Suodatin

Lasten leggingsit

638 tuotetta

Legginseistä löydät kaikki viimeisimmät lastenmuodin trendit ja upeat klassikot, jotka tuovat iloista tunnelmaa lasten vaatekaappeihin vuodesta toiseen. Joustavat legginsit ovat helposti lapsesi suosikkivaatekappale. Laadukkaat materiaalit, jotka tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten tuovat housuihin monikäyttöisyyttä. Ja kukapa voisi vastustaa kujeilevia printtejä!

Lasten muoti on parhaimmillaan, kun se on helppoa, nopeaa ja mukavaa. Leikkien keskellä ei ole aikaa miettiä, mistä kohdasta vaate puristaa tai hiertää, vaan liikkumisen tulee olla vapaata. Lasten legginsit ovat vuodesta toiseen suosituin alaosa - trendikkäät kuviot, joista ei hauskuutta ja mielikuvitusta puutu, takaavat, että leikki ei lopu kesken ja joka aamuinen vaateralli sujuu hymyssä suin.

Lasten legginsit - eläimellistä, hienostelevaa ja sporttista

Huippumuodikkaat legginsit voi sovittaa moneen eri tyyliin ja tilanteeseen. Miten olisi sporttiset merkkilegginsit, jotka toimivat urheiluasun tärkeimpänä tekijänä. Yhdistä niihin värikäs printtipaita ja huppari, ja tietenkin coolit lenkkarit. Niistä taiotaan myös viileä katumuodista inspiraationsa saanut look, kun valitset musta-valkean-teeman ja kiedot ruutupaidan vyötärölle. Lippis vinoon ja ulkoleikkeihin voi lähteä asenteella.

Lapset rakastavat eläimiä - ja villejä eläinkuvioita! Lisää pantterikuvioisiin legginseihin pitkä huppari ja nahkatakki, lasten niitein koristellut biker-bootsit maustavat asun - rock on! Pitsinen paitapusero tuo kiiltäviin housuihin sievää kontrastia. Heppahullu ihastuu housuista, joissa on hevosten kuvia - ii-ha-naa! Jatka samaa teemaa t-paidassa, hupparissa ja asusteissakin - lasten muoti saa olla reilua ja reipasta, eikä väreissä ja kuvioissa tarvitse säästellä!

Legginsit ovat erinomaiset trikoisen mekon alle puettuna ympäri vuoden, talvella ne istuvat ulkohousujen alle. Asusteilla saat muuten yksinkertaiseen asuun hienostelevan hauskaa ilmettä. Lisää veikeä lierihattu tai huivi tuomaan neitimäistä fiilistä. Asusteilla tuot hassuttelua pukeutumiseen!

Yhdistele ja sekoita