Naisten laukut

18 264 tuotetta

Laukut ovat paitsi välttämättömiä ja käytännöllisiä arkisia varusteita myös vahvoja ja näyttäviä elementtejä tyylin luomisessa. Lähditpä sitten töihin, ostoksille lähikauppaan tai pidemmälle matkalle maapalloa kiertämään, tarvitset mukaasi laukun - mielellään sellaisen, joka kestää käytön lisäksi myös katseita. Runsaasta naisten laukkuvalikoimastamme löydät toimivat ja tyylikkäät käsilaukut, hurmaavat juhlalaukut sekä tilavat reput, ostoskassit ja matkalaukut kaikenlaisille reissuille.

Sopivaa laukkua valitessa kannattaa ulkonäön lisäksi kiinnittää huomio myös muutamaan käytännön seikkaan. Tarvitsetko tilaa vain lompakolle, puhelimelle ja avaimille, vai kuuluvatko perusvarustukseesi myös esimerkiksi meikkipussi, vesipullo ja vaihtovaatteet? Entä kannatko laukkua mieluiten olalla vai onko tavaraa sen verran, että tukeva selkäreppu olisi parempi valinta? Myös materiaali kannattaa valita huolella. Oikein hoidettuna nahka on luja, hienostunut ja äärimmäisen pitkäikäinen materiaali, mutta myös vedenpitävät keinokuidut ovat käytännöllisiä ja värikkään ilmeikkäitä vaihtoehtoja.

Naisten laukut ovat arjen perusvarusteita ja juhlatyylin ihania kruunaajia

Kunnollinen käsilaukku on yksi tärkeimmistä laukuista naisen elämässä. Se saa olla tarpeeksi tilava, jotta kaikki välttämättömät varusteet mahtuvat sinne, mutta sopivan kevyt toimiakseen myös eleganttina asusteena esimerkiksi jakkupuvun kanssa - tähän tarkoitukseen klassinen nahkalaukku on takuuvarma valinta. Kun olet suuntaamassa arvokkaampiin juhliin, valitse juhlava kirjekuorilaukku, joka sopii yhteen mekkosi ja kenkiesi kanssa. Juhlavat minilaukut saavat olla säihkyviä katseenvangitsijoita, joita voivat koristaa esimerkiksi metallikoristeet tai glitterpinta.

Tilavat olalla kannettavat laukut, reput ja ostoskassit ovat arjen pelastajia, joihin mahtuu suurempikin määrä tavaraa. Valitse tyylisi mukaan iloisen kirjava printtikuvioitu kankainen jumppareppu, urbaanin trendikäs yksivärinen kangaskassi tai naisellinen nahkalaukku metallisoljilla viimeisteltynä.

Pidemmillä reissuilla suurikin tavaramäärä kulkee mukavasti mukana tilavassa matkakassissa, jonka voit valita kannettavana tai vedettävänä mallina. Joogakamppeet pakataan tietenkin sporttisesti kuvioituun joogakassiin, ja läppäri kulkee turvallisesti mukana napakassa läppärilaukussa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista