Miesten lompakot & kotelot

Suositut filtterit
1 154 tuotetta

Miesten lompakot & kotelot antavat sinulle tyyliä ja asennetta

Jos miehillä on yksi must-have-asuste, sen on oltava ehdottomasti laadukas ja käytännöllinen lompakko. Tämä ajaton asuste auttaa sinua pitämään korttisi ja rahasi järjestyksessä.

Laaja miesten lompakkovalikoimamme antaa sinulle vapauden sovittaa tyyliisi, mielialaasi ja mieltymyksiisi sopivia malleja. Sen ansiosta sinulla on aina mahdollisuus valita, mitkä lompakot ja kotelot sopivat sinulle. Joten olipa kyseessä sitten räätälöity lompakko tai viime hetken välttämättömyys, löydät varmasti tarvitsemasi verkkokaupastamme jo tänään.

Miesten lompakko on lisävaruste, jota jokainen mies tarvitsee elämässään. Hankitpa sitten ensimmäisen teini-ikäisenä tai ylioppilastutkinnon yhteydessä tai vaikkapa häälahjaksi, tulet rakastamaan huippubrändien suunnittelemien lompakoiden pitkäikäisyyttä. Valitse lompakko, joka kestää niin kauan kuin haluat sitä käyttää. Löydä miesten lompakko, jotka vastaa ulkonäköäsi eniten, ja omaksu tyylisi aivan uudella tavalla.

Siisti ja kestävä miesten nahkalompakko

Miesten nahkalompakko antaa sinulle modernia bisnesilmettä. Löydä miesten lompakko jossa on kaikki se monipuolisuus ja viehätys, jota tarvitset vastaamaan mielialaasi. Lukuisat brändit ovat käyttäneet vuosikymmeniä mallien suunnittelun kehittämiseen, jotta sinun ei enää koskaan tarvitse valita tyyliä toimivuuden sijaan.

Jos käytät pukua ja solmiota toimistossa joka päivä etkä pidä suurimmasta osasta perinteisestä miesten lompakoista, tulet rakastamaan nykyaikaisista korttikoteloistamme. Nämä tyylikkäät korttikotelot näyttävät aina riittävän teräviltä ja hienostuneilta mihin tahansa menetkään. Ne ovat myös riittävän minimalistisia, jotta ne voidaan laittaa helposti pois.

Näissä siisteissä miesten korttikoteloissa voit kuljettaa mukanasi välttämättömiä tavaroita, kuten pankki- ja luottokorttiasi, jotta selviät päivästä ilman, että paksun lompakon paino taskussa häiritsee sinua. Jos tarvitset vähän enemmän mukanasi, kun olet ulkona, miesten kaksiosaiset lompakkomme ovat olleet paras valinta jo vuosia. Näissä miesten lompakoissa on perinteinen kaksisuuntainen taitto ja runsaasti sisätaskuja ja paikkoja käteiselle, korteille ja muulle tarpeelliselle.

Perinteiset ja räväkät lompakot löydät verkkokaupastamme

Jos pidät perinteisen miesten lompakon ulkonäöstä, mutta tarvitset hieman enemmän tilaa, kolmiosaisissa lompakoissamme on ylimääräinen taitto, jotta voit kuljettaa vielä enemmän kortteja ja rahaa kerralla. Mallistomme lompakot tekevät järjestyksessä pysymisestä helppoa liikkeellä ollessasi omistettujen lokeroiden ja pitkän suunnittelun ansiosta. Riippumatta siitä, miltä päiväsi näyttää, meillä on sinulle lompakko, joka on juuri sopiva.

Erilaisten kokojen, muotojen ja mallien lisäksi miesten lompakkokokoelmassamme on myös useita värejä, jotka valloittavat sydämesi. Musta lompakko on aina luotettava perusvaruste päivittäiseen asuun, sillä se sopii helposti rentoon ja muodolliseen lookiin, joten et koskaan tunne olosi ali- tai ylipukeutuneeksi. Ruskeassa nahkalompakossa on täydellinen neutraali nidonta, joten voit valita itsellesi mieluisimman ulkoasun myös valitessasi pohjaa lookillesi.

Jos etsit räväkkyyttä, meillä on myös miesten nahkalompakoita rohkeissa väreissä, jotka varmasti erottuvat joukosta. Tyylikkäästä camo-printistä punaiseen miesten lompakkoon, kattava valikoimamme takaa, että sinulla on kaikki tarvittava valikoima oikean lompakon löytämiseen. Mihin tahansa tyyliin päädytkään, ostosten tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. Muutama klikkaus ja tuotteet ovat ostoskorissasi. Shoppaile siis omasi jo tänään ja ihastu.