Suodatin

Lasten pitkävartiset saappaat

133 tuotetta

Kun illat alkavat pimetä, on lasten kenkäasiat laitettava kuntoon viileämpää vuodenaikaa varten. Syksyllä ja talvella tennarit kastuvat nopeasti – eivätkä kuivu koko koulupäivän aikana. Pitkävartiset saappaat ovat siis loistoratkaisu! Syksyn kosteisiin keleihin sopivat ohutvuoriset tai vuorettomat mallit. Talven edetessä pitkät varret puolestaan torjuvat kenkiin pyrkivän lumen. Samoja kenkiä voi pitää villasukkien kanssa, tai paukkupakkasia varten voi hankkia vuorelliset saappaat. Eikä saappaiden suosio rajoitu ainoastaan käytännöllisyyteen: ne ovat huipputyylikkäät ja sopivat monenlaisiin asuihin. Myös valikoima on päätähuimaava. Varret voivat ulottua polviin tai puolisääreen, saappaissa voi olla nauhat ja värimaailmakin on runsas! Vuodenajan vaihdos ja ensimmäiset koulupäivät ajoittuvat yksiin, joten parempaa ajankohtaa pitkävartisten saappaiden hankkimiseen lapsille tuskin onkaan.

Tyttöjen syksyisen tyylin salaisuus on pitkävartiset saappaat!

Kouluun palaamiseen pitkän kesäloman jälkeen liittyy aina iloa ja pientä jännitystä. Kun ensimmäisen päivän asu on mukava ja tyylikäs, kouluun on hauska palata! Loistava syksyinen tyyli syntyy, kun pitkävartisiin saappaisiin yhdistetään lämpimät, paksut sukkahousut, lyhyt ryhdikäs hame ja vaikkapa neuletakki pitkähihaisen topin kanssa. Huippumuodikas, talvellakin lämpimänä pitävä tyyli puolestaan syntyy, kun saappaiden kanssa puetaan kapeat farkut ja annetaan säärystimien näkyä reilusti. Vai syntyisikö mukavin asu legginseistä, väljästä tunikasta ja pitkävartisista nauhallisista saappaista? Sama tyyli sopii myös pitkälle kevääseen kevyemmän takin ja ohuempien sukkahousujen tai legginsien kanssa! Saapasvalikoimaan kuuluu niin ronskeja biker-henkisiä saappaita kuin söpöjä, pehmeästi muotoiltuja nahkasaappaitakin. Yksityiskohtina on klassisia solkia ja nyörejä. Värimaailma on klassinen: on mustaa, ruskeaa ja harmaata. Mutta mahtuu mukaan iloisiakin sävyjä, kuten puolukanpunaista ja pinkkiä!

Katu-uskottavasti kohti talvea

Poikien pitkävartiset saappaat ovat nauhalliset. Kapeampien farkkujen tai chinojen kanssa varret voivat näkyä, väljempien housujen kanssa varret saavat jäädä punttien alle. Klassinen hip hop -maailmasta tuttu tyyli syntyy, kun nauhat jätetään auki ja farkkujen puntit jäävät osittain varsien alle. Alkusyksystä yläosaksi riittää t-paita ja lämmin huppari. Päähän painetaan tietysti lippis. Talviseen tyyliin kuuluvat puolestaan maihari tai parkatakki, paksu kaulaliina ja pipo. Siistimpään suuntaa asua voi viedä vaihtamalla hupparin neuletakkiin tai villapaitaan. Kun asu on mukava, tyylikäs ja lämmin, pakkanenkaan ei haittaa menoa!

Tutustu myös

Jalassa aina mukavat, laadukkaat ja kevyet pitkävartiset lasten saappaat. Varsinkin Suomen erittäin kylmässä ja lumisessa talvisäässä lapsen saappaassa on hyvä olla korkea varsi. Ostaessasi kenkiä lapsellesi haluat tietää, että lapsesi jalka pysyy varmasti lämpimänä ja kuivana. Kun saappaassa on vielä korkea varsi voit olla huoletta, sillä koko säären alaosa pysyy näin miellyttävässä lämpötilassa. Korkeammat mallit ovat käteviä erityisesti lumessa, jossa kaikki lapset rakastavat peuhata ja leikkiä. Lumi ei pääse varren sisään ja lapsesi jalat pysyvät kuivina. Sen lisäksi, että pitkävartiset lasten saappaat ovat hyvin lämpimiä, ne ovat myös tyylikkäitä. Olivatpa nahkaa tai muovia, lasten korkeavartiset saappaat ovat aina hitti! Talveksi löydät nyt laadukkaita ja kestäviä saappaita kaikenikäisille tytöille ja pojille. Yhdessä lasten talvitakkien ja -housujen kanssa pitkävartiset saappaat pitävät huolen siitä, että lapsesi pysyy lämpimänä. Useista muodikkaista malleista ja värivaihtoehdoista jokainen lapsi löytää varmasti oman suosikkinsa helposti ja nopeasti. Varsisaappaat sopivat niin lehti- kuin lumikasassa hyppelyyn ja kaikkeen siltä väliltä. Joten tee lapsesi onnelliseksi ja helpota omaa elämääsi. Hanki kestävät ja laadukkaat lasten pitkävartiset saappaat kylmeneviin ilmoihin.

Pitkävartiset lasten saappaat pitävät jalat lämpimänä ja kuivana!

Tilaa nyt yhdet tai useammat mukavat ja laadukkaat varsisaappaat lapsellesi Zalandosta! Tutustu ainutlaatuiseen ja helppoon verkkokauppapalveluumme. Nyt ei tarvitse enää tehdä uuvuttavia matkoja kauppakeskukseen, jotta lapsesi löytäisi suosikkiparinsa. Zalandon verkkokaupasta saat ilman suurempia ponnistuksia yleiskatsauksen useisiin tyylikkäisiin malleihin ja värivaihtoehtoihin lasten saappaita. Zalando.fi-verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman erilaisia lasten kenkiä, josta löydät varmasti mieleisesi. Ovatko sinun tai lapsesi mielessä ehkä jo tietyn tyyppiset saappaat? Silloin voitte asettaa hakuehtoihin lempivärin tai materiaalin, jolloin teidän on nopeampi löytää juuri se täydellinen kenkäpari. Kun olette tehnyt päätöksen suosikista, onnistuu tilaaminen lopulta vain muutamalla klikkauksella. Voit myös kysyä neuvoa maksuttomasta asiakaspalvelustamme ja löydät varmasti sopivat lasten saappaat talveksi. Valmistaudu tulevaan talveen ja viileneviin säihin. Lapsesi leikkejä ei tule häiritsemään kylmä eikä märkä, kun hänellä on jalassa kauniit ja laadukkaat pitkävartiset saappaat.