Ostoskassit

1 796 tuotetta

Väljät ostoskassit kuuluvat ehdottomasti jokaisen trendikkäitä laukkuja arvostavan naisen valikoimiin. Muodikas laukkumalli on ilmeeltään linjakas: olkaimet ovat lyhyet ja laukku muotoilultaan selkeä. Valinnanvaraa on kuitenkin runsaasti, sillä valittavanasi on niin eleettömiä kuin näyttäviäkin shoppereita erilaisissa väreissä ja monenlaisista materiaaleista valmistettuina.

Ostoskassit sopivat erinomaisesti naisten urbaanin tyylin viimeistelyyn vuodenajasta - ja vuodesta - toiseen. Tyylikäs shopper-laukku on erinomainen arkipukeutumisen elementti, joka viimeistelee huolitellun ilmeen ja johon mahtuu läppäri ja muut arjen sujumisen kannalta olennaiset välineet. Monikäyttöisen shopperin yhdistäminen niin jakkupukuun kuin rentoon vapaa-ajan asuun käy myös kuin leikiten.

Trendikkäät naisten ostoskassit viimeistelevät joka tyylin

Minimalistiset ja hillityt ostoskassit ovat erinomainen lisä laukkuvalikoimaan. Niissä etusijalla ovat laatu ja muotoilu värien ja runsaiden yksityiskohtien sijaan. Se takaa paitsi ajattomuuden ja tyylikkyyden, myös monikäyttöisyyden. Rennon, boyfriend-farkuista, tennariklassikoista ja väljästä paitapuserosta sekä neulepaidasta koostetun asukokonaisuuden seurana minimalistinen ostoskassi on paitsi äärettömän trendikäs myös ryhdikkyyttä lisäävä elementti. Sama shopper-laukku sopii täydellisesti muodolliseenkin asukokonaisuuteen, oli kyseessä sitten klassinen jakkupuku tai huippumuodikas housupuku.

Mokkanahkaiset, lämminsävyiset ostoskassit puolestaan luovat asukokonaisuuteen naisellista pehmeyttä. Erilaisin soljin tai tupsuin viimeistellyissä kasseissa on ripaus trendikästä 80-luvun tunnelmaa. Ne sopivat siis oivallisesti esimerkiksi farkkurotsin, t-paidan, minihameen ja nilkkureiden seuraksi! Naiselliset ostoskassit istuvat myös loistavasti romanttisen boheemiin 70-luvun tyyliin, jonka elementteihin kuuluvat esimerkiksi herkät, kauniisti laskeutuvat tunikat, nahkasandaalit ja runsaat korut.

Laukkumuotiin kuuluvat myös erilaiset näyttävin kuosein viimeistellyt mallit. Ne ovat rohkea ja trendikäs lisä muutoin hillittyyn asukokonaisuuteen luoden siihen harkitun säväyksen.

Yhdistele ja sekoita