Mallisto

Suositut filtterit
645 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

90-luvun alussa lanseerattu legendaarinen skeittibrändi Element on avain loistavaan katutyyliin. Merkin tarina alkoi skeittilautojen valmistuksesta, nyt se valmistaa niiden lisäksi kattavia naisten ja miesten skeittihenkisiä vaatemallistoja. Menestyksen salaisuus on intohimo, lajin tuntemus – ja erinomainen maku! Työtä ohjaa myös eettisyys ja vastuullisuus.

Element on myös varsinainen täyden palvelun brändi. Samalta merkiltä voit hankkia niin tennarit, farkut, shortsit, reput kuin lippiksetkin –ja tietysti ne skeittilaudatkin! Element hallitsee suvereenisti myös naisten skeittityylistä inspiroituneen muodin. Tsekkaa esimerkiksi merkin makeat mekot ja topit!

Element edustaa katutyyliä trendikkäimmillään

Elementin salaisuus on onnistunut yhdistelmä katumuotia, huipputrendejä ja skeittimuotia. Sen vaatteet on suunniteltu skeittaus mielessä, joten ne ovat rentoja ja käytännöllisiä. Katumuotia edustaa kiinnostus makeisiin kuoseihin ja tyylikkäisiin yksityiskohtiin. Ripaus huipputrendikkyyttä syntyy ajankohtaisten muotivirtausten seuraamisesta ja niiden muokkaamisesta Elementin olemukseen sopiviksi.

Miesten Element-mallistoihin kuuluu tietenkin klassisia skeittitennareita, skeittihenkeen kuuluvia chinoja ja skeittireppuja. Hupparit ja printtipaidat ovat tärkeä osa skeittiunivormua, ja niiden visuaalinen ilme on moderni ja trendikäs. Valikoimissa on myös asukokonaisuuden täydentäviä vöitä, lippiksiä ja lompakoita.

Naisten Element on onnistunut yhdistelmä rentoutta ja siroutta. Merkin valikoimassa on kepeitä, selkeälinjaisia mekkoja, jotka voi mutkattomasti yhdistää tennareihin – tai vaikka korkkareihin. Rentoa linjaa edustavat colleget ja väljät t-paidat, jotka sopivat tietysti erinomaisesti slim fit- tai relaxed fit -farkkujen ja skeittitennareiden seuraksi. Ja kuten skeittimerkiltä sopii odottaakin, valikoimissa on myös makeita pipoja!

Yhdistele ja sekoita