Liivit ovat miesten pukeutumisen ajaton klassikko, kokeile uudistaa niillä tyylisi. Paksummat liivit ovat erittäin toimiva vaihtoehto kevyille takeille välikausien aikana. Tyyliltään liivi on maskuliininen korostaen miehekästä siluettia ? ja onhan erityisesti pukuliiveissä jotain menneiden vuosikymmenten herrasmiesmäisyyttä, joka tuo tyyliin kuumaa charmikkuutta.

Liivit tuovat ryhtiä kauluspaitaan

Luulitko, että räätälöityjä liivejä voi pitää vain pukujen kanssa? Ei tokikaan, niillä voit tuoda uutta ilmettä ja ryhtiä erittäin tyylikkäällä tavalla peruspaitojen, kuten t-paidan, vaarinpaidan tai kauluspaidan, ylle. Yhdistä musta liivi t-paitaan ja mustiin skinny-farkkuihin. Nilkkurit viimeistelevät rouhean modernin tyylin. Ja näin peruspaita-farkkutyyli on jo hetkessä hienostuneempi ja sopii esimerkiksi illanviettoon tai asiallisempaankin tilaisuuteen. Kuviollinen ja räikeäkin kauluspaita saa tasapainoa yksivärisestä liivistä – ja onhan look veijarimaisen hauska! Erityisesti dapper-tyylin nouseva suosio, jossa panostetaan räätälöityihin klassikkovaatteisiin ja huoliteltuun ilmeeseen, persoonallisen kujeilevaa fiilistä unohtamatta, on lisännyt liivien käytön suosiota myös vapaa-ajan tyylissä.

Kevyt untuva- tai toppaliivi sopii täydellisesti välikausiin, kun takki on liikaa. Yhdistä liivit tyylikkäästi poolo- tai venekauluksisiin neuleisiin luomaan huolettoman rento look tai huppareiden päälle luodaksesi astetta sporttisempi ilme. Tyylikäs beanie tai lippis, tennarit ja relaxed fit -farkut sopivat tähän rentoon streetwear-tyyliin. Asiallisempikin tyyli on helppo sovittaa yhteen paksummankin liivin kanssa, kun valitset siihen tumman värin ja eleettömän designin. Värikkäät kevyttoppaliivit ovat raikkaan sporttisia ja sopivat erinomaisesti rentoon katutyyliin reisitaskuhousujen ja collegehousujen kanssa.

Kaipaatko uutta ilmettä kauluspaitaasi? Tikattu kevytliivi on ylellinen ja smart casual. Maskuliinisen hienostunut tyyli syntyy, kun yhdistät sen farkkupaidan tai farkkutakin kanssa. Ruutupaitasi tai mikä tahansa kauluspaitasi saa uutta ryhtiä kevyestä liivistä farkkujen kanssa – liivi sopii talvella myös sisäkäyttöön. Huppu liivissä tuo tyyliin urbaania twistiä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua