Naisten designerlaukut

Suositut filtterit
2 343 tuotetta

Valikoimamme designerlaukut hurmaavat merkkitietoiset naiset, jotka osaavat arvostaa korkealuokkaisia materiaaleja ja laadukkaita valmistusmenetelmiä. Merkkilaukku on ikuinen, ja satavarma muoti-statement. Sillä tuot arkiseenkin lookiin hienostuneen vivahteen. Me luotamme designlaukkujen klassisiin muotoihin ja väreihin, jotka sopivat kauniisti niin arjen kuin juhlan tyyleihin.

Designerlaukut ovat luotettava asuste

Merkkivalikoimamme kattaa kaikkien arvostettujen ja suosittujen muotitalojen luomukset. Voit ihastella veistoksellista, jopa arkkitehtuurista terävyyttä, ultrafeminiinisiä pehmeitä muotoja tai klassisen suoria linjoja. Upeat statement-laukut, joissa on herkullisia yksityiskohtia, voivat olla lookisi kohokohta. Emme voi vastustaa veikeitä kuvioita, kirkkaita värejä ja hauskoja pintatekstuureja. Toisaalta janoamme uutta lempilaukkua, johon luotamme aivan jokaisessa tilaisuudessa ja asukokonaisuudessa. Se voisi olla pieni musta olkalaukku tai trendikäs shopping bag. Ostoskassi on ihanteellinen myös läppärin tai kosmetiikan kantamiseen. Saatamme jopa hankkia ikonisilla logoilla koristetun laukun useassa eri koossa.

Mätsää merkkilaukut trendeihin

Merkkilaukun voi valita klassisena, jolloin se sopii myös ohimeneviin trendeihin, jotka tuntuvat juuri nyt kiinnostavilta. Merkkiasusteita arvostava nainen ei välttämättä innostu villeimmistä trendeistä, jotka menevät ohi, mutta joihinkin trendeihin on hauska tarttua. Miten olisi naisellisten röyhelöiden yhdistäminen ryhdikkääseen pikkulaukkuun. Simppeli laukku sopii rönsyilevien siluettien seuraksi. Kultainen ketjuolkahihna luo jännittävän kontrastin ultranaisellisen silkkimekon tai sifonkisen puseron ja valkoisten farkkujen kanssa. Neutraalien sävyjen mustan, ruskean ja harmaan lisäksi saatat löytää suosikkilaukkusi raikkaissa sävyissä. Ehkä tartut ajankohtaisiin trendiväreihin, kuten keltaiseen tai vaaleanpunaiseen. Värikäs laukku piristää mustien skinny-farkkujen ja valkoisen kauluspaidan lookia. Jalkaan voit pujottaa sievät ballerinat tai muodikkaat kitten heel -pistokkaat. Elegantit merkkilaukut voi ajankohtaisissa tyyleissä yhdistää myös rennompiin katumuodista tunnelmansa ammentaviin lookeihin. Esimerkiksi väljien, lahkeista pätkäistyjen farkkujen, väljän collegepaidan ja tennareiden yhdistelmä voi olla yllättävänkin chic, kun yhdistät siihen näyttävän merkkilaukun.

Tutustu myös

Tiedätkö yhtään naista, joka liikkuisi missään ilman laukkua? Tähän kysymykseen ei varmasti tarvitse sen enempää vastata. Laukku on varmasti se naiselle tärkein ja oleellisin asuste. Se huomataan heti, jos se puuttuu tai jos se on jäänyt johonkin. Laukun ensisijainen tarkoitus on luonnollisesti se, että sinne menevät kaikki tarvitsemasi tavarat. Lähes yhtä tärkeää, joillekin jopa tärkeämpää on kuitenkin, että laukku on elegantti, näyttävä ja sopii asukokonaisuuteen. Laukkuja on saatavilla moderneina ja pelkistettyinä, mutta niitä löytyy myös upeilla yksityiskohdilla koristeltuina. Naiselle on tärkeää, että jokaiseen asukokonaisuuteen ja jokaiseen tilaisuuteen löytyy omansa. Jotkut pitävät modernista tyylistä, jotkut taas haluavat näyttävän ja pramean. Joillekin laukun valinnassa on näyttävyyttä tärkeämpää se, mistä materiaalista, minkälaisilla arvoilla ja missä se on tehty. Onneksi premium-merkkilaukkuja on yhtä paljon kuin on eri makujakin.

Merkkilaukku – voiko nainen tulla toimeen ilman sitä?

Nyt voit hankkia itsellesi upean premium-laukun Zalandon verkkokaupasta. Valikoimassamme on huikea määrä huippumerkkien laadukkaita, trendikkäitä ja suorastaan häikäiseviä laukkuja. Olit sitten menossa juhliin, kaupungille, kauppaan, lomalle tai treeneihin meiltä löydät sopivan laukun mihin tahansa. Meillä on laukkuja, jotka henkivät suurkaupunkien tunnelmaa; meillä on laukkuja, joiden moderni ja yksinkertainen muotoilu saa ne näyttämään suorastaan vastustamattomilta. Laukkuja löytyy myös eri materiaaleista valmistettuina. Mikäli olet tykästynyt esimerkiksi puuvillaan, villaan tai nahkaan, niin meiltä löytyy sinulle sopivasta materiaalista valmistettu laukku. Jos taas haluat nahkaisen, mutta aito nahka tuntuu huonolta vaihtoehdolta, löytyy meiltä myös keinonahkaisia laukkuja. Värivalikoima on laaja ja huippumerkkejä on useita. Upean trendikkään ja laadukkaan merkkilaukun ostaminen on nyt helppoa. Menet vain Zalandon verkkokauppaan, valitset sieltä mieleisesi, ja me hoidamme loput.