Lastenvaatteet

Suositut filtterit
50 432 tuotetta

Lastenvaatteet, jotka kestävät käyttöä

Lasten kanssa ostoksilla kiertely voi joskus olla uuvuttavaa puuhaa. Zalandolla shoppailet helposti ja mukavasti oman kotisi rauhassa, ja laaja valikoimamme on vain klikkauksen päässä. Meiltä löydät vaatteet, jotka miellyttävät kaikenlaisia lapsia: sporttisia tyyppejä ja kukkakuosien sekä paljettien ystäviä. Löydät meiltä jopa paljetein koristellut urheiluun sopivat vaatteet. Valikoimassamme on paljon tunnettuja merkkejä. Vaatteita löytyy siis vaativaankin makuun.

Monet myymistämme merkeistä ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen ja käyttävät vaatteissaan esimerkiksi kestävästi tuotettua puuvillaa ja muita eettisiä, ympäristöystävällisiä materiaaleja. Zalandon sivuilta löydät helposti tiedot siitä, millä tavalla eri vaatemerkit ovat sitoutuneet kestävän kehityksen tavoitteisiin ja mitä yritysvastuu merkeille tarkoittaa.

Zalandon verkkokaupassa lajittelet vaatteet kätevästi esimerkiksi haluamasi pintamateriaalin mukaan. Voit vertailla eri materiaaleja ja hintoja ja hankkia yksilöllisiin tarpeisiin sopivat vaatteet. Välillä kestävien vaatteiden ostaminen lapsille voi tuntua turhalta sijoitukselta, sillä lapset kasvavat niin nopeasti niistä ulos. Laadukkaat materiaalit kuitenkin kestävät paremmin käyttöä, ja vaatteet voi vaikka kierrättää nuoremmille, kun vanhemmat lapset kasvavat niistä yli.

Lasten vaatteet saavat usein kestää kovaa käyttöä ja kuraleikkejä. Nuorten aikuisten maku on myös yleensä vaativa, ja he tietävät tarkalleen, mistä pitävät. Jos mieleinen vaate löytyy, sitä kannattaakin ostaa kerralla useampi kappale. Zalandolta löydät monista vaatteista, esimerkiksi legginseistä tai collegehousuista, käteviä monipakkauksia. Näin vaatekaapissa on aina varalla sopiva vaate, vaikka housut tai paita joutuisivatkin usein pesuun.

Zalandolta helposti lastenvaatteet kaikenikäisille

Oletpa sitten hankkimassa vauvan ensimmäistä potkupukua tai nuoren aikuisen farkkuja, Zalandolta löydät runsaasti eri vaihtoehtoja ja kokoja. Voit valita sivumme asetuksista, minkä ikäiselle lapselle vaatteita etsit. Sen jälkeen voit vielä rajata valikoimaa esimerkiksi koon, värin tai hinnan mukaan – paljon helpompaa kuin kaupoissa kiertely nälkäisen lapsen kanssa!

Vastasyntyneet tarvitsevat paljon vaatteita. Bodyja ja potkupukuja saa vaihtaa usein, joten niitä kannattaa olla useita varastossa. Zalandolta voit poimia mieleisesi kuosit tai painatukset, eivätkä vaihtoehdot lopu kesken.

Yhdistele ja sekoita