Naisten mallisto

Suositut filtterit
208 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Marimekko – maailmanluokan designia vuodesta 1951

Armi Ratian perustama Marimekko syntyi jo vuonna 1951 halusta luoda Suomeen ainutkertaista, uutta, kaunista ja kestävää muotia. Nykyään tämä Suomen tunnetuin vaatetus- ja tekstiilialan designyritys on myös maailmalla varsin tunnettu, ja sen kauniin värikkäät ja kuvioidut kankaat, sisustustuotteet ja astiat koristavatkin lukemattomia koteja sekä Suomessa että muualla maailmassa. Brändin nykyvalikoimassa näkyy edelleen koko yrityksen historiaa värittänyt optimismi ja oman tien kulkemiseen kannustavat arvot.

Heti perustamisestaan lähtien Marimekko on turvautunut useiden nuorten ja lahjakkaiden suunnittelijoiden visioihin ja uskallukseen luoda uutta. Meillä Zalandolla tarjolla olevassa valikoimassa näkyy jatkuvasti koko yrityksen pitkää historiaa leimannut voimaannuttava positiivisuus sekä Marimekon tuotteiden omaleimainen vahva tyyli, joka kannustaa ihmisiä olemaan onnellisia juuri omina aitoina itsenään. Vaatebrändin värikkäät ja iloa levittävät raita- ja ruutukuvioidut tuotteet sekä klassiset kukka-aiheiset kuviot löytyvät valikoimastamme ihastuttavista paidoista ja lukuisista asusteista ja sisustustuotteista.

Marimekon muotoilufilosofia on yksinkertaisesti ”ajaton design kestää sukupolvelta toiselle”, ja tämä näkyy yrityksen tuotteissa ja toiminnassa kautta linjan. Vaatebrändi ei ole koskaan tuottanut kertakäyttömuotia, vaan oivaltavaa ja ajatonta sekä parhaimmillaan todellisia muotoiluklassikoita sisältävää tyyliä. Hyvänä esimerkkinä designtalon ajattomuudesta toimii kenties yrityksen klassisin printti, Unikko, joka löytyy lukuisista vaatetalon monista laatutuotteista puseroista mekkoihin edelleen.

Täydellistä epätäydellisyyttä

Marimekko-kuosit on painettu pääosin yrityksen omassa kangaspainossa Helsingissä, joten suomalainen asiakas saa kotimaisen suunnittelutyön lisäksi myös Suomessa tuotettuja laatuvaatteita. Ainutlaatuista ja luovaa designia tukevassa suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja painoalan ammattilaisten yhteistyössä on syntynyt suurikokoista, kerroksellista kuviointia ja vahvoja värejä yhdisteleviä tuotteita. Kaikilla tuotteiden suunnittelijoilla on omat tapansa saattaa visionsa luonnoksen muotoon, olipa kyse sitten käsin maalaamisesta, oikeiden kasvien kuivattamisesta ja niiden käyttämisestä malleina, tai paperileikkauksista. Yhdistävänä tekijänä kaikissa näissä tuotteissa ja kuoseissa on se, että Marimekko-kuvioissa on aina nähtävillä ihmisen aikaansaama täydellisen epätäydellinen kädenjälki.

Designyrityksen arvomaailmassa avoimuus, inklusiivisuus ja tasa-arvo ovat tärkeässä roolissa. Merkin ihanat kuosit ja värit tarjoavatkin sinulle oivan mahdollisuuden olla oma itsesi ja ilmaista luovuuttasi näyttävin ja kauniiden tuotteiden avulla. Marimekko-tuotevalikoima tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden loistaa, olipa tämän ikä, sukupuoli tai identiteetti mikä tahansa.

Suomessa ja maailmalla Marimekko tunnetaan ihanista väreistään ja kuvioistaan. Klassisilla unikkokuvioilla varustetut laukut ja paidat, symmetrisen tyydyttävät tasaraitakuosit, useat brändin yksinkertaisella logolla varustetut tuotteet ja lukemattomat muut korkealaatuista designia tarjoavat vaatteet, sisustukseen sopivat tarvikkeet ja erinomaisesti monia vaatekokonaisuuksia tukevat asusteet löydät parhaiten Zalandon verkkokaupasta.

Elinikäinen rakkaustarina

Marimekko on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kiinnostavia vaatteita ja tuotteita, joita ei heitetä pois. Ajaton suunnittelu ja kestävä laatu ovat näin ollen tärkeitä osia merkin tuotteissa. Kauniiden tuotteiden valikoimassa on selkeästi nähtävillä, että vaatemerkin muotoilufilosofiaa eivät ohjaa jatkuvasti vaihtelevat trendit, vaan se perustuu elämänmyönteisyyteen ja ajattomaan käytännöllisyyteen. Pitkäikäinen tuote on myös kestävä valinta ympäröivän maailman ja ympäristön kannalta.

Kestämään luodut Marimekko-tuotteet testataan erittäin huolellisesti, jotta ne täyttävät yrityksen korkeat laatuvaatimukset. Tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä ja usein kiertävät käyttäjältä toiselle. Näin säästyy luontokin turhalta rasitukselta, sillä tuotannon ja kuljetuksen vaikutukset jäävät pois. Marimekon laadukkaisiin vaatteisiin sijoittaminen ja niiden käyttäminen mahdollisimman pitkään onkin varsin tehokas tapa pienentää ympäristöön jättämääsi jalanjälkeä. Osta Zalandon verkkokaupasta kerran Marimekon korkeaa laatua, eikä uudelle hankinnalle ole heti tarvetta.

Marimekon kunnianhimoisimpiin tavoitteisiin kuuluu pyrkimys olla kasvattamatta tulevien sukupolvien taakkaa. Käyttöä hyvin kestävät, laadukkaat ja tyyliltään ajattomat Marimekko-tuotteet hyvin hoidettuina ovat tähän loistava alku!