Katalogi

Suositut filtterit
104 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Maximon hulvattomat hatut ja huivit nostavat aina hymyn huulille ja lämpöisen punan poskille. Niiden design ei jätä ketään kylmäksi, ei tyylikkyyden sen enempää kuin suojaavan muotoilunkaan osalta. Maximon talviasusteet lämmittävät kerroksillaan, kun taas huokoiset välikausiasusteet hengittävät samalla kun ne lämmittävät kevyesti. Ohuet kesäasusteet suojaavat puolestaan auringon säteilyltä, kuumuudelta ja kirkkaudelta kevyillä luonnonmateriaaleillaan.

Maximo suunnittelee neuleasusteensa koko sydämellä ? kaikki asusteet suunnitellaan, neulotaan, ommellaan ja pakataan Saksan Chemnitzissä. Maximo on perheyritys, jonka historia yltää yli sadan vuoden taakse.

Parempi pää pipossa, varsinkin Maximossa

Paukkupakkasilla Maximon kypärämyssyt ja korvaläpälliset pipot ovat korvaamattomia asusteita perheen pienimmille. Ne suojaavat paitsi lapsen päätä myös tämän herkkiä korvia ja niskaa. Hatun tiivis ja pehmeä sisäpinta eristää viimalta ja neulottu ulkokerros pitää tehokkaasti hyytävän ilman pipon ulkopuolelle. Näin pipossa yhdistyvät villamyssyn paksun neuloksen luoma lämmöneristys ja vuorikankaan mukava tunne.

Taaperon peruspipo on kypärämyssyä trendikkäämpi asuste mutta kaipaa kaverikseen aina kaulan ja niskan peittävää huivia. Kevyt neulospipo onkin sopiva asuste lähinnä lyhyeen ulkona oleskeluun kuten kaupungilla käyntiin autolla tai sukulaisvierailuun, jonka aikana ollaan sisällä ja ulkona. Talviseen ulkoilupäivään on paras varustautua asustesetillä, joka peittää pään ja käsien lisäksi kasvojen pakkasherkät kohdat. Maximon talvityylejä riittää jokaisen nuoren makuun yksivärisistä asusteseteistä leikkisiin eläinpipoihin.

Hupaisat läpät ja lipat ovat tarpeellisia lisiä kesäisen seikkailijankin hattuun. Monen pojan luottoasuste, lippalakki, pitää vipeltäjän näkökentän sopivasti varjossa ja pään suojassa auringonpistoksilta. Syvemmälle metsän siimekseen uskaltautuvan sankarin hatussa on hyvä olla läppä niskassakin, joka suojaa auringon lisäksi hyönteisiltä. Rannalla viihtyvä pikku neiti ei seikkailua kaipaa vaan hän nauttii mieluummin auringon hellittelystä herkullisen mansikkamyssyn tai viehättävän lierihatun alla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua