Mallisto

Suositut filtterit
2 345 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Zizzi tekee upeaa muotia plus-kokoisille naisille. Nauti muodokkaasta vartalostasi ja korosta rohkeasti sen parhaita piirteitä kauniilla vaatteilla. Pohjoismaiden suosituimpiin isojen kokojen brändeihin kuuluva Zizzi todistaa, että muoti kuuluu aidosti kaiken kokoisille ja ikäisille naisille. Sievien, muodikkaiden ja istuvien plus-kokoisten vaatteiden löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Anna curvy fashionin edelläkävijän viedä sinut trendien aallonharjalle!

Zizzi auttaa sinua näyttämään parhaat puolesi

Muodokkaita naisia ei voi automaattisesti niputtaa samaan ryhmään pelkän koon perusteella. Myös plus-kokoisia vartaloita on montaa eri vartalotyyppiä. Oletko ympyrä, pisara vai tiimalasi? Zizzi ottaa suunnittelussaan huomioon eri vartalotyyppien haasteet ja mahdollisuudet ja pyrkii tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia vaatteita plus size -kokoja käyttäville muodin ystäville. Kun olet määrittänyt oman vartalotyyppisi, voit helposti ryhtyä kasaamaan sopivia asukokonaisuuksia brändin mallistoista. Esimerkiksi ympyrävartaloinen saa edustavan työlookin yksivärisestä V-aukkoisesta neuleesta ja tummista straight leg -farkuista. Statement kaulakoru tai henkäyksen kevyt huivi luo viime silauksen työvaatetuksellesi. Vartalotyyppitaulukoita ei kannata silti liikaa tuijottaa. Tärkeintä on valita vaatteita, joissa sinulla on hyvä fiilis.

Zizzi tarjoaa rohkeaa muotia curvy fashionin ystäville

Nautitko uusien tyylien kokeilemisesta ja omaksutko mielelläsi trendikkäitä vaikutteita pukeutumiseesi? Enää rajoittunut kokotarjonta ei ole este muotikokeiluille, sillä Zizzi tuo ulottuvillesi uusimpien muotivirtausten parhaat palat isossa koossa. Zizzin kokoelmista löydät juuri sinun muodoillesi sopivat vaatteet niin töihin, juhliin kuin aktiiviseen vapaa-aikaankin. Brändin vaatteet ovat curvy fashionia puhtaimmillaan, sillä ne on jo lähtökohtaisesti suunniteltu plus-kokoisiksi. Hyppää coolin katutyylin vietäväksi ja hanki reipas collegehuppari tai korosta naisellisuuttasi ihanasti laskeutuvalla tunikalla ja nahkajäljitelmälegginseillä. Myöskään ulkovaatetusta ei sovi laiminlyödä. Heittäydy hurjaksi esimerkiksi ronskissa biker-takissa tai tavoittele englantilaista maalaischarmia vihreässä tikkitakissa. Päästä luovuutesi valloillesi ja ole ylpeä itsestäsi. Muodissa voit olla juuri sinä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista