Laukut

Miesten ostoskassit

Hinta
13
13
2490
2490
Käyttövinkki

44 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
HELMET TOTE - Shopping bag - woodland KENT - Shopping bag - military AZEDA TOTE - Shopping bag - black THRONE - Shopping bag - deep olive Shopping bag - green TOTE BAG RUSH - Shopping bag - dark teal TOTE BAG RUSH - Shopping bag - pacific Shopping bag - blue Shopping bag - black MICA - Shopping bag - light khaki crosshatch Shopping bag - canvas black FINN - Shopping bag - dark grey/black ESTAN - Shopping bag - raw denim FINN - Shopping bag - sand FESTIVAL CAPSULE - Shopping bag - grey/black FREESTYLE - Shopping bag - classic camo Shopping bag - heather black MURRAY CARRYALL - Shopping bag - black/bright blue FINN - Shopping bag - black FINN - Shopping bag - sand

Ostoskassit edustavat miesten laukkumuotia kuumimmillaan! Linjakkaat, olalla tai kädessä kannettavat kassit sopivat niin hipstereiden kuin dapper-herrasmiestenkin olalle. Laukku valitaan runsaasta valikoimasta, jossa on tarjolla erilaisista materiaaleista valmistettuja miesten kasseja, joita yhdistävät selkeät linjat ja eleetön ilme.

Ostoskassit luovat asuun harkitun säväyksen. Trendikäs ilme syntyy, kun yhdistät laadukkaan ja tukevan, nahkavahvisteisen ostoskassin urbaaniin asukokonaisuuteen. Se viimeistelee täydellisesti chinoista, skeittitennareista ja printtipaidasta muodostetun kokonaisuuden. Näyttävät nahkaiset laukut puolestaan sopivat täydentämään trendikkäitä asukokonaisuuksia. Sen kanssa sopivat nahkaiset nauhanilkkurit, tummanpuhuvat revityt slim fit -farkut ja kapealinjainen kauluspaita. Ostoskassit sopivat myös raikkaaseen kesätyyliin. Silloin se viimeistelee trendikkään raitapaidasta, kangashousuista ja loafereista kootun ilmeen.

Miesten ostoskassit ovat tyylitaiturin laukkuvalinta!

Ostoskassien ilme määrittyy materiaalin perusteella. Nahkaiset ostoskassit edustavat aina ajatonta glamouria, oli kyseessä sitten hillityn minimalistinen laukkudesign tai taskuin ja soljin viimeistelty runsaampi tyyli. Asennetta huokuvaa rosoisuutta on puolestaan tummasävyisissä, pinnaltaan epätasaisissa nahkaisissa ostoskasseissa. Niiden seuraksi sopii vaatemateriaaleista erinomaisesti denim – ja tietenkin nahka maltillisissa määrin.

Kangaskassit voivat olla ilmeeltään paitsi klassisia myös katu-uskottavia. Huippulaadukkaat, minimalistiset ja sävyiltään hillityt kankaiset ostoskassit ovat ajaton ja äärimmäisen muotitietoinen ratkaisu. Niissä on roima annos urbaania tyyliä, mutta ne edustavat myös laukkudesignin parhaita perinteitä selkeän muotoilunsa ansiosta. Nämä kassit sopivat niin collegen kuin pellavankin seuraksi.

Yhdistä ostoskassisi rohkeasti mitä erilaisimpiin asukokonaisuuksiin. Huomaat, miten se luo ilmeeseesi tyylitietoisen ja raikkaan sävyn!

Yhdistät helposti