Mallisto / Venice Beach

Suodatin (1)

45 tuotetta

Kuntoilu on mukavaa kun yllä olevat vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyviltä. Vaatteiden tyylikkyys ja huippulaadukkaat tekniset ominaisuudet tuovat liikkumiseen suorastaan uutta virtaa! Liikkuvaan elämäntyyliin ja sporttisiin harrastuksiin loistavasti istuva Venice Beach -vaatemerkki tuo toimivaa pukeutumista aurinkoisille juoksulenkeille, kuntosalille, rentouttaville joogatunneille sekä lukemattomiin muihin harrastuksiin ? tästä valikoimasta löydät aina sopivaa päälle pantavaa urheilulajista riippumatta!

Energisyytesi nousee uusiin korkeuksiin, kun voit harrastaa aktiivista liikkumista viehättävästi ja naisellisesti pukeutuneena, sillä tyylikäs pukeutuminen on tärkeää myös kuntoilun ja urheilun parissa. Venice Beach -vaatteisiin pukeutuneena erotut yksilöllisillä sporttisilla asuillasi, joita voit valita ihastuttavan pirteissä väreissä.

Venice Beach tuo urheiluun muotia ja näyttävyyttä!

Venice Beach tuo sporttista sisältöä vapaa-aikaasi, ja näissä vaatteissa säväytät huippumuodikkaana. Venice Beach mahdollistaa myös upeiden urheiluasujen yhdistelyn. Kauniisti kuvioidut trikoot sopivat yhtälailla urheiluun kuin vapaa-ajalle. Esimerkiksi pitkähkön yksivärisen tunikan tai istuvan pitkän neuletakin ja topin parina nämä trikoot tuovat rennon vapaapäivän asuusi sporttista näyttävyyttä. Jalkoihisi sujahtavat vaikkapa sirot ballerinat, kevyet loaferit tai tyylikkäät tennarit, ja näin mukava ja trendikäs asukokonaisuus on valmis! Teknisillä ominaisuuksilla varustetut urheilupaidat sopivat niin trikoiden kuin farkkujen yläosaksi, ja myös rento kesähame sopii tähän yläosaan loistavasti.

Rantaelämään sopivia vaatevaihtoehtoja löydät upean värisinä ja mallisina bikineinä, kauniina shortseina, kevyinä toppeina sekä värikkäinä printtipaitoina. Vaatteiden värivalikoimat vaihtelevat hillityn tummien ja maanläheisten värien väliltä kauniisiin pastellisävyihin ja raikkaisiin väriyhdistelmiin. Tyylikkyytesi loistaa kilpaa auringon kanssa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua