Katalogi

Suositut filtterit
91 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Freya on pitänyt huolta jo seitsemäntoista vuoden ajan siitä, että täydellisen täyteläiset naiset voivat luottaa rintaliiviensä antamaan tukeen ja tyylikkyyteen. Brändin rintaliiveissä tunnet olosi upeaksi ja saat nauttia naisellisista muodoistasi täysin rinnoin. Tutustu positiivisen merkin houkutteleviin alusvaatteisiin!

Freya syntyi 1998, kun taitavat suunnittelijat huomasivat, että laadukkaille isojen kokojen rintaliiveille oli kysyntää. Brändi valmistaa rintaliivejä D-kupista aina K-kuppiin. Jokaiset rintaliivit on valmistettu rintojen ehdoilla. Merkki valmistaa myös upeat bikinit ja uimapuvut. Loikoilit sitten auringon paahteessa kultaisella hiekalla tai kauhoit uutta ennätystäsi uima-altaassa, on Freya miettinyt, miten saat tuosta hetkestä enemmän irti. Rintojen hyvinvointia unohtamatta.

Freya tietää mitä kauniin täyteläinen povi vaatii

Freya on palkittu useamman kerran laadukkaasta designistaan. Viimeisimpänä mainittakoon Cosmopolitan Fashion Award 2015. Merkki on todella omistaunut luomaan naisille upean olon, joka lähtee alusvaatteista.

Merkin rintaliivit ja alushousut karkkiväreissä ovat kepeän flirttailevia - miten olisi sorbettinen violetti tai punainen. Heleät pastellit ja sievät röyhelöt ovat herkän naisen luottovärejä. Riemukkaat leopardiprintit tuovat hauskuutta pitsiyksityiskohtien rinnalle. Rohkeat ratkaisut tekstuureissa ja yksityiskohdissa luovat mielenkiintoisia, moderneja rintaliivejä. Nämä kaunottaret saavat vilahtaa vapaasti topin alta! Klassiset mustat liivit löydät upeissa pitsikirjailluissa tekstuureissa. Hyvin istuvat paitaliivit ovat arjen luottoliivit, olkaimeton malli tuo ryhtiä pikkumustan alle.

Nyt kelpaa loikoilla rantahietikolla! Pukeudu kuin naisellisen vintage-muodin sensuellit muusat. Tai lisää ranta-lookiisi modernia kierrettä graafisilla kuvioilla. Imarteleva siluetti syntyy, kun sujahdat sulavasti kokouimapukuun - sido vyötäisille tai hiuksiin huivi tuomaan glamouria ilmettä. Merkki valmistaa myös mukavat oloasut, joissa on kiva käpertyä nojatuoliin nauttimaan kuumaa kaakaota ja kuukauden kirjaa.

Yhdistät helposti