Lahjakortti
Lahjakortti

302 tuotetta

Lapset rakastavat kesää ja sitä, kun varpaat pääsevät ensimmäisen kerran kurkistelemaan jalkineista. Paksummat kengät ja useimmiten myös sukat pääsevät ansaituille talviunilleen ja jalkaan saa vaihtaa kevyet lasten sandaalit! Sandaalit ovat ilmavat ja hengittävät auringon paahtaessa, mutta niissä on otettu kuitenkin huomioon lasten vauhdikas elämäntyyli, joka vaatii tukea kengänpohjilta ja suojaa varpaille. Ja mikä tärkeintä lasten sandaalit ovat herkullisen muodikkaita ja näyttävät iloisilta kesän kaikissa väreissä!

Kesän tuntee parhaiten varpaissaan – sen varmistaa lasten sandaalit!

Sandaalit tulee valita erityisesti lapsille aina käyttötarkoituksen mukaan. Pihaleikkeihin ja aktiiviseen ulkoiluun sopivat vaellussandaalit vankalla ja ergonomisesti muotoillulla pohjalla ja remmi- tai tarrakiinnityksillä. Erilaiset remmit ja soljet eivät vain huolehdi kenkien istuvuudesta vaan tuovat kenkiin myös ilmeikkyyttä. Tarrakiinnikkeiset ja jalkaan pujotettavat sandaalit ovat monen lapsen suosikkeja juuri niiden helppouden takia. Leikkeihin tulee yleensä kiire, sillä odottamattomat seikkailut eivät odota! Synteettisistä materiaaleista valmistetut sandaalit, jotka suojaavat varpaita, mutta niiden pinnassa olevat reiät tarjoavat ilmavuuta ja remmi nilkan takana tukea, sopivat myös rannalle tai kasvimaalle, sillä ne kestävät vettä ja ovat helposti puhdistettavissa. Varvassandaalit riittävät aivan hyvin rannalle matkatessa, kun lapsen ei tarvitse kävellä paljon.

Sandaalien tulee olla kantajansa näköiset

Jokaisella lapsella on oma lempiväri, piirroshahmo tai tyyli. Valikoimasta löytyykin sandaaleja aina urheilullisesta hienostuneeseen. Kirkkaat ja pastellisen hempeät värit kuuluvat kesään siinä missä seilorityylin perusvärit sininen, punainen ja valkoinen. Raikkaat kuvioinnit tuovat sandaaleihin hauskuutta ja sopivat täydellisesti liehuvan kesämekon tai shortsien kaveriksi. Sandaalit sopivat juhlakengiksikin, kun valitsee nahkaisen, sievän mallin, esimeriksi mustana, ruskeana, valkoisena tai vaaleanpunaisena. Isommat lapset saattavat pujottaa jalkaansa jo kiilakorkoiset lasten sandaalit, jotka ovat kuitenkin tukevat juuri niiden tasapohjaisen ja usein pehmeästä punotusta materiaalista valmistetun pohjansa ansiosta. Luontainen tutkimusmatkailija panostaa matkakumppaneihinsa ja valitsee suosikkiotuksensa kuvan t-paidan lisäksi sandaaleihinsa. Tehoa vauhtiinsa vaativa napero ihastuu terveyssandaaleihin, jotka ovat tyylikkäät, mukavat ja käytännölliset.

Yhdistele ja sekoita