Mallisto

226 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Saksalainen perheyritys Vaude on tuottanut huippulaadukkaita, erityisesti alppiurheiluun tarkoitettuja urheiluvarusteita jo 1970-luvulta lähtien. Yritys aloittikin toimintansa valmistaen retkivarusteita - telttoja, makuupusseja sekä reppuja - mutta on sittemmin laajentanut valikoimansa kattamaan myös vaativan ulkoilupukeutumisen päästä varpaisiin. Tällä hetkellä yritys onkin yksi Euroopan johtavia urheiluvaatteiden ja -varusteiden tuottajia.

Tuotemerkin laajasta, huippulaadukkaasta ja ajattoman tyylikkäästä valikoimasta löytyvät vaatteet ja varusteet jokaiselle oman elämänsä extreme-urheilijalle sekä luonnosta nauttivalle ulkoilijalle. Sen lisäksi, että Vaude valmistaa luontoliikkujien ykkösvaatteet ja -varusteet, se myös kantaa huolta rakastamastaan luonnosta kantamalla kortensa kekoon kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisen tuotannon puolesta.

Vaude - kaikki mitä sporttiseen ulkoiluelämään tarvitset!

Vauden tuotteet on valmistettu kestämään rankimpiakin vuoristo-olosuhteita ja tämä kertoneekin jotain tuotteiden laadusta ja kestävyydestä. Alkuperäisestä tarkoituksestaan huolimatta vaatteet ja -varusteet sopivat erinomaisesti myös vaatimattomampaan ulkoiluun ja retkeilyyn, missä ikinä ikimuistoisimmat luontohetkesi vietätkään! Mallistosta löydät ulkoiluvaatteet kaikkiin vuodenaikoihin lämpimien kevätpäivien auringonpaisteesta ydintalven paukkupakkasiin. Lämpimät fleecetakit hehkuvat trendikkäissä väreissä ja sopivat niin lämmikkeeksi veden- ja tuulenpitävän kuoritakin alle kuin kuivan ja lämpimän kelin hengittäväksi päällysvaatteeksikin. Jalkojen pukineeksi löytyy oivat kangashousut, jotka tarpeen vaatiessa lyhenevät vetoketjun avulla kätevästi shortseiksi! Näihin upeisiin ulkoilu- ja retkeilyvaatteisiin pukeutuvat niin miehet, naiset kuin lapsetkin.

Vauden huippulaadukkaat vaatteet sekä varusteet takaavat sen, että sinä voit keskittyä ja nauttia kauniista luonnosta ja upeista urheiluhetkistä koko sydämelläsi. Toimivat varusteet ovat onnistuneen luontoretkeilyn ja rankan extreme-urheilun a ja o. Upeasta valikoimasta löydät kaiken, mitä näiden ikimuistoisten hetkien mahdollistamiseen tarvitset!

Tutustu myös