Miesten olkalaukut

Suositut filtterit
1 549 tuotetta

Kun reppu on liikaa, taskut eivät riitä, ja salkku on liian fiini, käyttöön otetaan tietysti olkalaukku! Miesten olkalaukut ovat kokeneet uuden nousun, ja se näkyy myös miehille suunnitelluissa laukkuvalikoimissa. On yhdellä hihnalla varustettuja huippumuodikkaita laukkuja, klassisia nahkaolkalaukkuja ja vintage-henkisiä, tukevia kangaslaukkuja. Värimaailmakin on herkullinen ja ulottuu hillityistä, murretuista sävyistä raikkaisiin raitoihin! Laukku ei ole enää pelkkä välttämättömyys, vaan se on asukokonaisuuden keskeinen elementti. Se joko valitaan tilannetta ja asun tyyliä ajatellen, tai sitten lempilaukkua käytetään asun kuin asun kanssa. Silloin se on suorastaan luottokaveri!

Urheilullista henkeä vai retrotyyliä?

Menevän kosmopoliitin tyyliin sopii kenties parhaiten klassinen nahkainen olkalaukku taskuineen ja solkineen. Musta nahka on aina varma valinta, ruskea nahka taas näyttää hyvältä myös kuluneena. Klassikon aseman ovat saavuttaneet myös nahkavahvisteiset, tukevasta kankaasta ommellut olkalaukut, joissa on tuulahdus 70-lukua. Nostalgisimmillaan nämä laukut ovat tummansinisinä, beigeinä tai oliivinvihreinä. Retrohenkeä on puolestaan vanhoja designeja toistavissa urheilumerkkien olkalaukuissa. Sporttisemmat olkalaukut ovat puolestaan kestäviä ja likaa sekä vettä hylkiviä. Ne suljetaan kätevin muovisoljin. Hihnan pituutta voi lähes kaikissa laukuissa säätää, joten laukun voi esimerkiksi pyöräillessä heittää selän puolelle ja muutoin kantaa yhdellä olalla. Huippumuodikasta, yhdellä lyhyellä kahvalla varustettua olkalaukkua voi puolestaan kantaa myös rennosti kädessä. Joissain klassisissakin malleissa on myös lyhyet kahvat olkahihnan rinnalla, mikä on kätevää - ja näyttää hyvältä!

Olkalaukut sopivat tyyliin kuin tyyliin!

Virtaviivaiset, eleettömät olkalaukut sopivat mainiosti puvun kanssa, mutta myös hyvällä maulla luodut kontrastit kertovat oivasta tyylitajusta! Puvun asiallisuutta pehmentää esimerkiksi kauniisti ajan patinoima nahkainen olkalaukku. Vintage-tyylinen kangaslaukku puolestaan luo rentoutta pikkutakkityyliin - etenkin jos muuten siistiin asuun on yhdistetty vaikkapa muodikkaat tennarit! Kankainen laukku sopii myös vaikkapa nahkatakin seuraksi. Laukku on myös oiva tapa tuoda esiin personaallisuuttasi tilanteissa, joissa on pukeutuduttava asiallisesti. Anna siis lempimerkkisi laukun hienovaraisesti vihjata vapaa-ajan tyylistäsi! Muutoin rentoon asuun siisti olkalaukku puolestaan tuo ryhtiä, ja esimerkiksi muistiinpanovälineet tai käyntikortit ovat tyylikkäästi käsillä yllättävissäkin tilanteissa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista