accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Urheilulajit

Suosituimmat merkit

Miesten urheiluvaatteet & -varusteet

Tähtää huipulle tyylillä

Monessa miehisessä urheilulajissa hiki lentää sekä vauhtia ja yllättäviä tilanteita riittää. Silloin kysytään paitsi urheilijan itsensä myös hänen varusteidensa ja vaatteidensa kuntoa ja kestävyyttä. Siksi onkin tärkeää, että urheiluvälineet ovat aina hyvälaatuiset ja ajan tasalla. Urheilulajista riippumatta välineiden ja vaatetuksen tulee olla laadukasta, mukavaa ja hyvin istuvaa. Ikivanhat lenkkarit ja kulahtaneet kotiverkkarit kannattaa siis suosiolla unohtaa lenkkipolulle suunnatessa. Motivaatio katoaa kuin tuhka tuuleen, jos kengät hiertävät ja likomärkä t-paita hinkkaa ihoa vasten. Kun varusteet ovat mukavat päällä, ei myöskään synny tekosyitä olla lähtemättä salille.

Urheilulajin ohella tärkeää on myös ottaa huomioon omat yksilölliset tarpeet sekä olosuhteet, joissa urheilua harrastetaan. Esimerkiksi juoksukengiltä kaivataan jalan rakenteen mukaan eri ominaisuuksia, kuten keveyttä, hyvää iskunvaimennusta tai tukevuutta. Ulkona kuntoilemiseen eivät myöskään käy mitkä tahansa sisäpelikengät tai tennarit. Parhaimmillaan vääränlaiset urheiluvarusteet voivat aiheuttaa rasitusvammoja tai kiputiloja. Erityisesti urheiluharrastusta aloittaessa saattaa kiusaus pihistellä sopivien treenikamppeiden ostamisessa olla suuri. Huipputuloksiin urheilussa ei kuitenkaan pääse, elleivät varusteet ole kohdallaan. Oikeanlaiset vaatteet ja välineet ovat päällä huomaamattomat, mutta ne auttavat keskittymään omaan suoritukseen, saavuttamaan parhaat tulokset ja antamaan kaikkensa. Kun energiaa ei tarvitse tuhlata varusteiden kanssa tuskailuun, saa liikunnasta kaiken ilon ja tehon irti. Laadukkaat treenikamppeet eivät vain paranna suoritusta, vaan myös suojaavat vammoilta. Hyviin ja kestäviin varusteisiin ja vaatteisiin panostaminen on sijoitus, jota et tule katumaan.

Miesten urheiluvalikoima – sporttisen tyylikkäänä myös arkeen

Etsitpä sitten rohkean säväyksen antavaa nahkatakkia, huolellisesti räätälöityä lämpöä syksyn viimoihin tai sporttisen käytännöllistä ulkovaatetusta, verkkokaupastamme löydät tyylikkäät ulkovaatteet jokaiselle säälle. Pelastuksen pohjoisen kylmiin talviin tuovat luonnollista tyylikkyyttä henkivät parkatakit, hienostuneet villakangastakit ja kovillekin pakkasille sopivat toppatakit. Viileän tai kostean sään ulkoiluun kannattaa varustautua säänkestävillä ulkoiluvaatteilla, ja nettikaupastamme löydät myös pidemmille vaelluksille sopivat varusteet. Miesten muodin verkkokauppamme avaa ovet myös lenkkipolkujen nykyaikaisimpaan vaatetukseen – luotettujen urheiluvalmistajien moderni design ja tekniset materiaalit mahdollistavat täyden keskittymisen itse urheilusuoritukseen.

Monelle urheilulliselle miehelle on tärkeää saada korostaa omaa persoonallista tyyliään myös treenatessa. Onneksi laadukkaan ja toimivan urheiluvaatteen ei tarvitse olla tylsä ja tyylitön. Korkealaatuisia sporttivaatteita ja -kenkiä löytyy joka miehelle eri väreissä ja tyyleissä. Perustummat treenikuteet toimivat klassista tyylikkyyttä etsiville sporttimiehille. Vauhtia matkaan kuitenkin antavat myös yhä värikkäämmät sporttivaatteet ja -kengät. Miesten urheiluun suunniteltu muoti valloittaa myös kuntosalin ulkopuolella, sillä tänäkin vuonna sporttimuoti pitää pintansa katukuvassa. Aktiiviseen vapaa-aikaan sopivat paremmin kuin hyvin rennon trendikkäät collegehousut, urheilumerkkien logoilla varustetut paidat ja hupparit tai supermukavat tennarit. Sporttisten elementtien yhdistäminen normipukeutumiseen tuo henkäyksen rentoa sporttihenkeä myös vähemmän sporttisille miehille.

Zalandon miesten urheiluvalikoimassa yhdistyvät sporttinen tyylikkyys, toimivuus ja korkea laatu. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät tarvittavat välineet, -kengät ja vaatteet miehille joka urheilulajiin ja makuun. Voit surffailla suosikkimerkkisi tuotesivuilla, etsiä uusia tuttavuuksia helppokäyttöisen hakutoiminnon avulla tai selailla suoraan lajikohtaisia tuotekategorioitamme. Valikoimastamme löydät niin urheilun klassikkomerkkien kuin uusien merkkienkin trendikkäimmät ja toimivimmat sporttitarvikkeet ja -vaatteet. Etsit sitten uusia lenkkareita vauhdittamaan askeliasi lenkkipolulla tai täydellistä paria katu-uskottavia tennareita, Zalandolta löydät aina viimeisintä huutoa ja uusinta teknologiaa olevat miesten urheilutuotteet. Inspiroidu sporttituotteistamme ja löydä sisäinen atleettisi Zalandon miesten urheiluvalikoiman avulla!