68 tuotetta

Miesten bootsit ovat jalkineet, joista voi aistia itsevarmaa seikkailuhenkeä sekä vahvan persoonallista tyylitietoutta. Helposti jalkaan vedettävät nahkabootsit ovat perinteisesti kuuluneet ratsumiesten ja moottoripyöräilijöiden varustukseen. Kaartuvalinjaisen muotoilun ja kestävän, toisinaan myös koristellun nahkapinnan lisäksi niille on ominaista matala korko, joka on auttanut pitämään lehmipaimenet ratsailla ja motoristit tukevasti prätkän satulassa. Sittemmin cowboy- ja bikersaappaat ovat vakiinnuttaneet paikkansa miesten jalkinemuodin vahvailmeisinä suosikkeina.

Miesten bootsit henkivät rouheaa tyylitajua ja vapauden hurmaa

Miesten bootsimuoti on lähtöisin ennen kaikkea western-elokuvistakin tutuista villin lännen maisemista, joissa cowboyt kiitävät ratsuillaan pitkin preeriaa jaloissaan ruskeat bootsit ja siniset farkut. Vaikka tämän päivän cowboybootseja käytetään enimmäkseen täysin toisenlaisissa olosuhteissa, on niiden imagossa edelleen mukana häivähdys nostalgista ratsumieshenkeä, vapautta ja seikkailua. Perinteisimmillään cowboysaappaita värittävät lämpimän ruskeat sävyt, koristeelliset ornamentit ja ylöspäin nouseva kapea kärki, mutta urbaani cowboy voi valita myös modernin minimalistisemmin muotoillut saappaat. Toinen suuri innoittaja miesten bootseissa on prätkäkulttuuri, jonka ansiosta jykevän linjakkaat, usein hopeisilla soljilla varustetut nahkabootsit ovat raivanneet tiensä nykymuotiin. Bikersaappaat sopivat etenkin ajattoman laadukasta muotoilua ja rosoisen miehekästä tyyliä suosivalle miehelle, mutta ne tarjoavat voimakkaan elementin myös erilaisilla tyylielementeillä leikittelevälle pukeutujalle.

Bootsit ovat vahvaa ilmettä ja kestävää laatua arvostavan miehen valinta

Miesten bootsit tarjoavat aineksia monenlaisten asukokonaisuuksien näyttävään viimeistelyyn. Klassisen cowboytyylin tärkeimmät ainekset ovat tietenkin ruskeat, pitkävartiset bootsit, siniset denim-farkut ja ruutupaita. Pelkistetympi lännentyyli syntyy esimerkiksi tummanruskeista sileäpintaisista bootseista trendikkään mustat farkut + farkkupaita -kombon kanssa. Kiiltonahkaiset tai käärmeennahkajäljitelmästä valmistetut teräväkärkiset bootsit ovat puolestaan huomiota rakastavan tyylikeikarin valinta, ja ne viimeistelevät upean tehokkaasti esimerkiksi räiskyvän punaisesta kankaasta ommellun slim fit -puvun ilmeen. Cowboy- ja bikersaappaat istuvat hauskasti myös moderniin kaupunkilookiin kapealahkeisten farkkujen tai sammareiden sekä nahka- tai farkkurotsin kanssa. Astetta hienostuneempaa tyyliä suosiva mies valitsee saappaikseen esimerkiksi vaaleat mokkanahkabootsit, jotka sointuvat pehmeästi yhteen samansävyisen trenssin ja tummien kangashousujen kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Miesten bootseilla on takanaan jo vuosisatoja pitkä historia. Näitä saapasmallisia kenkiä on alunperin käytetty ratsastuksessa sekä myöhemmin karjapaimenten työkenkinä Pohjois-Amerikassa. Sittemmin saappaista on jalostunut uusia malleja esimerkiksi moottoripyöräilyyn. Klassiset saappaat valmistettiin aikoinaan käsityönä lehmännahasta tai erikoisemmista biisonin-, hirven- tai käärmeen nahasta. Tyypillisesti jalkineiden varsi ulottuu pohkeeseen tai vähintään puolisääreen. Perinteisesti niissä on ollut noin kolmen sentin korko. Koron tarkoituksena oli estää jalkaa lipsahtamasta jalustimesta ratsailla ollessa. Nykyisin näitä jalkineita valmistetaan myös matalammalla varrella. Klassisessa mallissa korko on sisäänpäin kaartuva. Moderneissa bootseissa ei välttämättä ole yhtä korkeita korkoja, ja erityisesti niin sanotut prätkäbootsit ovatkin matalakorkoisia. Bootsien varsi on tavallisesti koristeltu näyttävin tikkauksin ja eri värisillä nahoilla. Tämä traditio näkyy yhä edelleen moderneissa saappaissa. Nämä kengät sopivat erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön farkkujen ja vielä vaikkapa farkkutakin kanssa.

Vedä jalkaasi miehekkäät bootsit

Zalandon verkkokaupasta löydät runsaan valikoiman miehekkään tyylikkäitä bootseja. Mallistossamme on niin perinteisiä cowboy-henkisiä saappaita, prätkäbootseja kuin urheilullisia nauhasaappaita. Nahkaiset saappaat voi yhdistää mainiosti suoralahkeisten farkkujen kanssa. On makuasia haluaako laittaa lahkeet varsien päälle vai sisään. Väljiin moottoripyöräilijän saappaisiin lahkeet menevät helposti sisään. Tämä malli näyttääkin paremmalta, kun lahkeet eivät ole varsien päällä. Mallistossamme on suippo- ja teräväkärkisiä malleja, sekä leveitä pyöreäkärkisiä saappaita. Yhteistä kaikille kengille on niiden hyvä istuvuus ja pitävä pohja. Saappaiden värivalikoimassa on nykyään paljon ruskean eri sävyjä sekä tietysti aina muodissa olevaa mustaa. Sopivan mallin löytämistä helpottaa se, että voit hakea kenkiä niiden värin mukaan verkkokaupastamme. Voit valita myös matalavartiset tai korkeavartiset saappaat makusi mukaan. Bootseissa on myös paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia kuten tikkauksia, solkia ja vetoketjuja. Myös pelkistettyä tyyliä suosiva löytää makunsa mukaiset saappaat laajasta valikoimastamme. Klikkaamalla kenkien kuvaa voit tutkia tarkemmin niiden yksityiskohtia ja mallia. Tutustu mallistoomme ja hanki itsellesi uusi pari miehekkäitä saappaita, jotka tekevät farkkutyylistä ajattoman miehekkään.