Miesten puvut

Suositut filtterit
3 252 tuotetta

Miesten puvut ovat ajattomia klassikoita

Miesten puvut ovat pukeutumisratkaisuna ajaton klassikko. Puku on oiva valinta, kun haluat luoda hienostunutta, ammattimaista tai muodollista lookia pukeutumisellasi. Hyvin istuvaan ja laadukkaaseen pukuun pukeutunut mies on aina tyylikäs.

Miesten puku on erinomainen ratkaisu monenlaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen. Arvokkaat juhlat, kuten häät, hautajaiset ja gaalaillalliset ovat luonnollisia tilanteita, joihin pukuun pukeutuminen on hyvä valinta. Juhlien lisäksi monet liike-elämän kuviot suorastaan vaativat arvokasta pukeutumista.

Muodollisiin tilaisuuksiin yleensä mielletyt miesten puvut tuovat pukeutujalle itsevarmuutta ja muodikkuutta. Samaan aikaan juhlien tai tilaisuuden järjestävä taho, tai “juhlakalu”, näkee tyylikkääseen asustukseen pukeutumisen symboliikan ja saa näin osakseen tilanteen tapahtuman arvostuksen. Pukuja on toki monenlaisia, ja sopivia malleja löydät meillä Zalandolla niin bisnesmaailman pyörteisiin, juhlahumuun elämän iloissa ja suruissa, kuin hieman rennompaankin vapaa-ajan viettoon esimerkiksi ravintolaillallisen tai yökerhokäynnin merkeissä.

Löydä miesten puvuntakit ja muut tärkeät puvun osat helposti

Klassinen miesten puku koostuu suorista housuista, kauluspaidasta, sekä puvuntakista. Asukokonaisuuden viimeistelyyn käytetään yleensä kravattia tai solmiota, liiviä, sekä tyylikkäitä kenkiä. Pukukokonaisuuksien kaikki eri osat löydät Zalandon useiden satojen tuotteiden valikoimasta helposti.

Useiden laatuvalmistajien miesten puvuntakit ovat kenties se näkyvin osa kokonaisuutta. Meillä Zalandolla löydätkin takkeja mainion valikoiman. Virallisiin ja muodollisiin tapahtumiin kannattaa miesten puvut varustaa yleisimmin mustalla, tummansinisellä tai tummanharmaalla takilla. Joissain tapauksissa liike-elämä ja häät, sekä erityisesti vapaa-ajan käyttö ovat tilanteita, joissa puolestaan vaaleiden takkivärien ja esimerkiksi hauskan viininpunaisen kokonaisuuden valinta on sopivaa.

Housuvalinnassa tärkeää on yhteensopivuus värityksen puolesta ja ennen kaikkea istuvuus. Liivit tuovat asuun puolestaan upeaa ryhdikästä tyylikkyyttä. Pukutyylin täydentää komeat kauluspaidat, joilla on mahdollisuus tuoda kokonaisuuteen kontrastia tai yhtenäisyyttä.

Kokonaisuuden viimeistelee istuvuus ja yksityiskohdat

Miesten pukua ja kokonaisuutta harkitessa on tärkeää kiinnittää erityisesti huomiota istuvuuteen ja yksityiskohtiin. Elegantin ja huolitellun ulkoasun salaisuus piilee useimmiten nimenomaan käyttäjälleen sopivassa istuvuudessa, sekä kokonaisuuden eheydessä.

Kaikkien puvun osien kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota istuvuuteen ja sopivaan kokoon. Hihojen ja lahkeiden pituus, paidan kauluksen istuvuus, sekä jämäkästi istuva takki ovat komean kokonaisuuden edellytyksiä. Yleisinä kokovinkkeinä takin hartiasaumojen ei kannata antaa ylittää käyttäjän hartioiden linjaa, hihojen tulisi päättyä ranneluun kohdalle ja housunlahkeiden aivan himpun jalkineiden ylle. Kaikkien puvun osien tulisi seurata raajojen muotoja.

Liivin yhdistäminen takin yhteyteen saattaa luoda klassisuutta tyyliin, kun taas räikeän solmion tai taskuliinan valinta lisää asuun persoonallisuutta. Hihojen tyylitellyt kalvosinnapit, kenties ranteesta löytyvä arvokello, sekä muut pienet yksityiskohdat viimeistelevät oman pukutyylisi.