Naisten laskettelu- & lumilautailutakit

33 tuotetta

Talvi on huikeaa aikaa vauhdikkaiden lumilajien ja kauniiden päällysvaatteiden ystäville. Talvisäiden tullen onkin syytä päivittää laskettelurinteisiin sopiva vaatetus kuntoon - tästä osuudesta kaikki urheilulliset naiset nauttivatkin suuresti. Upeat laskettelu- ja lumilautailutakit tulevat muhkeissa toppa- ja untuvatakeissa sekä kepeän sporttisissa parkoissa ja anorakeissa. Raikkaat värit ovat naisten laskettelutakkimuodin parasta antia! Löydä oma talviunelmasi nyt!

Vaikka talvipakkasilla pukeudutaankin paksuihin päällysvaatteisiin ja hautaudutaan pipojen ja kaulaliinojen suojiin, voi omaa persoonallisuutta tuoda talvipukeutumisessa esiin näyttävän takin avulla. Pukeutuminen rinteeseen on vaatteiden toimivuuden ohella myös taitavan tyylitaiturin statement-hetki. Naisten tyylikkäät laskettelu- ja lumilautailutakit todistavat tämän. Löydät valikoimasta kauniisti istuvia takkimalleja: trendikkään kiiltäväpintaisia materiaaleja, teknisillä ominaisuuksilla ladattuja sporttimalleja sekä huikeita muotiluomuksia, jotka kelpaavat myös premiun-muotia ahmivalle leidille. Laskettelu- ja lumilautailutakkien klassisten värien ja hillittyjen sävyjen ohella löydät joukosta värien ystäville kirkkaita voimavärejä ja näyttäviä kuviointeja, joilla pääset loistamaan kilpaa auringon kanssa.

Tyylikkäät laskettelu- ja lumilautailutakit tuovat huippumuotia mäkeen!

Kauniin takin seuraksi voit valita samanväriset lasketteluhousut luodaksesi harmonisen kokonaisuuden. Voit hyödyntää myös väriblokkausta, jolloin valitset ylä- ja alaosan vastaväreissä tuomaan pirteää vaihtelua. Ota ilo irti energisistä väreistä! Vadelmanpunainen, turkoosi ja oranssi eivät jätä ketään kylmäksi laskettelurinteessä saati katukuvassa. Persoonallinen sporttigimma valitsee takkiinsa villejä kuvioita, kun mäen jääkuningatar suosii klassista mustaa ja valkoista. Yhtenäisen ulkoiluasun saa viimeisteltyä samaa sävyä olevilla laskettelulaseilla ja lämpimillä lasketteluhansikkailla.

Lämpimät laskettelu- ja lumilautailutakit sopivat loistavasti aktiivista elämäntapaa toteuttavan naisen talvipukeutumiseen vauhdikkaiden laskumäkienkin ulkopuolella. Leikkausmalleiltaan ja suunnitelultaan aktiiviseen liikkumiseen erinomaisesti sopivat takkimallit lämmittävät niin lumitöissä kuin taittaessa työmatkaa lumipyryssä. Ne ovat myös monen äidin pelastus vauhdikkaassa menossa lasten kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista