Naisten reput

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
3 000 tuotetta

Kuljetko kaikkialle läppäri tai iso kirja mukanasi? Entä haluatko lähteä lyhyelle kaupunkilomalle mahdollisimman pienillä kantamuksilla? Jos vastasit molempiin kyllä, kuulut seikkailunhaluisten reppureissaajien iloiseen joukkoon. Reput kuuluvat suosikkilaukkuihisi, koska ne sopivat täydellisesti hektiseen mutta silti niin vapaaseen elämäntyyliisi. Olipa kyse kirjan lukemisesta tai työnteosta, voit syventyä siihen missä tahansa nappaamalla kädenkäänteessä kaiken, mitä tarvitset repustasi.

Monet reput yllättävät tilavuudellaan. Salaisuus piilee repun lukuisissa luukuissa ja näppärissä taskuissa. Hyvässä järjestyksessä tavarat vievät vähemmän tilaa kuin hujan hajan pitkin kassin pohjaa. Tavallisen kokoiseen reppuun saat helposti mahtumaan vaikkapa muutaman päivän vaatekerran ja meikkilaukun, minkä vuoksi reppu sopii hyvin viikonloppumatkojen ainoaksi matkatavaraksi.

Reput elämäsi matkan varrella

Tyylistään tarkka aikuinen nainen tuskin haluaa kirjavaa reppua, jota koristaa lukuisat pikkumaskotit. Vaikka tyyli on hauska, saattaa se aika olla omalta kohdaltasi jo eletty. Kun kaipaat repun tuomaa itsevarmuutta ja tukevuutta, poimi selkääsi tyyliäsi imarteleva reppu. Aidosta nahasta valmistetut, iki-ihanat designer-reput metallikoristeineen ovat täysin eri maailmasta kuin teini-iän suosikkilaukkusi. Repun sileä pinta sulautuu osaksi nahkatakin tai trenssin ilmettä ja sointuu kauniisti nahkaisiin avokkaisiin tai saappaisiin.

Jos nostalgiafiilis hiipii pintaan teinivuosien muistelusta, voit aina turvautua upeaan retroreppuun. Nämä ikonisten brändien logoilla koristellut reput kuuluvat erottamattomasti vapaa-ajan tennari- ja farkkutyyliin. Kevyemmät nyörireput ovat puolestaan täydellisiä treenivaatteiden kuljetukseen ja säilytykseen. Kun pidät sisätossut ja treenivaatteet aina samassa kassissa, voit tehdä äkkilähdön salille aina, kun inspiraatio iskee.

Reppujen ryhdistäytyminen toi ne osaksi myös bisnespukeutumista. Oikean tyylin lisäksi tietokonetasku ja kevyt säänkestävyys kuuluvat työrepun perusvaatimuksiin. Repun ilme pysyy asiallisena ja tyyli hillittynä, kun repun väritys on klassisen musta, harmaa tai ruskea. Myös murretut värit sopivat hyvin osaksi työpukeutumista.

Yhdistät helposti