Miesten aurinkolasit

Suositut filtterit
2 603 tuotetta

Tyylikkäät miesten aurinkolasit jokaiseen makuun

Pienillä yksityiskohdilla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen. Tämän väitteen todistaa tyylikkäiden aurinkolasien lisääminen asukokonaisuuteen. Sen lisäksi, että aurinkolasit ovat käytännölliset ja suojaavat silmiäsi kirkkaalta auringonpaisteelta, ne myös tuovat juuri sen tarvittavan loppusilauksen tyylikkääseen kokonaisuuteen. Zalandon valikoimasta löytyy lukuisia tyylikkäitä aurinkolaseja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivat. Eri merkeiltä voit bongata erilaiset miesten aurinkolasit tyyliisi.

Tarjolla on perinteisiä tummia laseja virtaviivaisilla sangoilla tai aurinkolaseja ohuilla metallisangoilla. Voit valita suuret tai hieman pienemmät aurinkolasit, ja valikoimassa on esimerkiksi pyöreitä tai neliskanttisiaaurinkolaseja sekä laseja, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista. Voit valita metallisia tai muovisia laseja. Hyvin tavallisenkin asun saa helposti stailattua aurinkolaseilla hieman mielenkiintoisemmaksi. Tässä tilanteessa kannattaa lasit värillisillä linsseillä, ja esimerkiksi keltaiset linssit ovat aurinkolaseissa todella trendikäs valinta. Vielä rohkeampi pukeutuja voi valita siniset tai vaikka pinkit linssit aurinkolaseihin. Asusteilla saa leikitellä vapaasti ja pukeutumisessa vain oma luovuus on rajana.

Kestävän kehityksen mukaan tuotetut aurinkolasit miehille

Maapallomme ei kestä loputonta kulutusta ja sen vuoksi on hyvä kiinnittää huomiota omiin valintoihin, kun tekee ostoksia. Pienillä teoilla arjessa on helppo kantaa oma kortensa kekoon puhtaamman ympäristön ja paremman tulevaisuuden puolesta. Zalandon valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia aurinkolaseja, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteet huomioiden, jotta parempien valintojen tekeminen olisi vielä helpompaa. Valikoimasta löytyy esimerkiksi aurinkolaseja, jotka on valmistettu jopa 70–100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Tämä todennetaan käyttämällä kolmansien osapuolten kierrätysstandardeja tai merkin omaa kierrätysohjelmaa.

Zalandon valikoimasta tunnistat pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkinnästä tuotteet, joiden valmistuksessa on huomioitu ympäristön ja luonnon kestävyys. Kierrätettyjen materiaalien käyttö on yksinkertaisin tapa vähentää maailmasta jätettä ja luoda puhtaampaa ympäristöä. Näin materiaalin käyttöikä pitenee ja näiden tuotteiden valmistuksessa käytetään energiaa säästäviä prosesseja. Kestävän kehityksen mukaan valmistetun tuotteen valinta on pieni teko, mutta sen vaikutus ympäristölle on suuri. Nyt voit pukeutua tyylikkäästi ja suojata silmäsi liialliselta auringolta samalla kuitenkin tehden ympäristön kannalta kestäviä valintoja.

Miesten aurinkolasit,joilla suojaat silmäsi tyylikkäästi

Tyylikkyyden lisäksi aurinkolasien tehtävä on suojata silmiä kirkkaalta auringonpaisteelta. Tämän vuoksi on hyvä valita aurinkolasit, joiden linsseissä on uv-suoja. Näin auringon UV-säteet eivät vahingoita silmiä. Hyvä aurinkolasit myös istuvat mukavasti kasvoille. Niiden ei tulisi olla liian suuret, että ne eivät liiku liikaa päässä. Toisaalta ei kannata myöskään valita liian pieniä aurinkolaseja, jotka saattavat ruveta painamaan pitkän käytön aikana. On siis hyvä sovittaa laseja aina etukäteen. Zalandon valikoimasta löydät aurinkolaseja, joissa on istuvuuden parantamiseksi lisätty nenälle pienet palat, joiden avulla voit säädellä laseja omille kasvoille sopiviksi. Aurinkolasit saattavat helposti naarmuuntua, jos niitä säilyttää ilman koteloa. Onneksi nykyään voit valita aurinkolasit, joiden linssin pintaan on lisätty naarmuuntumista estäviä ominaisuuksia. Ne ovat myös iskunkestäviä. Nämä ominaisuudet pidentävät aurinkolasien käyttöaikaa huomattavasti.