Miesten bootcut-farkut

52 tuotetta

Bootcut-farkut ovat klassinen, miehekäs farkkumalli. Sen tunnistaa hieman lahjetta kohti levenevästä leikkauksesta. Pitihän lännen miesten saada buutsiensa varret farkkujen lahkeiden alle! Yläosa oli puolestaan istuva - mikä sopi oivasti ratsastamiseen. Länkkärityyli muotoutui jo 1800-luvulla, ja legendaarisia esimerkkejä tyylistä löytyy lännenelokuvista. Paul Newmanin farkkutyyli on painunut monien sukupolvien mieleen, mutta myös James Dean piti bootcut-mallisia farkkuja. Vaikuttavampia inspiraation lähteitä yksinkertaiseen, mutta aina yhtä kiehtovaan farkkutyyliin saa hakea! Todella leveälahkeiset bootcut-farkut nousivat muotiin taas 90-luvulla, ja ne olivat grunge-tyylin ydin villapaitojen, ruutupaitojen ja tennareiden kanssa.

Tavalliset, luotettavat ja tyylikkäät

Bootcut-farkut olivat alkujaan kovaa työtä pelkäämättömien miesten housut. Ne kestivät niin kaivostyön kuin elämän suurilla maatiloilla. Buutsien tai saappaiden, vyön ja ylhäältä napittamatta jätetyn kauluspaidan kanssa niistä muodostui suorastaan univormu, jota monet sukupolvet käyttivät. Pintansa perusfarkkuina ne ovat pitäneet vuosikymmenten ajan: bootcut-farkut ovat kenties kaikkien aikojen suosituin malli! Se, miten paljon lahje levenee on tietysti vaihdellut ajan myötä. Rentoon 90-luvun nuorisotyyliin kuuluivat maahan osuvat leveät lahkeet, ja rikki kuluneet lahkeet olivat tavallinen näky. Sittemmin lahkeet ovat kavenneet ja bootcut-farkut sopivat niin kävelykenkien kuin tennareidenkin kanssa - eivätkä puntit enää laahaa maata. Kulunut ilme on kuitenkin edelleen muodissa, joten monissa malleissa farkkujen etuosa reiden ja säären välillä on vaaleampi. Kulutus on myös saatettu kohdentaa polveen ja taskujen alle. Rennoimmissa malleissa kulutus rikkoo vaaleiden farkkujen pinnan. Mukavampia, kesäisiä farkkuja tuskin onkaan!

Bootcut-farkut sopivat kauluspaidankin kanssa!

Kulutettuihin, epätasaisen värisiin farkkuihin voi yhdistää niin tavallisen t-paidan kuin vaikkapa lyhythihaisen kauluspaidankin. Tyylin hiovat huippuunsa makeat, matalat tennarit tai rennot kävelykengät. Viileimpiin ilmoihin bootcut-farkkujen seuraksi sopivat neuleet - tai hupparit! Siistin bootcut-farkkutyylin salaisuus on tummansininen tai musta, kuluttamattoman denim. Raikas tyyli syntyy esimerkiksi raidallisesta kauluspaidasta bootcut-farkkujen kanssa. Asua voi myös piristää harkiten valitulla vyöllä. Siisti, urbaani tyyli kruunataan pikkutakilla ja vaikkapa olkalaukulla. Bootcut-farkut ovat juuri sellaiset luottofarkut, joita voi käyttää siisteinä housuina siihen asti, että ne haalistuvat. Silloinkaan niistä ei luovuta, vaan niitä käytetään rennommissa tilaisuuksissa. Lopulta lempifarkuista leikataan tietysti shortsit!

Yhdistät helposti