Mallisto

2 785 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Reebokin valikoimasta löydät niin aktiiviurheilijan kuin käytännöllistä katumuotia rakastavan popot ja vaatteet.

Reebok on vaikuttanut huippu-urheilussa jo vuodesta 1890. Menestystarina alkoi, kun J.W. Foster kehitti ensimmäiset piikilliset juoksukengät, jotka tekivät juoksemisen entistä nopeammaksi. Merkki on tämänkin jälkeen tehnyt pioneerityötä urheilukenkien saralla. Se loi ensimmäiset juuri naisille suunnitellut treenikengät! Nämä aerobicin kultakaudella 80-luvulla treenisalit, katukuvan ja musiikkivideot vallanneet ensimmäiset high top -malliset naisten aerobic-kengät ovat vielä 25 vuoden jälkeen katumuodin ykköskengät. Freestylerit nostivat viimeistään Reebokin valtavirran ja sporttimuotimaailman tietoisuuteen, ne olivat tyylikkäät ja erinomaiset erityisesti aerobic- tanssi- ja cheerleading-kenkinä ja niitä nähtiin jopa punaisella matolla. Kukapa ei muistaisi Jane Fondaa tai Mick Jaggeriä tepastelemassa Freestyle-kengissään! Reebokin roolia ei voida vähätellä, kenkien menestys loi aerobic-ilmiön, lisäsi naisten kiinnostusta urheilua ja liikuntaa kohtaan sekä avasi tien urheilukengille arkipukeutumisessa. 2000-luvulla merkki vahvisti asemaansa katumuodissa ja innovatiivisena brändinä, kun se yhdisti musiikin, urheilun ja teknologian. Jay-Z oli ensimmäinen ei-urheilija, jolla oli yhteistyömallisto urheilujalkinevalmistajan kanssa.

Reebok – lenkkipoluille tai kaupungin vilinään

Reebokin teknisillä urheiluvaatteilla lisäät reilusti mukavuutta aktiiviseen liikkumiseen ja sporttailuun. Tekniset varusteet hyödyntävät materiaaleissa tekniikkaa, jonka ansiosta hikoilu ei tunnu niin epämukavalta, koska materiaali kuivuu nopeasti ja on hegittävää. Treenivaatteet ja kengät ovat innovatiivisia, muistattehan naisille entisen NASAn insinöörin suunnittelemat EasyTone-kengät, jotka kävellessä muokkaavat pakaroita tai Pump-teknologian, jonka ansiosta Shaquille O'Neal donkkaa paremmin. Merkki on aina treenitrendejä askeleen edellä, siitä hyvänä esimerkkinä ensimmäiset CrossFit-treeniin suunnitellut Nano-kengät.

Pastellin värisillä tennareilla luot sievän yksityiskohdan muuten moderniin kaupunkilookiin. Yhdistä värikkäät tennarit mustaan trenssitakkiin, pillifarkkuihin ja perustoppiin, unohtamatta isoja aurinkolaseja. Edgy tyyli sopii maustamaan arkipukeutumista, pue pitkähihainen läpikuultava treenipaita sporttirintaliivien ja kynähameen kanssa ja olet valmis baanalle. Urheiluliivit, pitkä koripallotoppi ja leggingsit mustien wedge-mallisten tennareiden kanssa olisi myös Alicia Keysin valinta. Keys onkin suunnitellut merkille oman tennarimallistonsa. Sporttinen asu toimii niin lenkkipoluilla kuin arkipukeutumisessa.

Reebok haluaa inspiroida nuoria naisia ja miehiä olemaan aitoja itsejään ja pukeutumaan oman persoonansa mukaisesti, "I am What I am".

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Sporttimerkki Reebok on suorastaan legenda

Merkin pitkä historia näkyy ja tuntuu mittavana teknisenä osaamisena, ja ulkonäöltään Reebok on ehdottoman ajankohtainen ja tyylikäs. Vaatteet ja kengät ovat muodikkaita niin muotoilun kuin värimaailmankin suhteen. Reebok perustettiin Briteissä 1950-luvulla, mutta sen juuret ulottuvat aina 1800-luvulle saakka. Silloin merkin perustajaveljesten isoisä loi kaikkien aikojen ensimmäiset piikkarit! Reebokilla on siis ällistyttävän pitkä kokemus urheilutamineiden valmistamisessa. Se myös näkyy: merkin tuotteet ovat laadukkaita ja vaativimpiinkin treeneihin sopivia. Hallussa ovat myös tyyliseikat! Myös materiaalien erinomainen laatu leimaa Reebokin luomusten ulkonäköä. Poimi valikoimasta siis makeat treenivaatteet, oli lajisi sitten juoksu, jooga tai jumppa! Merkin tennarivalikoima puolestaan vastaa niin intohimoisen tennarifanin kuin treenaajankin toiveisiin.

Reebok on sporttimuodin todellinen edelläkävijä

Klassikkomerkki Reebokin tennarit ovat haluttua tavaraa. Monet mallit ovat osa urbaanin muodin historiaa! Klassikkomallien rinnalla on makeita uutuuksia, joiden muotoilu on virtaviivaista ja yksityiskohdat tyylikkäitä. Huippuunsa hiotut urbaanit lenkkitossut sopivat miesten streetwear-tyyliin chinojen ja printtipaitojen seuraksi, kun taas naiset voivat yhdistää ne esimerkiksi maximekkoon ja farkkutakkiin. Reebokin treenivaatteet ja -kengät ovat myös silkkaa urheilumuodin ilotulitusta. Treenitrikoot on kuvioitu tyylikkään graafisesti, ja kevyitä, raikkaan värisiä treenijalkineita ei malttaisi treenin päätyttyä ottaa pois jalasta! Valikoimassa on myös teknisin ominaisuuksin viimeisteltyjä sporttitamineita, jotka tekevät urheilusta entistä nautinnollisempaa. Urheiluvarusteiden lisäksi brändin mallistoissa on runsaasti sekä lämmittelyyn että urbaaniin tyyliin sopivia collegehousuja ja huppareita. Valittavanasi on trendikästä, minimalistista harmaata sekä raikkaita sporttisia väriyhdistelmiä!