Miesten nahkatakit

Suositut filtterit
937 tuotetta

Nahka on luonnollisesti ihmisen vanhimpia vaatetusmateriaaleja. Vaikkei meidän enää tarvitsekaan juosta keihään kanssa antiloopin perässä vaatettaaksemme itsemme, on nahkassa edelleen jotakin hyvin arvokkaan ja väkevän tuntuista. Nahkatakki on suojannut prätkäpoikien harteita kuperkeikoissa, lämmittänyt lentäjien keuhkoja hyytävissä viimoissa pilvien yllä ja kerännyt rakastuneita katseita faneilta rocktähtien keikoilla. Nahka on miehekästä. Se kestää ja suojaa. Se on ryhdikäs ja muotonsa säilyttävä. Nahkatakki on samalla kertaa sekä asiallinen että hieman kapinallinen vaate. Nahkatakkien perustyypit ovat pitäneet pintansa: vyötärömittainen niukkalinjainen vetoketjujakku, bomber-tyyppinen pulleampi pilottitakki sekä sivuvetoketjullinen topattu motoristintakki ovat aina muotia.

Nahkatakki on loistava sijoitus

Miesten nahkatakkeja on Zalandolla tarjolla satoja. Löydät Zalandolta nahkatakit muun muassa merkeiltä Campus, camel active, Jack & Jones ja Pepe Jeans. Takkeja löydät klassisten mustan ja ruskean lisäksi useissa muissa väreissä. Mieti, olisiko sinulla rohkeutta kantaa kirkkaan keltaista, tyköistuvaa nahkajakkua. Tai voisiko päivääsi piristää raikkaan sininen, pehmeästä nahkasta huolella viimeistely nahkajakku? Kerää unelmoimasi nahkatakit toivelistallesi!

Nahkatakkia kannattaa hieman hoitaa ja huoltaa

Jos olet hankkimassa ensimmäistä nahkatakkiasi, osta korkealaatuinen klassikkomalli, joka periytyy aikanaan lapsillesi. Tai osta todella edullinen takki, jonka avulla vielä etsit omaa tyyliäsi. Olipa nahkatakkisi kalliimpi tai huokeampi, hoida sitä hyvin. Lue takin hoito-ohjeet ja noudata niitä. Vaikka nahka on kestävä materiaali, voit saada takkisi tuhottua väärällä kohtelulla. Tuulettaminen on myös aina nahkatakille hyväksi. Saat raikastettua takkisi antamalla sen yöpyä joskus parvekkeella.