Suositut filtterit
808 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Reebok Classic on takuuvarma ja trendikäs valinta, kun haluat luoda viileän tyylin, jossa on kaduilta temmattua asennetta ja omintakeista luonnetta. Urheilukin maistuu paremmalta päheissä tennareissa, joissa kuljet Shaquille O´Nealin ja Mick Jaggerin kaltaisten legendojen jalan jäljissä – näissä kengissä on tehty historiaa. Olisiko aika hankkia ensimmäiset Reebokit tai pientä lisäystä jo olemassa olevaan kokoelmaan?

Hyvä kiertää aina. Sama koskee laadukkaita Reebok-kenkiä, joiden takuuvarma tekninen tehokkuus ja mausteisen makea katutyylikkyys eivät petä koskaan. Luonnollisesti ne palaavat siis katutyylin kärkeen kerta toisensa jälkeen. Reebok Classic on kulttimaineen ansainneen urheilutuotevalmistaja Reebokin alamerkki, jonka valikoimasta löydät kaikki merkin suositut klassikot, joihin on tuotu uutta puhtia villeillä väreillä. Reebok on nyt ja huomenna!

Reebok Classic kulkee katumuodin ytimessä

"I am what I am" – Reebok haluaa inspiroida kengänkuluttajiaan olemaan juuri omia persoonallisia itsejään. Runsas värivalikoima ja innovatiiviset mallit todella toimivat tyylin vahvistajina tai uudistajina. Mitä jos valitsisit farkkujesi kaveriksi räiskyvän punaisen tai moniväriset retrotennarit? Urbaani Furylite-malli tai 90-luvun muoti-ilmiön takaisin kuljettama Pump-malli on rohkea valinta ja takaa taatusti kunnioittavat katseet katuja tallatessasi.

Valkoiset klassikkotennarit ovat olleet trendikkäät jo tovin, eikä trendi näytä laantuvan, päinvastoin. Reebok Classic voi olla sinun fashionista-hetkesi. Kokovalkoiset tennarit ovat supertrendikkäät ja ne sopivat niin miesten kuin naisten vapaa-ajan tyyliin skinny-farkkujen kanssa. Pariskunta voi mätsätä tennarinsa couple style -tyyliin, kuten moni Hollywood-pari. Vai olisiko couple style teidän koko perheen juttu – aika söpöä! Reebokilta löydät nimittäin tennarit perheen pikkupipanoillekin.

Reebok on ollut urheilukenkäsuunnittelussaan aina erityisesti naisten asialla – ne ensimmäiset aerobic-kengät. Naisten esteettiseen makuun sopivat sirot tennarit ovat Reebokin erityisalaa. Freestyle- ja Princess-mallit metalliväreissä on monen urbaanin fashionistan valinta tänäänkin.

Tutustu myös