Miesten aurinkolasit

2 828 tuotetta

Oletko kaivannut asustetta, joka lyö ikonisen leiman tyyliisi? Tässä voisi olla se asuste, nimittäin aurinkolasit todella viimeistelevät kenen tahansa arvonsa tuntevan miehen tyylin. Oikeastaan aurinkolasit ovat kellon rinnalla miesten tärkein muotiasuste.

Miesten aurinkolasit ovat täynnä viileää charmia, joka vakuuttaa niin asiallisessa bisnestyylissä kuin rennossa katutyylissäkin. Miesten aurinkolasit ovat täydellinen asuste, jos haluat korostaa omaa persoonallisuuttasi pukeutumisessasi. Voit aina luottaa klassikoihin, ja modernit, jopa ajoittain futuristiset luomukset mahdollistavat kokeilevankin tyylin. Metalliset sangat ovat minimalistin valinta, ja ne ovatkin tällä hetkellä yksi kuumimmista trendeistä. Lue parhaat vinkit aurinklasien ostamiseen kattavasta aurinkolasioppaastamme.

Oikeat miesten aurinkolasit kuhunkin kasvonmuotoon

Luo sporttinen vapaa-ajan tyyli pilottilasien varaan. Pilottilasit on maskuliininen malli, joka sopii kulmikkaille ja pitkänmallisille kasvoille. Yhdistä rennot reisitaskushortsit värikkääseen tankkitoppiin ja suosikkitennareihisi. Tai luo rento mutta astetta siistimpi tyyli chinoista ja pikeepaidasta, ja sujauta jalkaan rennot mokkasiinit. Villi kortti sporttisessa muodissa voisi olla värikkäät tai peililinssit. Vai olisivatko värilliset sangat juttusi?

Viileä katutyyli syntyy wayfarer-lasien ympärille, joissa on roppakaupalla autenttista viileyttä. Niillä on helppo luoda bad boy -asennetta siinä missä huolettoman tyylikäs modernin hipsterin ilme. Ovaaleille kasvoille sopivat lähes mitkä tahansa aurinkolasit, pyöreät kasvot kaipaavat kulmikkaita laseja. Farkut, yksivärinen t-paita ja nahkatakki saavat viimeistelevän tyylipotkun mustista aurinkolaseista siinä missä ruutupaidan, suorien housujen ja hupparin yhdistelmäkin. Laitatko jalkaan viileät tennarit vai rouheat nilkkurit?

Tiukka bisnestyyli vaatii ehdottomasti tyylikkään puvun seuraksi upeat merkkilasit. Miesten aurinkolasit voivat olla myös trendikkäästi pyöreät tuoden tyyliin hienostuneen herraskaista vintage-tunnelmaa tai moderneja dapper-sävyjä. Olisiko aurinkolaseissasi siniset linssit, jotka sointuvat pukuusi tai paitaasi, vai klassinen tortoise-väritys, joka sointuu kenkiisi ja vyöhösi? Pyöreät aurinkolasit pehmentävät kulmikkaita kasvoja, erityisesti vahvaa leukaa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Miesten aurinkolasit ovat viileän tyylikäs asuste

Miesten aurinkolasit ovat mittava kategoria, johon mahtuu monenlaisia pokia.Monipuolinen aurinkolasikokoelma takaa, että voit viimeistellä asusi aina moitteettoman tyylikkäästi.

Valitse aurinkolasisi asusi yleisilmettä ja tunnelmaa silmällä pitäen. Hipstereiden valinta osuu pyöreisiin laseihin, dapper-tyylin ystävät arvostavat vintage-aurinkolaseja ja ajattoman tyylin ystävät klassista muotoilua!

Klassisten tummien mallien rinnalla on erilaisia näyttäviä aurinkolaseja, joista värin tai muotoilun ansiosta tulee asukokonaisuutesi keskipiste. Erityisen kuumaa aurinkolasimuotia edustavat peililinssit, värikkäät kehykset ja viime vuosikymmenillä luodut vintage-mallit. Peililasit kuuluvat katumuotia noudattelevaan tyyliin, värikkäissä kehyksissä on urheilullista henkeä ja vintage-lasit sopivat niin puvun kuin shortsien ja farkkutakinkin seuraksi. Aurinkolasit sopivat myös kontrastien luomiseen: yhdistä klassiseen asukokonaisuuteen huippumuodikkaat pokat tai viimeistele tyrmäävän trendikäs asukokonaisuus klassisin aurinkolasein!