Miesten bootsit & saappaat

2 204 tuotetta

Bootsit ja saappaat ovat tyylikkään miestenpukeutumisen salaisuus! Miesten kenkävalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia saappaita, nilkkureita ja bootseja, jotka luovat asukokonaisuuteesi trendikkään ja harkitun sävyn.

Bootsien ja saappaiden yhdistely erilaisiin asuihin on helppoa. Ne sopivat kapealinjaisten, klassisten asujen viimeistelyyn: nauhallisten nilkkureiden yhdistäminen hyvin istuviin farkkuihin, kauluspaitaan ja rentoon pikkutakkiin toimii aina! Ronskit bootsit ja asennetta huokuvat saappaat puolestaan sopivat näyttävän trendikkäiden asujen, vaikkapa nahkahousujen ja ylimittaisen t-paidan seuraksi.

Bootsit ja saappaat luovat asuun särmää

Nauhalliset bootsit kuuluvat urbaaniin miesten pukeutumiseen. Lestiltään kapeat, klassiset nauhalliset nahkanilkkurit ovat ajattoman tyylikkäät. Ne sopivat paitsi farkkujen myös chinojen seuraksi. Kääri puntit trendikkäästi niin, että saappaat taatusti näkyvät. Yläosaksi sopii tietenkin kauluspaita ja neule, mutta voit viimeistellä kokonaisuuden muodikkaasti myös rennolla collegepaidalla! Erityisen runsaasti saat asuusi särmää, jos jätät bootsisi nauhat sitomatta ja yhdistät ne näyttävästi revittyihin farkkuihin ja väljään neuleeseen tai trendikkääseen pusakkaan.

Bootsit ja saappaat kuuluvat myös huippumuodikkaaseen ja huoliteltuun dapper-henkiseen pukeutumiseen. Kapealinjaiset miesten chelsea-nilkkurit sopivat hyvin istuvan puvun seuraksi 60-luvun tunnelmia henkivään asukokonaisuuteen, joka viimeistellään klassisella villakangastakilla. Villakangastakki tai trenssi sopivat myös tyylikkään nilkkureiden, slim fit -farkkujen ja t-paidan yhdistelmän viimeistelyyn!

Rosoisuutta ilmeeseen saat tietenkin perinteisillä cowboy- ja biker-bootseilla. Soljin ja metalliyksityiskohdin viimeistellyt bootsit ja saappaat pääsevät oikeuksiinsa, kun yhdistät ne kapeisiin mustiin farkkuihin. Tummanpuhuvan trendikäs asukokonaisuus viimeistellään trendikkäällä kapealinjaisella ja pitkällä t-paidalla – tai kontrasteja luoden perinteisellä kauluspaidalla. Viimeinen silaus luodaan tietenkin biker-henkisellä nahkatakilla!

Tutustu myös

Miesten bootsit & saappaat – Käytännöllistä tyylikkyyttä

Bootsit ja saappaat ovat välttämätön hankinta kylmille syys- ja talvikausille. Ilmojen kylmetessä kesän jälkeen myös maan pinta viilenee, ja jalat tarvitsevat hyvän suojan arvaamattomilta syysmyrskyiltä ja routaiselta maalta. Mikä olisikaan tyylikkäämpi tapa suojata jalat kylmältä kuin vetää jalkaan miehekkäät bootsit tai saappaat! Miesten kenkämuoti tarjoaa paljon erilaisia malleja tennareista pitkävartisiin saappaisiin, joten jokaiselle löytyy omaan tyyliin sopivat täydelliset bootsit ja saappaat. Materiaaleina on usein käytetty 100% nahkaa, joka antaa jalkineille äärimmäisen kestävyyden ja hyvän joustavuuden. Nahka muokkautuu jalan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja on pitkäikäinen materiaali, joka kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Muita käytettyjä valmistusmateriaaleja ovat laadukas keinonahka, vahvat tekstiilit sekä joka sään kestävä kumi. Erilaisia materiaaleja ja niiden ominaisuuksia hyödyntämällä bootseille ja saappaille on onnistuttu antamaan toiminnallisuutta sekä kestävyyttä haastavammissakin sääolosuhteissa.

Miesten bootsit & saappaat sopivat jokaiseen vuodenaikaan

Zalandolta löydät kauden komeimmat bootsit ja saappaat kaikenikäisille miehille! Nämä käytännölliset jalkineet soveltuvat mihin tahansa tilanteeseen eivätkä jätä pulaan arvaamattomien säiden yllättäessä. Kattava valikoimamme tarjoaa nauhallisia ja nauhattomia bootseja, nilkkureita, kumisaappaita, talvisaappaita sekä pelkistettyjä perussaappaita. Etsit sitten klassisia nilkkureita tai rockimpaa ilmettä, voit olla varma, että löydät valikoimastamme täydelliset bootsit & saappaat omaan makuusi. Saatavilla olevista väreistä löydät klassista mustaa, ruskean upeita eri sävyjä sekä värikkäitä malleja, joiden kirjavat kuosit korostavat persoonallisuuttasi. Kokoelmamme tarjoaa sekä täysin tasapohjaisia malleja että korollisia malleja, joiden matala, mutta tyylikäs korko antaa ryhdikkään ilmeen jalkineille sekä niiden käyttäjälle! Osa kengistä tulee lämmittävällä karvavuorella, joka pitää varpaasi visusti suojassa hyytäviltä talvimyrskyiltä. Löydät lisätietoa vuoresta ja jalkineiden muista ominaisuuksista klikkaamalla tuotteen tiedot auki. Tutustu Zalandon ylelliseen bootsien ja saappaiden valikoimaan ja hanki itsellesi laatujalkineet jokaiseen vuodenaikaan!