accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten aurinkolasit

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
541 tuotetta

Miesten aurinkolasit ovat viileän tyylikäs asuste

Miesten aurinkolasit ovat mittava kategoria, johon mahtuu monenlaisia pokia. Monipuolinen aurinkolasikokoelma takaa, että voit viimeistellä asusi aina moitteettoman tyylikkäästi.

Valitse aurinkolasisi asusi yleisilmettä ja tunnelmaa silmällä pitäen. Hipstereiden valinta osuu pyöreisiin laseihin, dapper-tyylin ystävät arvostavat vintage-aurinkolaseja ja ajattoman tyylin ystävät klassista muotoilua!

Klassisten tummien mallien rinnalla on erilaisia näyttäviä aurinkolaseja, joista värin tai muotoilun ansiosta tulee asukokonaisuutesi keskipiste. Erityisen kuumaa aurinkolasimuotia edustavat peililinssit, värikkäät kehykset ja viime vuosikymmenillä luodut vintage-mallit. Peililasit kuuluvat katumuotia noudattelevaan tyyliin, värikkäissä kehyksissä on urheilullista henkeä ja vintage-lasit sopivat niin puvun kuin shortsien ja farkkutakinkin seuraksi. Aurinkolasit sopivat myös kontrastien luomiseen: yhdistä klassiseen asukokonaisuuteen huippumuodikkaat pokat tai viimeistele tyrmäävän trendikäs asukokonaisuus klassisin aurinkolasein!