Mallisto / Reebok

Suodatin (1)

2,594 tuotetta

Urheilumuodin pioneeri Reebok kulkee vahvana vierelläsi kohti flow-tilaa urheilukentillä ja lenkkipoluilla. Katumuotiin ikoninen brittibrändi tarjoilee upein värein uudistettuja retrotennareita ja logovaatteita.

Reebokin valikoimasta löydät niin aktiiviurheilijan kuin käytännöllistä katumuotia rakastavan popot ja vaatteet.

Reebok on vaikuttanut huippu-urheilussa jo vuodesta 1890. Menestystarina alkoi, kun J.W. Foster kehitti ensimmäiset piikilliset juoksukengät, jotka tekivät juoksemisen entistä nopeammaksi. Merkki on tämänkin jälkeen tehnyt pioneerityötä urheilukenkien saralla. Se loi ensimmäiset juuri naisille suunnitellut treenikengät! Nämä aerobicin kultakaudella 80-luvulla treenisalit, katukuvan ja musiikkivideot vallanneet ensimmäiset high top -malliset naisten aerobic-kengät ovat vielä 25 vuoden jälkeen katumuodin ykköskengät. Freestylerit nostivat viimeistään Reebokin valtavirran ja sporttimuotimaailman tietoisuuteen, ne olivat tyylikkäät ja erinomaiset erityisesti aerobic- tanssi- ja cheerleading-kenkinä ja niitä nähtiin jopa punaisella matolla. Kukapa ei muistaisi Jane Fondaa tai Mick Jaggeriä tepastelemassa Freestyle-kengissään! Reebokin roolia ei voida vähätellä, kenkien menestys loi aerobic-ilmiön, lisäsi naisten kiinnostusta urheilua ja liikuntaa kohtaan sekä avasi tien urheilukengille arkipukeutumisessa. 2000-luvulla merkki vahvisti asemaansa katumuodissa ja innovatiivisena brändinä, kun se yhdisti musiikin, urheilun ja teknologian. Jay-Z oli ensimmäinen ei-urheilija, jolla oli yhteistyömallisto urheilujalkinevalmistajan kanssa.

Reebok – lenkkipoluille tai kaupungin vilinään

Reebokin teknisillä urheiluvaatteilla lisäät reilusti mukavuutta aktiiviseen liikkumiseen ja sporttailuun. Tekniset varusteet hyödyntävät materiaaleissa tekniikkaa, jonka ansiosta hikoilu ei tunnu niin epämukavalta, koska materiaali kuivuu nopeasti ja on hegittävää. Treenivaatteet ja kengät ovat innovatiivisia, muistattehan naisille entisen NASAn insinöörin suunnittelemat EasyTone-kengät, jotka kävellessä muokkaavat pakaroita tai Pump-teknologian, jonka ansiosta Shaquille O'Neal donkkaa paremmin. Merkki on aina treenitrendejä askeleen edellä, siitä hyvänä esimerkkinä ensimmäiset CrossFit-treeniin suunnitellut Nano-kengät.

Pastellin värisillä tennareilla luot sievän yksityiskohdan muuten moderniin kaupunkilookiin. Yhdistä värikkäät tennarit mustaan trenssitakkiin, pillifarkkuihin ja perustoppiin, unohtamatta isoja aurinkolaseja. Edgy tyyli sopii maustamaan arkipukeutumista, pue pitkähihainen läpikuultava treenipaita sporttirintaliivien ja kynähameen kanssa ja olet valmis baanalle. Urheiluliivit, pitkä koripallotoppi ja leggingsit mustien wedge-mallisten tennareiden kanssa olisi myös Alicia Keysin valinta. Keys onkin suunnitellut merkille oman tennarimallistonsa. Sporttinen asu toimii niin lenkkipoluilla kuin arkipukeutumisessa.

Reebok haluaa inspiroida nuoria naisia ja miehiä olemaan aitoja itsejään ja pukeutumaan oman persoonansa mukaisesti, "I am What I am".

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista