Suodatin

Miesten lompakot & kotelot

918 tuotetta

Käytätkö aina käteistä niin että setelit vain savuavat? Ehkä käännytkin kätevien korttien puoleen lähes kaikessa kaupankäynnissä? Miesten lompakot & kotelot palvelevat kiitettävästi molempia maksutyylejä. Kukaan ei ehkä tiedä, mitä salaperäinen kukkarosi sisältää. Saa se silti hyvältä näyttää! Jos jaat alati yhteystietojasi merkittäville henkilöille, upea käyntikorttikotelo on aina yhtä sykähdyttävää ottaa esille.

Miehellä on harvoin rahapussi kädessä ilman erityistä syytä, sehän johtuu niiden sutjakasta symbioosista vaatteiden taskujen kanssa. Onko kukkarot sovitettu taskuihin vai taskut... joka tapauksessa rahapussien koot ovat hämmästyttävän käytännöllisiä. Kuljetat niitä miehisten pikkutakkien ja päällystakkien taskuissa. Vaivatta ne sujahtavat erilaisten housujenkin taskuun. Bisnestyyliin voit valita lompakot & kotelot vaikkapa asiallisen salkkusi ilmeen mukaan. Olkalaukuista ja tietokonelaukuista löydät yhtymäkohtia trendikkäiden rahapussien ja käyntikorttikoteloiden maskuliinisiin kohokohtiin. Valittavanasi on pehmeä- tai kovapintaisia rahakukkaroita. Suositko pientä pyöreyttä, tuttua suorakulmiota vai näppärää neliötä rahapussin ulkomitoissa? Klassisen malliseen rahapussiin mahtuu kerralla kaikki tarpeellinen. Jos olet modernin tyylin kannalla, hanki viehko vetoketjullinen pussukka. Sen korttitaskut ovat yleensä päällyspuolella ja kortit helposti tavoitettavissa.

Lompakot & kotelot asettuvat osaksi asusi ilmettä

Miesten lompakot & kotelot ovat saaneet rikkaasti toteutetun ulkoasun. Tekstuurit näyttävät hyvältä ja tuntuvat miellyttävältä kädessäsi. Niiden kuoseista paistavat huippumuodikkaat kuvioinnit ja hittibrändien arkailemattomat logot.

Klassishenkinen värimaailma pitää miesten lompakot & kotelot helposti yhdisteltävinä asusteina. Tehosteissa on kuitenkin myös metallista rock-asennetta, kullan kiiltoa ja hopean hohtoa. Rajummat värit ovat vähemmistönä, mutta sitäkin vahvempia tyylikeinoja käytössäsi.

Löydät persoonalliset lompakot & kotelot erilaisiin tyyleihin, oletpa boheemi farkkumies tai vaativan uraputken terävin tähti hyvin istuvassa puvussasi!

Tutustu myös