Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Mallisto
926 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Napapijrin vaatteet ja asusteet ovat ulkoiluvaatteiden aatelia

Vuonna 1987 perustettu ikoninen italialaisbrändi Napapijri ammentaa inspiraation sporttisen tyylikkäisiin vaatteisiinsa pohjoisen jylhistä maisemista ja skandinaavisista olosuhteista. Vaikka merkin päämaja on Italiassa ja vaatteet ovat laadukasta italialaista suunnittelutyötä, brändin logo ja nimi viittaavat pohjoismaisiin olosuhteisiin ja elämäntapaan. Voitkin olla varma, että tämän maailmanlaajuisesti tunnetun merkin ulkoiluvaatteet ja -asusteet toimivat erinomaisesti myös Suomen olosuhteissa. Jos luotat korkeatasoisiin, monipuolisiin ja tyylikkäisiin ulkoiluvaatteisiin, jotka toimivat säässä kuin säässä, tutustu Napapijrin valikoimaan. Valikoimaan kuuluu lisäksi monenlaisia arkivaatteita ja asusteita.

Napapijri panostaa tuotteissaan käytettävyyteen ja monipuolisuuteen. Merkki on tunnettu etenkin välikauteen ja talveen soveltuvista anorakkitakeistaan, joita on tarjolla monissa eri väreissä ja malleissa. Ulkoilua ja aktiivista elämää varten kehitetyt takit ovat ikonisen designinsa ansiosta ajattomia, ja ne sopivat mainiosti arkiseenkin käyttöön. Hyvin suunnitellussa takissa näytät hyvältä ja pysyt lämpimänä. Valitse merkin mallistosta aktiivisille naisille ja miehille suunnitellut perusvaatteet myös anorakin alle.

Napapijrin vaatteet ovat ajaton valinta, sillä ne pysyvät ryhdikkäinä pitkään. Kaikki merkin vaatteet on valmistettu ensiluokkaisista, kestävistä materiaaleista. Kun seuraat pesu- ja hoito-ohjeita, nämä vaatteet pysyvät käytössäsi helposti vuosien tai jopa vuosikymmenien ajan. Satsaa ulkoiluasuihin, jotka hengittävät ja lämmittävät.

Tyylikkäästi säähän kuin säähän

Napapijrin ulkovaatteet sopivat teknisiltä ominaisuuksiltaan retkeilyyn ja monenlaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Designinsa puolesta esimerkiksi merkin anorakkitakit ovat puolestaan täydellinen lisä arkityyliin. Selkeälinjainen, tyylikäs ulkoilutakki on mukava vetää minkä asun ylle tahansa. Lähdit sitten farkkuasussa kaupungille tai leggingseissä lenkkipolulle, ikoninen Napapijri-anorakki sopii asusi seuraksi. Metsäretkille ja -vaelluksille nämä takit ovat tietenkin ideaali kumppani.

Mikäli unelmoit merkin tasokkaasta anorakista, mietin ensin, haluatko takin vuoden kylmimpiä kuukausia vai niin sanottua välikautta varten. Miesten ja naisten anorakkeja on tarjolla sekä talvitakkeina että hieman ohuempina välikausitakkeina. Esimerkiksi erilaisilta sääelementeiltä suojelevia välikausitakkeja on tarjolla monissa väreissä. Naisten värivalikoimaan kuuluvat maanläheiset, murretut värit, kuten luonnonvalkoinen, metsänvihreä, beige tai roosa. Miehille tarjolla on perinteisen mustan ohella muun muassa kirkkaansinisiä ja puhtaanvalkoisia anorakkitakkeja. Myös maastokuvioinen välikausitakki on toimiva valinta sekä katutyyliin että luontoaktiviteetteihin. Jos haluat pärjätä takillasi koko vuoden ympäri, kylmyyttä eristävä kunnon talvitakki on välikausitakkia parempi valinta. Talvityyliin kuuluvat myös esimerkiksi merkin pehmeät pipot.

Ikonisten anorakkimallien ohella Napapijrin valikoimiin kuuluu muitakin laadukkaita takkimalleja. Haluatko lämpimän talvitakin, jota voit käyttää huoletta myös töissä ja muissa tilanteissa, jotka vaativat siistiä pukeutumista? Miesten perinteinen puolipitkä musta talvitakki hupulla on ajaton ja tyylikäs valinta. Malliin tuo ilmettä ja potkua kirkkaanpunainen kaulus. Takki tarjoaa siistin lookin talven kylmimpiä kuukausia varten.

Ikoniset vaatteet vapaa-aikaan

Takkien ohella Napapijrin valikoimaan kuuluu vaatteita ja asusteita laidasta laitaan miehille, naisille, nuorille ja lapsille. Yksinkertaisen tyylikkäät collegepaidat, hupparit, t-paidat, pikeepaidat ja asusteet ovat oleellinen osa italialaisbrändin antia. Merkki vaatettaa sinut ulkoilma-aktiviteetteja varten myös kesäisin, ja esimerkiksi miehet löytävät valikoimasta siistit shortsit ja pikeepaidat, jotka soveltuvat mainiosti kävelyretkelle tai golfkentälle. Tyyli täydentyy yksivärisellä lippiksellä.

Napapijri-logo on näyttävästi esillä lähes kaikissa merkin vapaa-ajan vaatteissa. Vaatteiden yleisilme on hyvin minimalistinen ja hillitty, ja väripaletissa esiintyy lähinnä perusvärejä mustaa valkoista ja harmaata sekä muun muassa tummansinistä ja viininpunaista. Toki joukkoon mahtuu myös energisiä varipilkkuja. Poimi vaatekaappiisi esimerkiksi kirkkaankeltainen huppari, joka tuo potkua arkeesi. Naisille ihanat pörröhupparit muun muassa viininpunaisessa värissä ovat talven pelastus. Tämä lämmin, huolella suunniteltu huppari antaa lämpöä viileisiin aamuisiin ja on kevyt kuljettaa mukana kaikkialle.