Miesten vyöt

1 306 tuotetta

Miesten pukeutuminen on usein naisten muotiin verrattuna paljon yksinkertaisempaa ja koruttomampaa. Yhteiskunnan oletukset tyylikkäästä miehestä yhdistyvät lähes poikkeuksetta pukuun ja kauluspaitaan. Omasta ulkonäöstä saa kuitenkin loihdittua persoonallisemman ja edukseen erottuvan, hyödyntämällä klassisiakin asusteita, joista vyöt ovat varmasti suosituimpien keskuudessa. Esteettisten syiden ohella, vyöt ovat toki myös käytännöllisiä. Loputon housujen nostelu ei kuulu muotitietoisen miehen tapoihin, vaan asia korjataan asukokonaisuuden täydentävällä vyöllä.

Katseita kääntävät vyöt

Jokaisen miehen vaatekaapista tulisi löytyä ainakin yksi nahkavyö, se on parhaimmillaan useita vuosia kestävä asuste. Vaihtoehtoja sekä nahkojen tyylejä on lukuisia, kulutettu ja paksu vai kiillotettu ja hienostunut? Valinnassa auttaa oman tyylin pohtiminen ja erilaisten vaihtoehtojen sovittaminen. Tarkkaa pukeutumista noudattava bisnesmies suosii varmasti pelkistettyjä ja elegantteja versioita, mutta kannattaa kokeilla myös esimerkiksi palmikkovyötä, joka antaa kosketuksen omaperäisyyttä. Lisäksi soljen värillä voi luoda bisnesasuun toimivan harmonian, yhdistämällä sen kellon ja kalvosinnappien sävyyn.

Rennompaan menoon sopii valita räväkämpikin kappale. Näyttävät soljet antavat vapaa-ajan vaatetukseen mukavan huomiota herättävän lisän. Suuri, hiotusta metallista valmistettu solki sopii mahtavasti farkkujen kaveriksi, tuoden mieleen villin lännen hengen. Huolitellun ja katseita kääntävän olemuksen luomiseksi, suosikkimerkkisi logolla varustellut vyöt ovat upea valinta. Vaikka kangasvyö voikin kuulostaa enemmän arkiseen pukeutumiseen sopivalta, on niissäkin paljon eroja. Valitse muutamalla eri värisellä raidalla ja kauniilla soljella koristeltu versio tyyliä vaativiin tilanteisiin ja neutraalin värinen kangas pikasoljella huolettomiin hetkiin.

Elegantti vyö tekee rennommastakin lookista näyttävän, toisaalta omalaatuinen solki voi viestiä käyttäjänsä luonteesta. Vaikka vyöt ovatkin vain pieni osa kokonaisuutta, niiden vaikutus voi olla erittäin suuri!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Miesten vyöt kuvastavat ehtymätöntä voimaa, ainakin pohjoismaisen mytologian mukaan. Eritoten miehille vyöt ovat hyvin käytännöllinen ja tyylikäs asuste antamaan housuille täydellisen istuvuuden. Tyypillinen ominaisuus miesten vöissä on niiden sulkeminen vasemmalta puolelta, joka tarjoaa käyttäjälleen enemmän mukavuutta. Laadukkaita ja kestäviä miesten vöitä on tarjolla Zalandolla jokaisessa mahdollisessa variaatiossa. Niitä on nahkaisia, kankaisia tai niitein koristeltuja. Zalando tarjoaa sinulle miesten vyöt huippumerkeiltä, kuten Jack & Jones ja Lee!

Miesten vyöt – toiminnallisia, mutta muodikkaita!

Miesten vyö viimeistelee takuulla jokaisen asukokonaisuuden ja antaa miesten farkuille täydellisen istuvuuden. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia miesten vöitä, jotka varmasti sopivat juuri sinulle. Suosikkivyösi miehille tilaat nyt superhelposti ja kätevästi Zalandolta! Takaamme nopean, sekä maksuttoman toimituksen. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, on sinulla 30 päivää aikaa palauttaa ne.