Pyöreät aurinkolasit

Suositut filtterit
362 tuotetta

Pyöreät aurinkolasit lukuisilta merkkibrändeiltä

Kesä, aurinkoiset talvipäivät ja lomamatkat aurinkoisiin kohteisiin suorastaan vaativat mukavia aurinkolaseja. Meillä Zalandolla löydät erittäin kattavan valikoiman erilaisia lasivaihtoehtoja kymmeniltä laatutuotteita valmistavilta brändeiltä. Pyöreät aurinkolasit saattavat hyvinkin olla juuri etsimäsi tyyli, jolla valloitat niin uimarannat kuin lähiravintolan terassinkin.

Sopivat pyöreät aurinkolasit on helppo löytää kymmenistä eri vaihtoehdoista, jotka on suunnattu kaikenikäisille käyttäjille sukupuoleen katsomatta. Muovisangoilla varustetut aurinkolasit pienille lapsille tarjoavat kaivattua suojaa auringon haitalliselta säteilyltä. Siron tyylikkäillä ohuilla metallisangoilla varustetut vaihtoehdot sopivat puolestaan ehkä hieman aikuisempaan makuun.

Tutustu eri materiaaleista valmistettuihin ja erilaisin kuosein koristeltuihin aurinkolasimalleihin Zalandon verkkokaupassa, ja hoida tilaus vaikka kotisohvalla lokoillen. Valitse haluamallasi linssien tummuudella varustettu malli ja nauti aurinkoisista päivistä ilman ärsyttävää siristelyä. Korosta omia asusteitasi viimeistelemällä asukokonaisuus muiden vaatteiden väreihin ja tyyliin soveltuvilla pyöreillä aurinkolaseilla.

Kasvoillesi sopivat laatulasit

Aurinkolasien valinnassa on tärkeää löytää omaan makuun sopiva linssien tummuus sekä itselle mieluisilla sangoilla varustettu lasimalli. Voit myös halutessasi ottaa huomioon kasvojesi piirteet ja hommata laatulasit niitä korostamaan tai pehmentämään. Keskittymällä aurinkolasien sankojen rakenteeseen voit luoda hyvinkin erilaisia tyylejä oman makusi mukaan.

Jos kasvojen piirteesi ovat hieman neliskulmaisia tai koet muuten tarvetta pehmentää kasvojen vahvoja linjoja, pyöreät aurinkolasit ovat erinomainen valinta. Sopivalla lasivalinnalla saat luotua kasvoillesi ja olemukseesi mukavasti tasapainoa. Toisaalta pyöreillä linsseillä varustetut lasit sopivat myös korostamaan pyöreitä kasvoja entisestään, mikäli niin haluat. Valinta on täysin sinun.

Kenties haluat luoda kontrastia siroille kasvoille? Tähän saattaisi soveltua paksuin kehyksin tai näyttävin koristuksin varustetut aurinkolasimallit. Ohuilla metallisankamalleilla ja sopivan rauhallisella linssivärityksellä koristetulla vaihtoehdolla korostat taasen kasvojen siroutta. Tutustumalla meillä Zalandolla löytyvään aurinkolasien kattavaan maailmaan löydät lähes varmasti itsellesi mieluisat laatulasit.

Korkeatasoiset aurinkolasit hyvistä materiaaleista

Lukemattomien laatubrändien aurinkolasivalikoimassa on useita materiaalivaihtoehtoja. Sankoja löydät kevyen muovisista jämäkän metallisiin. Useiden mallien upeakuosiset koristetut sangat ovat kestävistä synteettisistä materiaaleista valmistettuja. Valikoimasta löydät myös useita luonnonmukaisia menetelmiä hyödyntäneitä malleja, joista valita.

Vihreällä Kestävä kehitys -merkillä varustetut tuotteet ovat keskittyneet valmistuksessaan ja materiaaleissaan erityisen paljon luonnonmukaisuuteen liittyviin aspekteihin. Aurinkolaseissa yleisimmin käytetty luonnonmukainen valmistustapa on kierrätettyjen materiaalien käyttö, jolla pidennetään materiaalien elinkaarta ja vähennetään syntyvän jätteen määrää. Näin kevennetään luonnolle tuotteiden valmistuksesta syntyvää taakkaa. Löydätkin Zalandon pyöreiden aurinkolasien mallistosta useiden laatubrändien tuotteita, jotka ovat valmistettu vähintään 50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista.

Komeaa perinteikkyyttä huokuvat pyöreät aurinkolasit ovat käytännössä kaikki kunnolla UV-suojattuja. Tämän ja muun muassa linssien tummuusluokan saat varmistettua kätevästi kunkin tuotteen tuotesivulta. Lisäksi tuotesivuilta pääset tutustumaan tarkemmin mahdollisesti käytettyihin kestävän kehityksen metodeihin. Mikä parasta, valtaosa korkealaatuisten aurinkolasiemme valikoimasta toimitetaan kovan kotelon kera, jossa laseja on hyvä kuljettaa niin käsi- kuin matkalaukussakin.