Miesten sormikkaat

Suositut filtterit
148 tuotetta

Milloin olet viimeksi satsannut laadukkaisiin sormikkaisiin? Laadukkaat hanskat ovat tyylitietoisen miehen parhaat ystävät kellon ja siistien nahkakenkien lisäksi. Satsaa laadukkaisiin sormikkaisiin, jotka saavat komeutesi kukoistamaan!

Sormikkaat ovat hyvä asuste niin arjessa kuin vapaa-ajallakin. Valitse nahkaiset, puuvillaiset tai tekokuituiset tilanteen ja sään mukaan, hanki vaatekaappiin useammat eri parit. Lyhytvartiset mallit sopivat viileneviin kevät- ja syysaamuihin, kun töihin lähtiessä ja harrastuksissa tarvitsee ohutta kerrastoa. Valitse silloin puuvillaiset sormikkaat, jotka sopivat klassisen mustana myös töihin tai hemmottele itseäsi nahkaisilla malleilla, joiden laatu ja tyylikkyys saa olemuksesi huokumaan itsevarmuutta. Varaudu talven kylmeneviin ilmoihin lämpimillä, vuorellisilla nahkasormikkailla, joiden pitkä varsi antaa tarvittavaa lämpöä. Tyylikkäät yksityiskohdat, kuten hopeiset napit, pintakuviot ja kultaiset soljet toimivat hyvänä ekstrana antaen tyylillesi mukavan lisän. Leikittele mustan ja ruskean perusvärien lisäksi rohkeammilla vihreän, keltaisen ja punaisen sävyillä, jotka toimivat mustan takin tai tumman asukokonaisuuden pilkkeenä.

Sormikkaat osana tyyliäsi!

Sormikkaat ovat asuste, joilla voit vaihtaa tyyliäsi päivittäin. Valitse pehmeän nahkaiset, sähäkän kuviolliset, lämmittävät pidempivartiset, maltillisen kuvioidut, yksiväriset puuvillaiset tai raidalliset - sinä päätät! Yhdistä sormikkaat arjessa nahka-, villakangas- tai toppatakin kanssa, lisää kokonaisuuteen farkut tai siistit suorat housut sekä näkyvä kello ja kiiltävät nahkakengät. Talven pakkasissa ja tuiskussa on hyvä olla myös touch screen -sormikkaat, jolloin voit käyttää puhelinta myös ulkona. Valitse oma tyylisi jo tänään ja satsaa uusiin sormikkaisiin!

Yhdistät helposti