Tosimies ei talvea kavahda - trendikkäät ja lämpimät talvisaappaat kantavat läpi korkeimmankin kinoksen! Valitse popot, jotka miellyttävät silmää ja tukevat jalkaa. Pyhä yksinkertaisuus on miehekkään kenkämuodin ydin, mutta uskalla panostaa myös trendikkäisiin yksityiskohtiin. Raamikkaat talvikengät kääntävät katseita ja tekevät pukeutumisesta huoletonta!

Talvisaappaat ovat talvipukeutumisen kiistattomasti tärkein osanen. Ne myös osoittavat, että vuoden kylminkään aika ei ole tekosyy tyylin laiminlyömiselle. Moderni mies kiinnittää ennen kaikkea huomiota laatuun, joka ei säikähdä pikkupakkasista. Napakka mutta jalan liikkeeseen mukautuva lesti, huolitellut saumat ja lämmin vuori ovat talvijalkineissa kestävyyden tae. Kaupungin kuumin kolli vaatii myös kenkiensä ulkonäöltä paljon. Kiiltävä nahka ja nauhakiinnitys? Vai pintakäsitelty mokka ja ruutukuosi? Sekä urbaani kaupunkikiitäjä että mökkiviikonlopuista nauttiva metsuriseksuaali löytävät mieleisensä eri valmistajien mallistoista.

Miesten talvisaappaat kruunaavat maskuliinisen talvityylin!

Ohi ovat ajat, kun talvisaappaista oli tarjolla vain muutama eri vaihtoehto. Talven tyyliniekkoja hemmotellaan nyt toden teolla kiitos kymmenien eri mallien ja trendien. Miesten talvisaappaat voivat olla ronskit ja rosoiset, huolitellut ja linjakkaat tai sporttiset ja rennot. Kokeile klassikon maineen saavuttanutta lumberjack-mallia joko keltaiseen taittavan beigen tai tummanruskean sävyssä. Talvitennarit tai pehmeästä nahasta valmistetut tossumaiset saappaat ovat mukavuutta arvostavan miehen valinta. Pidä silmällä mielenkiintoisia yksityiskohtia kuten militanttisia solkia, täsmällisiä tikkauksia ja tekstiili- tai karvareunuksia.

Tiedetään - pimeät ja kylmät aamut eivät houkuttele panostamaan pukeutumiseen. Laadukkaat talvisaappaat riittävät kuitenkin ryhdistämään asun kuin asun. Luota perusasioihin, ja menestyt. Relaxed fit -farkut ovat loistava pari maihari-mallisten saappaiden kanssa. Valitse toppaliivi tai tyylikäs villakangastakki tilaisuuden mukaan. Muuta kenkien ilmettä vaihtamalla kengännauhat tai sitomalla paulat saappaiden varren ympärille.

Tutustu myös