Suositut filtterit
48 tuotetta

Proenza Schouler tuo nuorekkaan modernia näkökulmaa ylelliseen huippumuotiin, ja siitä on noussut hyvinkin nopeasti urbaanien muotimuusien rakastama merkki, jolla on ollut suuri rooli amerikkalaisen muodin elvyttämisessä. Proenza Schouler ei ole muotia vaan elettyä elämää, josta syntyy kauniita muotiluomuksia. Näin merkin perustanut suunnittelijakaksikko Jack McCollough ja Lazaro Hernandez merkkiään kuvaavat. Jospa siis janoat yllesi huipputrendikästä luksusmuotia, jossa on sopivasti kulmaa, niin tässä on kaipaamasi merkki.

Proenza Schouler erottuu muista luksusmerkeistä urbaaniudellaan

Proenza Schouler keskittyy naisten luksusmuotiin, josta se tekee helposti pureskeltavaa. Merkki on voittanut useita arvostettuja muotimaailman palkintoja vaate- ja asustesuunnittelullaan, vaikka se onkin kohtalaisen nuori. 2002 perustettu merkki osui hyvin nopeasti muotimaailman torneissa tarkkailevien gurujen silmiin tehden vaikutuksen modernilla tyylillään – se otti paikkansa uusien tulokkaiden kärkipaikalla hetkessä. Merkki on saanut kiitosta muun muassa teknisesti kauniisti toteutetuista luomuksistaan. Vähempää ei voisikaan odottaa kahdelta arvostetun Parson´s School of Designin opiskelijalta. Proenza Schoulerin upeat luomukset syntyvät tarkkaan räätälöidystä käsityöstä ja erityisesti merkille kustomoiduista kankaista. Merkin vaatemallistot ovat täynnä upeasti räätälöityjä takkeja, imartelevia kynähameita ja hurmaavia iltapukuja.

Proenza Schouler kutsuu sykkivään Sohoon!

Näetkö Sohon välkkyvät valot, kun suunnittelet seuraavaa asukokonaisuuttasi? Proenza Schoulerin kengät tuovat mihin tahansa tyyliin newyorkilaisen edgyä särmää, joka sopii hurmaavasti niin boheemiin mekkotyyliin kuin sporttiseen denim-tyyliin. Merkki ammentaakin inspiraatiota nykytaiteesta ja nuorisokulttuurista. Proenza Schoulerin kengät hehkuvat ihastuttavissa lämpimissä sävyissä ja toisaalta niissä on raikkaita kuvioita ja jännittäviä värikontrasteja. Yhdistä jylhät tolppakorkoiset saappaat tai nilkkurit liehuviin housunpulttuihin ja silkkipaitaan. Tyylisi voisi viimeistellä trendikäs trenssiliivi tai pehmeästi kutitteleva kashmirviitta. Mustat, kauniisti kiiltävät ja erilaisin nyörein ja niitein koristellut pinnat tuovat särmää muuten pelkistettyyn toimistotyyliin suorien housujen ja kauluspaidan kanssa. Kolmiokärkiset ballerinat tuovat terävyyttä rentoihin boyfriend-farkkuihin tai läpikuultavan ohueen vekkihameeseen. Kevyet espadrillot viimeistelevät kesäisen raikkaan tyylin, oli tyylisi sitten reipas kukkamekko tai pastelliset chinot ja pikeepaita.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua