Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

×Hyväksyn.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

×
Toivelista
Ostoskori 0

Miesten aurinkolasit (358 tuotetta)

Asiakkaamme suosittelevat

Komono-aurinkolasit

Mikä olisi helpompi tapa tuoda uutta ilmettä ulkoasuun kuin aurinkolasit? Miesten aurinkolasit ovat yksi helpoimmista ja suosituimmista tavoista ilmentää persoonallisuutta ja tyyliä. Niiden avulla onkin helppo ja nopea tuoda asuun uutta asennetta, tyylikkyyttä tai nuorekkuutta. Zalandon laajasta aurinkolasivalikoimasta löydät vaivatta lasit erilaisiin tilanteisiin ja asuihin. Oikeanlaiset lasit sopivat niin juhlaan kuin arkeen vaivatta, ovat mukavat päällä ja sopivat tyyliisi täydellisesti. Suomessakin aurinkolaseja tarvitaan ensimmäisiltä keväthangilta loppusyksyyn asti. Sporttisen miehen tulisi hankkia sporttiset lasit, jotka paitsi suojaavat sekä kesäriennoissa että talvihangilla ja antavat tyylikkään vaikutelman. Tiedostavalle miehelle nuorekkaat ja kantaaottavat lasit, joiden takaa maailmaa voi tarkkailla. Vakavaan bisneslookiin saa rentoutta ja leikittelevyyttä valitsemalla vaikka punasankaiset aurinkolasit hauskalla mallilla.


Aurinkolasit suojaavat silmiäsi ja viimeistelevät tyylisi


Vaikka tyyli onkin tärkeää, on aurinkolaseilla myös toinen tärkeämpi tehtävä, sillä ne suojaavat silmiäsi haitalliselta UV-säteilyltä, joka vahingoittaa silmiä. Kannattaakin valita lasit joiden linsseissä on UV-suojaus ja siten suojella silmiään ja terveyttään. Tummennetut linssit myös takaavat mukavuuden ja turvallisuuden kun esimerkiksi autoillessa ei tarvitse siristellä silmiä ja varjostaa kasvoja auringolta. Linssit suojaavat auringon lisäksi myös tuulelta ja tuulen mukana lentäviltä roskilta ja pölyltä. Jokainen haluaa kuitenkin olla tyylikäs ja ilmaista asusteillaan omaa persoonaa, tyyliä sekä elämäntapaa. Oikein yhdisteltynä korujen tai vaikka hattujen kanssa eri lasit voivat sopia moniin eri tyyleihin mutta mallistosta löytyy aurinkolaseja jotka sellaisinaan ovat toimiva lisä sporttiseen, rentoon, asialliseen tai nuorekkaaseen tyyliin jota haluat ilmentää.