja nyöreillä. Valitse esimerkiksi rohkea punainen turtleneck-kauluksinen pitsibody, joka yhdistyy alaosaan vain parin kevyen pitsikaistaleen avulla. Modernia minimalismia edustavat niukkalinjaiset mustat bodyt, joiden viehätys syntyy ihoa pitkin kulkevien geometristen linjojen ja nauhojen estetiikasta.

Peittävämmät naisten bodyt sopivat usein sellaisenaan yläosaksi housujen tai hameen kanssa. Esimerkiksi pitkähihainen tai t-paitamallinen musta body on kauniin elegantti yläosa, ja sen päälle voit halutessasi pukea vaikkapa asiallisen bleiserin. Bodyn ehdottomiin ansioihin kuuluu sen täydellinen istuvuus ja saumaton helppous ? sen kanssa ei tarvitse huolehtia vyötärönauhan alta karkaavasta tai pursottavasta paidanhelmasta tai liian ylös tai alas liikkuvista alushousuista. Saumattomat bodyt sopivat loistavasti tyköistuvien juhlamekkojen tai ohuiden, ihoa myötäilevien paitojen alle.

Bodyvalikoimastamme löydät myös muotoilevia malleja, jotka varmistavat vaatteiden ryhdikkään ja sulavalinjaisen ilmeen ylläsi. Valitse tarpeesi mukaan esimerkiksi koko reisien, lantion ja vyötärön aluetta muotoileva alusasu tai lahkeeton malli, jossa vaikutus kohdistuu vain ylävartalon kaariin.

Yhdistele ja sekoita