accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 912 709

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten laukut 5470 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkkiv
m
5470 tuotetta
5470 tuotetta
Fiorelli-laukku

Jokainen nainen on jossain vaiheessa elämäänsä enemmän tai vähemmän hyödyntänyt jos jonkinlaista laukkua. Niitä löytyy pienimpiä kokoja iltalaukkukäyttöön, erikseen suunniteltuja kasseja urheiluharrastusten pariin, ostosreissuille on suunniteltu omansa kuten matkailukäyttöön, ja arkeen löydät monipuolisesti tarjontaa kaikenkokoisista kasseista. Niiden valmistuksessa on käytetty mitä kestävimpiä materiaaleja. Naisia kunnioittaen on suunnittelussa otettu huomioon laukkujen käyttötarkoitus. Myös valittu värit ja kuosit on valittu pienimpiä yksityiskohtia myöten. Eikö peruslaukkuja tule käytettyä? Laajan valikoiman vuoksi pystyt valitsemaan juuri mieleisesi kassin tai laukun aina materiaalin ja koon mukaan, hyödyntäen värejä sekä kuoseja. Laukullasi pystyt helposti tuomaan uutta ilmettä lookkiisi valitsemalla juuri sinun näköisesi ja erilaisen laukun joka hetkeen.


Töitä ja huvia!


Y Not? -laukku

Olitpa sitten menossa upeisiin juhliin tai työhaastatteluun, taikka kaipaat arkeen hieman piristystä - valikoi erilaisia laukkuja meidän Zalandon valikoimastamme, missä olemme ajatelleet aivan kaikkea, mitä nainen voi unelmien kassiltaan vaatia ja toivoa! Meillä voit vapaasti valita materiaaleista aina puuvillasta tekokuituihin ja niiden väliltä. Meiltä löydät myös kattavat kassien koot aina pienimmästä iltalaukusta suurimpiin olkalaukkuihin sekä matkalaukkuihin. Olitpa sitten menossa ostoksille, juhliin, rannalle tai harrastuksiisi, tulet löytämään kaiken tarvitsemasi meiltä! Me suosimme upeimpia värisävyjä: niin vaaleita kuin tummia, pastelleja ja kirkkaita - kuumimpia kuoseja sekä kauneimpia yksityiskohtia. Voimme taata Zalandolta jokaisen naisen löytävän juuri mieleisensä laukun!


Naisten laukut – hetkeen kuin hetkeen!


Naisilla on paljon erilaisia vaatimuksia laukkua hankkiessa. Enää ei riitä, että kassi kestää, ja että materiaali parasta mahdollista. Se toimii enemmänkin asusteena joka paikassa ja joka päivä, ja tämän myötä nämä esteettiset seikat ovat entistä tärkeämpiä sekä nuorempien että vanhempien naisten keskuudessa. Naisen kassin täytyy säväyttää jopa harrastuksissa ja ruokakaupassa. Laukkujen valmistuksessa on otettu huomioon todella tarkasti useat kassien eri käyttötarkoitukset. Kaiken käytännöllisyyden lisäksi suunnittelussa ja toteutuksessa on hyödynnetty maailman koko väri- ja kuosiskaalaa. Myös yksityiskohdat on viimeistelty upeasti. Tee kassin hankinnasta hauskaa ja helppoa vierailemalla Zalandon nettisivustolla. Löydä kaikki tämä ja nauti!