Lasten uimakengät

Suositut filtterit
54 tuotetta

Löytyykö perheestänne joukko hirmuisia, suloisia vesipetoja? Tällaiset aidot vesihirmut voi bongata kuumana kesäpäivänä järvestä peuhaamasta useiden tuntien ajan – viihtyvät ne myös uimahallin lasten altaassa sukellellen kumirenkaiden perässä. Siinä tapauksessa lasten uimakengät voisivat ehkä olla paikallaan, vai miten on, kaipaisiko vesipetonne vedenkestäviä kumitöppösiä?

Lasten uimakengät suojaavat lasten jalkoja rannan kivikossa ja sopivat pidettäviksi myös rantavedessä pulikoidessa. Luonnollisesti ne ovat myös oivallisia kesäjalkineita pihaleikeissä tai muuten vapaa-ajalla. Kevyet ja hengittävät lasten uimakengät ovat miellyttävät kesähelteillä ja kiireisinkin uimari saa kiiruhtaa vauhdilla, koska ne saa sujautettua jalkaan helposti ja nopeasti.

Lasten uimakengät ovat täynnä väriä ja elämää

Lasten uimakenkien ja rantasandaalien valikoima on herkullinen kuin hedelmäsalaatti kaikkine kirkkaine karkkiväreineen. Niistä ei puutu pastellista pehmeyttä eikä sporttista pirteyttä! Bling blingistä pitävä fashionista ihastuu rantasandaaleihin, joissa on glitteriä ja metallivärejä, ja jotka sopivat kauniisti valkoisten housujen tai mekon kanssa. Yläosaan voi yhdistää samaa tähtisäihkettä. Lähes kaikki lasten uimakengät on varustettu remmillä, joka kulkee kannan taakse, jotta askel olisi mahdollisimman tukeva ja kengät pysyisivät mukana kovassakin menossa.

Varvassandaalit ovat rennon rantatyylin ykköskengät. Hauska surffihenkinen look syntyy shortseista ja kuviollisesta t-paidasta tai topista. Ethän unohda käyttää kirkkaita värejä ja hauskoja kuvioita – niin ja olkihattua suojaamaan päätä! Voisiko sama väri löytyä uimapuvusta? Flip flop -rantasandaalit ovat omiaan myös kylpyläreissulle, sillä ne jalassa voi kipittää altaalta toiselle ja suihkuun helposti.

Pistokkaat sopivat erityisesti vauhtihirmulle, joka saattaa eksyä järvestä myös rantapusikkoon tai leikkipaikalle temmeltämään, sillä ne suojaavat hieman enemmän arvokkaita pikkuvarpaita kolhuilta. Virtaviivaisen sporttiset pistokkaat monivärisinä tai klassisen yksivärisinä sopivat poikien farkkutyyliin, kun tytöt saavat nauttia ruseteista, ruusukkeista ja muista söpöistä yksityiskohdista rantasandaaleissaan.

Yhdistät helposti