Miesten nauhalliset kengät

Suositut filtterit
1 793 tuotetta

Nauhalliset kengät ovat oikea valinta niille käyttäjille, jotka haluavat jalkineistaan jämäkkyyttä, hyvää istuvuutta ja säätömahdollisuuksia. Ne ovat kenkämaailman klassikoita, jotka ovat osoittaneet mukautuvaisuutensa vuosikymmenien saatossa. Nauhallisten kenkien katekoriaan kuuluu useita erilaisia malleja, skeittikengistä vaelluskenkiin saakka. Jokaiseen käyttötarkoitukseen sekä tyyliin löytyy sopiva kenkä, jota voit huoletta käyttää täydentääksesi asusi - joko funktionaalisessa tai ulkonäöllisessä mielessä. Nauhalliset kengät tuovat kenkiin luotettavuutta ja perinteisyyttä. Nauhat myös lisäävät kenkien käyttöikää käytännöllisyydellään: nauhat ovat kuitenkin helpommin vaihdettavissa tarroihin ja vetoketjuihin verrattuna. Nauhalliset kengät ovat täydellinen valinta urheilijalle, business pukeutumiseen tai vapaa-ajan kenkiin. Eri kategorioista löydät oikeat kengät juuri omaan tyyliisi sopivina!

Vapaa-ajalle ja urheiluun: käytännölliset lenkkarit ja mukavat tennarit

Nauhallisten kenkien kärkisuosikkeja ovat varmastikin kankaiset tenniskengät, joiden suosituimpaan kastiin kuuluvat varmastikin Converse All Star -koripallokengät. Pitkävartisina tai lyhytvartisina nämä kengät sopivat niin naisille kuin miehillekin. Niiden helpon yhdistettävyytensä vuoksi nauhallisia tennareita on helppo käyttää monenlaisten asukokonaisuuksien kanssa, sporttisista verryttelyhousuista viileän tyylikkääseen farkku -ilmeeseen. Tennareiden lisäki myös nauhalliset lenkkitossut ovat suosittu jalkine varsinkin miesten vapaa-ajan muodissa. Laadukkaat, hyväkuntoiset ja mukavat lenkkarit voivat olla paras hankinta, mitä pitkään aikaan teet. Lenkkareiden saralta tarjontaa tuo usea suuri ja maineikas merkki - kuten adidas, Puma ja Nike. Yhdistä Lenkkitossut joko sporttiseen ilmeeseen, mutta pidä huoli siististä lopputuloksesta, jotta asusi ei vaikuttaisi liiaksi treenivaatteilta. Vaelluskengistä löytyy lähes poikkeuksetta ainoastaan nauhallisia kenkiä, sillä vaelluskengässä oleellista on kengän säätövara: näin säästytään hiestymiltä ja rakoilta pitkän kävelyn aikana.

Juhla- ja arkikengiksi nauhalliset nahkajalkineet

Nahkajalkineiden saralta nauhalliset nahkakengät ovat siisteinä ja huollettuina osa muodollista työpukeutumista. Nauhalliset kengät sopivat monissa eri muodoissaan ja malleissaan myös oivasti arkikengiksi. Kokeile asukokonaisuuteesi bohemiaa syyskeleillä esimerkiksi parkatakkien ja värillisten farkkujen muodossa. Korosta kirkkaanvärisillä yksityiskohdilla, kuten kaulahuivilla tai pipolla. Nahkakengät ovat oiva lisä niin toimistorutiineihin kuin vapaa-ajan vaatetukseenkin monikäyttöisyyden sekä kestävyytensä ansiosta. Ne kestävät huonompaakin säätä ilman, että olosi muuttuu tukalaksi tai epämukavaksi. Nauhalliset kengät ovat klassisuutensa vuoksi myös tyylikäs ja oleellinen osa siistiä arkipukeutumista varsinkin miesten asukokonaisuuksissa.

Tutustu myös