Naisten pyjamat

Suositut filtterit
1 305 tuotetta

Sohvannurkka ja kuppi teetä, pehmeä yöasu ja lempielokuvasi ennen nukkumaanmenoa - täydellinen arki ei vaadi mitään ylimääräistä onnistuakseen. Pyjamat ovat pehmeä keidas keskellä hektisintäkin arkea, joten muista satsata uniasuusi. Silkki- ja satiiniasut ovat luksusuneksijan valinta, kun taas mukavuudenhaluinen kotikissa tuntee olonsa kotoisaksi flanellipaidassa ja -housuissa.

Vaihdatko pyjamat yllesi jo heti kotiin päästyäsi tai illallisen jälkeen? Koska vietät kolmasosan elämästi nukkuen ja vielä suuremman osan ajastasi kotona mukavissa vaatteissa, kannattaa yö- ja olopukeutumiseen todella panostaa. Laadukkaat ja pesunkestävät materiaalit sekä väljä istuvuus ovat nopea tie höyhensaarille. Mukavuus tulee yöasuissa aina ennen kaikkea muuta, mutta myös tyylillä on sijansa. Modernit yöasut on suunniteltu samalla hartaudella kuin muutkin vaatteet. Laadukas pyjama on panostus paitsi omaan hyvinvointiin myös ihana lahja lähimmäiselle.

Pyjamat - pehmeitä ja kauniita uniasuja nukkumista rakastaville naisille!

Kauniiden ja mukavien yöasujen tulee aina kuvastaa kantajansa tyyliä ja persoonaa. Silkkinen yömekko vai klassinen ruutupyjama? Kenties superlämmin haalariasu vilukissalle ja hengittävä shortsiasu aktiiviselle unissakävelijälle? Pyjamat ovat täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka hivelevät silmää. Söpöt klassikkoprintit kuten raidat, ruudut ja pallot eivät mene muodista koskaan. Moderni trenditär nauttii myös leopardi- ja kukkaprinteistä. Muussa pukeutumisessa eleganttiin minimalismiin luottava nainen jatkaa tyylilinjaansa myös makuuhuoneessa - eleetön musta ja harmaa ovat harmoninen värivalinta myös yöasussa.

Jos pyjamat ovat kunnossa, mitä muuta nainen voisi yöpukeutumiseltaan enää toivoa. Täydennä uniasua pörröisillä sukilla ja unimaskilla. Älä myöskään pelkää yhdistellä eri yöasuja keskenään. Jos kuviollinen asu sekä ylä- että alaosassa on liikaa, yhdistä pyjamahousut yksiväriseen paitaan. Olo- ja yöpukeutumisen tulee olla hauskaa - anna sen myös näkyä asussasi!

Yhdistele ja sekoita