Mallisto

Suositut filtterit
3 260 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arkista muotia arkiseen elämään! Tom Tailor on saksalainen vaatetusalan konserni, joka perustettiin vuonna 1962 Hampurissa. Tuotemerkki on kasvanut huimaa vauhtia aina sen perustamisesta asti. Brändi keskittyi alkuaikoinaan miestenvaatteisiin ja myöhemmin lanseerasi sekä lasten että naisten tuoteryhmän. Tuoteryhmän vaatteet ja asusteet sopivat saumattomasti yhteen, ja yhtiön tavoitteena onkin luoda klassisia ja ajantasalla olevia asuja ja asusteita arkiseen menoon. Chinoja, farkkuja, pikeepaitoja ja neuleita voi yhdistellä mielensä mukaan. Tom Tailor tekee pukeutumisesta mutkatonta ja mukavaa. Heidän vaatteissaan näytät aina hyvältä. Tom Tailor tarjoaa asuja ja asusteita naisille, lapsille ja miehille. Heidän tuotevalikoimastaan löydät myös laukkuja, kenkiä ja aurinkolaseja.

Tom Tailor tekee pukeutumisesta mutkatonta ja toimivaa

Tom Tailor takaa trendikkyyden arkiseen menoon. Valikoima on erittäin laaja ja tuotteita, värejä ja yksityiskohtia on niin paljon, että saat pääsi pyörälle. Naisten kenkä- ja laukkuvalikoima on loputon ja miehet saavat asunsa viimeisteltyä aina kelloa ja olkalaukkua myöten. Älä kuitenkaan anna runsaudenpulan yllättää, vaan valitse malliston valikoimasta itsellesi asut, jotka kuvastavat omaa tyyliäsi. Naisille mukavan asukokonaisuuden saa yhdistämällä farkkushortsit, pitkähihaisen paidan ja korolliset remmisandaalit - lisää tähän vielä monivärinen olkalaukku ja olet valmis! Slim fit -farkut yhdistettynä puseroon ja bleiseriin toimivat täydellisesti rennossa tapaamisessa ystävien kanssa. Neule tai printtipaita straight leg -farkkujen ja tennareiden kanssa on miehille yhtä hyvin toimiva yhdistelmä. Lapset rakastuvat ihaniin printtipaitoihin ja värikkäisiin kenkiin, joita Tom Tailorilla on tarjottavana. Tytöille löytyy kauniita vapaa-ajan mekkoja ja tuubihuiveja paitojen ja housujen lisäksi, ja pojille pikee- sekä kauluspaitoja viimeistelemään tyylikäs asukokonaisuus.

Zalandolta löydät tämän kaiken vaivatta ja samasta paikasta. Älä epäröi, vaan anna Tom Tailorin tuoda vaatekkaappiisi jotain uutta arkiseen päivään.

Yhdistele ja sekoita