Miesten nahkatakit

680 tuotetta

Tahdotko huippumuodikkaan takin, joka kruunaa miehekkäät katutyylit? Näyttävät nahkatakit ovat muodikkaana pysyttelevän miehen vakiovaatteita! Voit poimia niistä räväkkää erottuvuutta tai klassisuutta ajankohtaisiin katutyyleihin.

Mikä on mielestäsi miesten nahkatakkien must-have? Onko se biker-mallinen komistus, joka kelpaa myös suurikuutioisen prätkän selkään? Sellaista voi käyttää jopa rusetin ja valkoisen paidan kanssa! Tämänkaltaiseen takkiin saattaisit yhdistää vaikka muodikkaat merkkifarkut tai maastokuosiset reisitaskuhousut. Ryhdikkäät nahkatakit antavat maskuliinista vivahdetta katutyyliin myös asiallisiin toimistovaatteisiin yhdistettynä. Takin alle mahtuu mainiosti herrasmiehen ohut neulepaita. Hillitysti kuvioidut chinot tyylittelevät huolettoman lookin persoonallisemmaksi.

Nahkatakit kohottavat upean katutyylin karismaattiseksi

Suositko nahkatakkien sileänä kiiltävää pintaa vai miellyttääkö pehmeän tuntuinen mattapinta sitäkin enemmän? Löydät nahkatakkien ajantasaisesta joukosta myös omaperäisemmät tekstuuripinnat ylellisen näköisiin asuihin. Hyvännäköiset tikkaukset ovat katseita kiinnittäviä tehokeinoja. Mitä kohtaa miehekkäässä takissasi tahtoisit niillä korostaa? Ehkäpä sinua kiinnostavat myös yksilöllisyyttä lisäävät hapsut tai denimillä tehostetut hihat! Läpälliset paikkataskut tuovat reilua ilmettä retrohenkiselle asulle, vetoketjutaskut taas myötäilevät napakasti istuvien vaatteiden sulavalinjaisuutta. Pidätkö kaulusten karvasomisteista, jotka korostavat takkien raamikasta ilmettä? Olkapäitä ja hihoja kehystävät tehosteraidat kuljettavat ajatukset hektisen moottoriurheilun maailmaan.

Bisnesmaailmassa pyörivän tyyliniekan nahkavaate saattaa olla tummanpuhuva, hillitty ja klassisesti väritetty. Harkitse kuitenkin erottuviakin värejä, sillä takkisi trendikäs sävy antaa muodikkaan twistin koko asulle! Onko tiedossasi vuoden vaikuttavimmat bileet, joissa tahdot erottua eduksesi? Tulitko ajatelleeksi, että voimakkaan värinen nahkatakki on hieno bilevaate!

Nahkatakit ja hyvännäköiset kengät ovat urbaanin miehen mielikuvitusta inspiroiva parivaljakko! Voisit valita takin ja nilkkurit toisiinsa sointuvilla sävyillä. Jos nahkainen takkisi on eleetön, muokkaa tyyliä esimerkiksi sporttisilla ulkoilukengillä tai virtaviivaisilla puvunkengillä. Reppu tai salkkumainen tietokonelaukku vahvistavat haluamasi ilmeen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Nahka on luonnollisesti ihmisen vanhimpia vaatetusmateriaaleja. Vaikkei meidän enää tarvitsekaan juosta keihään kanssa antiloopin perässä vaatettaaksemme itsemme, on nahkassa edelleen jotakin hyvin arvokkaan ja väkevän tuntuista. Nahkatakki on suojannut prätkäpoikien harteita kuperkeikoissa, lämmittänyt lentäjien keuhkoja hyytävissä viimoissa pilvien yllä ja kerännyt rakastuneita katseita faneilta rocktähtien keikoilla. Nahka on miehekästä. Se kestää ja suojaa. Se on ryhdikäs ja muotonsa säilyttävä. Nahkatakki on samalla kertaa sekä asiallinen että hieman kapinallinen vaate. Nahkatakkien perustyypit ovat pitäneet pintansa: vyötärömittainen niukkalinjainen vetoketjujakku, bomber-tyyppinen pulleampi pilottitakki sekä sivuvetoketjullinen topattu motoristintakki ovat aina muotia.

Nahkatakki on loistava sijoitus

Miesten nahkatakkeja on Zalandolla tarjolla satoja. Löydät Zalandolta nahkatakit muun muassa merkeiltä Campus, camel active, Jack & Jones ja Pepe Jeans. Takkeja löydät klassisten mustan ja ruskean lisäksi useissa muissa väreissä. Mieti, olisiko sinulla rohkeutta kantaa kirkkaan keltaista, tyköistuvaa nahkajakkua. Tai voisiko päivääsi piristää raikkaan sininen, pehmeästä nahkasta huolella viimeistely nahkajakku? Kerää unelmoimasi nahkatakit toivelistallesi!

Nahkatakkia kannattaa hieman hoitaa ja huoltaa

Jos olet hankkimassa ensimmäistä nahkatakkiasi, osta korkealaatuinen klassikkomalli, joka periytyy aikanaan lapsillesi. Tai osta todella edullinen takki, jonka avulla vielä etsit omaa tyyliäsi. Olipa nahkatakkisi kalliimpi tai huokeampi, hoida sitä hyvin. Lue takin hoito-ohjeet ja noudata niitä. Vaikka nahka on kestävä materiaali, voit saada takkisi tuhottua väärällä kohtelulla. Tuulettaminen on myös aina nahkatakille hyväksi. Saat raikastettua takkisi antamalla sen yöpyä joskus parvekkeella.