Ballerinat nilkkaremmillä ovat must-hankinta muotitietoisen ja modernin naisen kenkäkokoelmaan! Ballerinakengät juontavat nimensä mukaisesti juurensa matalista ja pyöreäkärkisistä balettitanssijoiden kengistä, mutta nykyään ballerinojakin löytyy montaa eri tyyliä. Elegantit, suippokärkiset ballerinat ovat täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat bisnespukeutumiseesi käytännöllisyyttä, mutta tyylikkyyttä. Jos edessä on kiireinen työpäivä, jolloin odotettavissa on palaverista toiseen juoksemista, valitse korkokenkien sijaan ballerinat nilkkaremmillä, ja voit olla varma, että kenkäsi pysyvät menossa mukana. Kaipaatko sittenkin jotain hempeämpää? Silloin valinta kannattaa kohdistaa pyöreäkärkisiin kenkiin vaaleammalla värillä. Pyöreäkärkiset ballerinat tuovat asuun ripauksen tyttömäisyyttä ja ovat täydellinen pari polvipituisen kellohameen kanssa, mutta upeat myös housuihin yhdistettyinä.

Upeat nilkkaremmit tuovat mielenkiintoa kenkämuotiin

Nilkkaremmi tuo ballerinoihin paitsi käytännöllisyyttä, mutta myös uudenlaista ilmettä, joka tekee kengistä uniikit. Remmin ansiosta kenkiin saadaan luotua upea yksityiskohta, joka tuo tyyliisi uuden säväyksen. Urheilullisten ballerinojen nilkkaremmit ovat usein leveämpiä ja takaavat parhaan mukavuuden ja istuvuuden myös aktiivisiin päiviin. Juhlapukeutumiseen soveltuvissa siroissa ballerinoissa nilkkaremmi on puolestaan kapea ja elegantti. Remmien kiinnitykset vaihtelevat huomaamattomista soljista isoihin ja näyttäviin solkiin sekä tarrakiinnityksistä joustaviin nilkkaremmeihin ilman suljinta, jolloin kengän sujauttaminen jalkaan on nopeaa ja vaivatonta. Myös nämä yksityiskohdat luovat jokaiselle kengälle omanlaisensa mielenkiintoisen ilmeen.

Ajatonta tyylikkyyttä tai hempeää tyttömäisyyttä?

Mustat nahkaiset ballerinat ovat ajattoman tyylikkäät, jotka kuuluvat joka naisen peruskokoelmaan. Valitse lisäksi kenkäkaappiisi ballerinat vaaleammalla värillä tai kiiltävällä materiaalilla, ja saat luotua asuusi trendikkään elementin. Jokaisella muotia seuraavalla naisella löytyy kaapistaan upeita korkokenkiä joka lähtöön, miksipä ei siis myös monikäyttöisiä ballerinoja nilkkaremmillä varustettuna? Ballerinoilla saat tuotua myös poikamaiseen tyyliin ripauksen tyttömäisyyttä. Älä arastele yhdistää ballerinoja erilaisiin asuihin! Esimerkiksi ajaton asukokonaisuus mustilla kapeilla housuilla ja yksivärisellä paitapuserolla yhdistettynä upeisiin ballerinoihin takaa lyömättömän tyylin toimistolla. Ballerinat matalalla korolla tuovat puolestaan kokonaisuuteen hippusen lisää siroutta ja eleganttia tyyliä. Jos kaipaat hieman rennompaa menoa, yhdistä vapaa-ajan vaatteisiisi värikkäät ja pyöreäkärkiset kengät ja olet valmiina vauhdikkaaseen päivään kaupungilla. Ballerinat nilkkaremmillä soveltuvat tyyliin kuin tyyliin, myös rokkityylinen asukokonaisuus saa viimeisen silauksen valitsemalla jalkaan monikäyttöiset ballerinat!

Yhdistele ja sekoita