VAIN TÄNÄÄN: SUURI KENKÄALE

10%:n lisäale etukoodilla

Etukoodi*SHOES10
*Etu on voimassa 20.1.2019 kaikkiin alehintaisiin kenkiin. Tilauksen vähimmäisarvo on 80 €.
Koko
Merkki
Urheilulaji
Hinta
Väri
Pituus
351 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/5

Miesten sade- ja ulkoilutakit ovat tuikitärkeä osa sporttista pukeutumista. Niissä yhdistyvät sporttimuodin keskeisimmät piirteet: mukavuus, toiminnallisuus ja tietenkin tehokas tyylikkyys! Niin komeita miesten sade- ja ulkoilutakit ovat, että niitä käytetään lenkkipolkujen lisäksi myös kaupungilla.

Takkien ilmeeseen vaikuttavat tietenkin myös lajin vaatimukset. Lyhyet ja kevyet ulkoilutakit sopivat viileän sään juoksu- ja kävelylenkeille, kun taas pitkät, taskuin ja hupuin varustetut takit sopivat esimerkiksi laskettelurinteeseen. Ulkoilutakit ovat myös huippulaadukkaiden materiaalien taidonnäyte. Yhdet ovat kevyitä ja hengittäviä, toiset ohuista materiaaleistaan huolimatta erittäin lämpimiä ja kolmannet suojaavat sateelta. Valitse siis omaan lajiisi ja tyyliisi istuva sporttinen takki, ja nauti ulkoilusta ilman ikävän kelin jarruja.

Miesten sade- ja ulkoilutakit ovat estottoman trendikkäitä

Muodikkaat, kevyet ja makeissa väreissä valmistetut ohuet toppatakit ovat avain nautinnolliseen ulkoiluun kylmässä säässä. Minimalistiset, yksiväriset ja huputtomat takit sopivat aivan yhtä hyvin niin maihareiden ja farkkujen kuin juoksutrikoiden ja -tennareidenkin seuraksi! Ohuemmat tuulitakit ovat puolestaan lenkkipolkujen klassikko, jonka ilme muuttuu muotivirtausten mukaan. Nyt tyylikkäimmät tuulitakit ovat ilmeeltään eleettömiä mutta yksityiskohdiltaan harkittuja. Huolettoman takin tyyli on vetoketjuja ja nappeja myöten harkittu. Tyylikkäät tuulitakit voi hyvin myös yhdistää skeittihenkiseen tyyliin, johon tasapohjaisten tennareiden lisäksi kuuluvat kapeat farkut ja collegepaita. Huoliteltuun ulkoilutyyliin kuuluvat puolestaan kuoritakit. Ne sopivat niin chinojen ja purjehduskenkien kuin collegehousujen ja hillittyjen tennareidenkin seuraksi.

Myös pidemmät sade- ja ulkoilutakit kuuluvat miesten takkivalikoimaan. Parkatakeilta ilmeensä lainanneet kevyet ja sporttiset takit ovat ilmeeltään katu-uskottavia ja toisaalta istuvat myös seikkailuista nauttivan ja luonnonläheisen miehen tehokkaaseen tyyliin. Pitkät sadetakit sopivat niin metsäretkille lasten kanssa kuin siistin puvun suojaamiseen, kun matka käy kohti toimistoa.

Tutustu myös