Miesten bootsit & saappaat

Suositut filtterit
885 tuotetta

Katu-uskottavaa tyyliä miesten bootsit & saappaat -kategoriasta

Zalandon miesten bootsit & saappaat ovat kenkiä käyttöön ja näyttöön. Maamme monet sääilmiöt asettavat jalkineille mitä erilaisempia vaatimuksia. Valikoimastamme löydät kenkiä tarpeeseen kuin tarpeeseen, tyylistä tietenkään tinkimättä. Kokojenkaan kanssa ei tarvitse tuskailla, sillä niitä löytyy laajasti väliltä 35–52.

Yksi kenkä palvelee harvoin kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia. Mieti vaihtoehtoja selatessasi, mihin aikaan vuodesta haluat käyttää kenkiä. Luonnollisesti talvi- ja kesäkengät poikkeavat toisistaan paljon. Entä missä aiot kenkiesi kanssa kulkea? Katu-uskottava kaupunkijalkine ja käytännöllinen patikointikenkä eivät välttämättä löydy samasta paketista.

Kengän värin ja muotoilun suhteen voitkin vapaasti irrotella Zalandon valikoiman parissa! Kenkä voi nykyään olla väriltään mitä vain maan ja taivaan väliltä. Piristä asua punaisella tai pitäydy klassisemmissa väreissä – makuasioista ei sovi kiistellä. Varren pituudella ja pohjan paksuudella voit vaikuttaa kokonaisuuteen paljon. Kiinnitys voi olla nauhoilla, vetoketjulla tai vaikka tarranauhalla, mieltymyksesi mukaan.

Kenkä vuodenajan mukaan

Miesten bootsit & saappaat Zalandolla ovat valikoima kenkiä, joista löytyy vaihtoehtoja Suomen jokaiseen vuodenaikaan. Talvella tärkeää on tietenkin lämmin vuori. Jäisen liukkailla keleillä pitävä, hyvin uritettu pohja on myös ehdoton ominaisuus kengässä. Kevät ja syksy asettavat erilaiset vaatimukset; näihin vuodenaikoihin vaaditaan yleensä vettä hylkivällä materiaalilla päällystetty kenkä. Monen mielestä maamme ihanin vuodenaika eli kesä voi olla säiltään hyvinkin vaihteleva. Optimisti varautuu toki lämpimään ja valitsee kevyet, hyvin hengittävät jalkineet.

Englantilaishenkiset, jodhpur-malliset kengät ovat tyylikkäät ympäri vuoden. Valitse makusi mukaan nauhallinen tai nauhaton vaihtoehto. Erilaiset nilkan yli yltävät, jämerät varsikengät ovat trendikäs valinta kylmempiin sääoloihin. Monissa eri värisävyissä löytyvät maiharit sen sijaan huokuvat asennetta ja punk-energiaa vuodenajasta toiseen.

Muhkea, pitkävartinen talvisaapas on paitsi lämmin jalassa, myös huomion kiinnittävä yksityiskohta. Valitse vielä jokin kirkas väri, niin erotut taatusti eduksesi. Kumisaapas on tarpeellinen jalkinetyyppi keväästä syksyyn ja valinnanvaraa on pituuden ja värin suhteen runsaasti.

Materiaalilla on väliä

Bootseja ja saappaita löytyy monissa eri materiaaleissa. Nahka on perinteinen ja laadukas valinta, joka oikein hoidettuna kestää pitkään. Olennaista on pitää kenkä puhtaana. Kenkäharjalla saa helposti poistettua irtonaisemman lian. Nahan tyyppi vaikuttaa siihen, miten sitä tulisi muuten hoitaa rasvaamisen, vahaamisen ja öljyämisen saralla.

Nahkajäljitelmä voi parhaimmillaan olla nahan veroinen kestävyydessä ja se säilyy usein kauniina pitkään. Tekstiilikenkä on helppohoitoinen ja hengittävä. Muovista valmistettu jalkine on erinomaisen vedenpitävä ja usein myös edullinen vaihtoehto.

Monesti kengässä on yhdistelty erilaisia materiaaleja parhaan lopputuloksen saamiseksi. Suurin osa miesten bootsit & saappaat -osion kengistä on vuorattu tekstiilillä mukavuuden, lämmöneristävyyden ja hengittävyyden parantamiseksi. Joissakin kengissä voi olla muovinen alaosa, jolla parannetaan jalkineen vedenpitävyyttä. Joskus eri materiaalien käytöllä saadaan kengälle yksinkertaisesti hauska look. Klikkaa siis itsesi uusien kenkäaarteiden äärelle verkon hauskimpaan shoppailuklubiin!