Mallisto

98 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tehokas vaippakassi on jokaisen äidin tärkein asuste. Eikö kuitenkin olisi ihanaa, jos vaippalaukkusi ei olisi vain vaippalaukku vaan elegantti ja trendikäs asuste, jota kantaa olallaan mielellään myös vauva-ajan jälkeen. Lässig luo huippumuodikkaan näköisiä vaippalaukkuja äideille ja isille sekä iloisen värisiä reppuja ja matkalaukkuja koko perheelle. Olemme täysin hurmaantuneita Lässigin omintakeisesta ja persoonallisesta väri- ja printtimaailmasta!

Pakkaa vaipat Lässigin muodikkaisiin ja ympäristöystävällisiin laukkuihin

Saksalainen Lässig syntyi halusta luoda muodikkaita vaippalaukkuja, joiden ei tarvitse näyttää pelkästään vaippalaukuilta. Sen laukkuja voit käyttää myös sen jälkeen, kun lapset ovat kasvaneet eikä vaippoja enää tarvita. Äidit ovat enemmän kuin kiire ja hössötys - äidit ovat naisia, jotka kaipaavat laukuiltaan käytännöllisyyden lisäksi eleganttia ulkonäköä. Brändi suunnittelee vaippalaukkuja myös moderneille isille. Merkki todella osaa luoda trendikkäitä laukkuja, joissa on jopa premium-fiilistä. Vaippalaukuissa ei kuitenkaan ole unohdettu niiden ensisijaista tehtävää, joka on kantaa mukana kaikkea tarpeellista - niiden lokeroihin ja taskuihin mahtuvat vaippojen lisäksi tuttipullot, ruokapurkit, kosteuspyyhkeet ja kaikki mitä pienen lapsen vanhempi tarvitsee. Muodikkuuden ja toiminnallisuuden lisäksi ympäristöystävällisyys kuuluu merkin arvoihin. Se valmistaa laukkuja kierrätetyistä, käsittelemättömistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Persoonalliset laukut koko perheelle

Lässig on erikoistunut moderneihin vaippalaukkuihin, mutta se valmistaa myös hurmaavia reppuja, urheilukasseja ja matkalaukkuja koko perheelle. Rento asenne - lässig tarkoittaa rentoa tai kasuaalia - on merkin ydinajatus. Se välittyykin vahvasti merkin omintakeisella asenteella suunnitelluista värikkäistä repuista. Hauskat tähti-, pallo- ja eläinkuviot koristavat reppuja. Reppujen pinnoilla seikkailee myös brändin nimikkoeläin metsäkauris. Perheen pienimmäiset ihastuvat pienten vetonarureppujen lisäksi Lässigin suloisiin vedettäviin matkalaukkuihin, joihin tavarat on kiva pakata. Vaippalaukkujen värimaailma on moderni ja tyylikäs - mustan ja harmaan sävyiset vaippalaukut voi mätsätä helposti eri lookeihin. Ehkä valitset laukkuusi metallisen pinnan, himmeän kuvioinnin tai nahkamateriaalin?

Yhdistät helposti