Lasten sandaalit nilkkaremmillä

Suositut filtterit
1 980 tuotetta

Eri tyyleihin sopivat lasten sandaalit nilkkaremmillä

Myös lapset haluavat pukeutua kivasti ja tuoda esiin omaa persoonallista tyyliään sandaalien avulla. Toiset lapset arvostavat hienoja yksityiskohtia ja kirkkaita värejä ja toisia miellyttävät enemmän tummat ja yksinkertaisemmat sandaalit. Lapsen kannattaa antaa itse valita mieluisan väriset sandaalit, jotta hän myös sitten käyttää niitä. Lasten sandaalit nilkkaremmillä löydät helposti Zalandolta.

Valikoimasta löydät niin neutraaleja ruskean sävyisiä sandaaleja kuin myös kirkkaita neonvärisiä sandaaleja. Valikoimassa on myös upeita kimaltavia ja kiiltäviä sandaaleita, jotka hurmaavat kaikki. Monet lapset rakastavat villejä kuvioita ja tämä näkyy hyvin valikoimassa. Ruseteilla ja erilaisilla soljilla on luotu persoonallisia sandaaleja, joista jokainen lapsi löytää omaan tyyliin sopivat sandaalit. Eri-ikäiset lapset on huomioitu sekä erilaisten tyylien kautta että myös laajalla valikoimalla eri kokoja. Sandaaleja löytyy niin pienille vauvoilla kuin myös hieman vanhemmille lapsille.

Valitse kestävästi tuotetut lasten kesäkengät nilkkaremmillä

Ympäristö kannattaa ottaa huomioon, kun lähdetään etsimään uusia sandaaleja. Zalandon valikoimasta löytyy onneksi myös lapsille kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettuja sandaaleja. Voit valita esimerkiksi sandaalit, joiden valmistuksessa on käytetty vähintään 50 prosenttia vesipohjaista polyuretaania. Valmistusprosessi on ympäristöystävällisempi, koska siinä ei ole käytetty lainkaan kemiallisia liuottimia. Prosessissa kuluu myös huomattavasti vähemmän vettä ja energiaa kuin yleensä. Valikoimassa on myös nahkasandaaleja, jotka on valmistettu ympäristöystävällisesti toimivien nahanvalmistajien nahasta. Kierrätettyjen materiaalien suosiminen on yksi parhaista tavoista vähentää ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Valikoimassa on sandaaleja, jotka on valmistettu vähintään 30–50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista.

Pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkistä tunnistat tuotteet, joiden valmistuksessa on huomioitu jollakin tavalla ympäristön hyvinvointi. Kestävän kehityksen mukaan valmistetun tuotteen valitseminen voi olla pieni teko itselle, mutta samalla teet suuren palvelun maapallolle. Arjen pienillä teoilla voimme yhdessä tehdä maailmasta puhtaamman ja paremman paikan elää.

Lasten sandaalit nilkkaremmillä eri aktiviteetteihin

Eri tilanteet vaativat erilaiset sandaalit. Välillä niillä täytyy voida kävellä hieman pidempään ja joskus ne ovat jalassa lähinnä täydentämässä asukokonaisuutta. Materiaali on erittäin tärkeä ottaa huomioon, kun valitsee sandaaleja. Nahka on tunnetusti kestävää ja mukava materiaali jalalle. Jos sandaalit tulevat olemaan kovassa käytössä se voi olla hyvä valinta. Rannalle kevyet muovisandaalit ovat hyvä valinta, koska ne on tarvittaessa myös todella helppo puhdistaa. Ne on myös nopea ja helppo sujauttaa jalkaan ja ottaa pois. Tämä onnistuu myös lapselta itseltään.

Zalandon valikoimasta löydät sandaaleja lapsille niin arkeen kuin juhlaan. Rannalle ja liikkumiseen soveltuvia sandaaleja on myös tarjolla. Juhliin voit valita ihanan hempeät ja koristeelliset sandaalit tai pienellä korokepohjalla varustetut kesäsandaalit. Urheiluun ja liikkumiseen puolestaan on suositeltavaa valita mukavat ja tukevat sandaalit. Materiaalin on hyvä hengittää ja se ei saa hiertää. Sandaalien nilkkaremmi myös tukee sopivasti jalkaa, joten niissä on turvallista liikkua epätasaisessakin maastossa.