accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Lastenvaatteet 16617 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
16617 tuotetta
16617 tuotetta

Lasten muotia joka hetkeen

Design tuo lastenvaatteiden arkeen iloa

Pienille tallustajille tarvitaan omat, erityisräätälöidyt vaatteet suojaaman matkaa suuressa maailmassa ja sen yllätyksissä. Lapset ovat arvokkain asia perheen piirissä ja se asettaa vaatimusriman kaikelle sille, mikä lapselle hankitaan: sen olisi parasta olla kestävää, kaunista ja käytännöllistä.

Lapset ovat kovia kokeilemaan, leikkimään ja touhuamaan monissa omissa seikkailuissaan ja näistä kaikista hurjista seikkailuista olisi vaatteiden hyvä selviytyä – mieluusti ehjinä. Housut, paidat, topit, mekot, takit ja haalarit ovat kaikki vaatekappaleita, joita tarvitaan sekä arjessa että juhlassa. Ja mikä sen suloisempaa, kuin pukea perheen suloisimmat jäsenet entistä ihanimmiksi juhlaa varten! Lastenvaatteissa on nykyään onneksemme hurja valikoima kestäviä, laadukkaita sekä ominaisuuksiltaan ylivertaisia vaatteita kuten myös tehokkaita materiaaleja, joilla et ainoastaan suojaa lastasi, mutta samalla puet hänet yhtä iloisen värisiin väreihin mitä hän on.

Lastenvaatteissa iloisinta ovat uudet, hauskat kuosit sekä iloiset ja värikkäät printit. Lasten arkivaatteissa seikkailevat lastenohjelmista suositut hahmot, iloiset eläimet sekä muut luontoaiheet. Koska lapset ovat iloisia menijöitä, anna heidän positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen hehkun tarttua ja näkyä. Hauskat kuosit bodyissa ja paidoissa takaavat hymyn myös sinun huulillesi, niitä pukiessa ja niitä nähdessä. Päällysvaatteiden osalta haalareissa ja takeissa on paljon erilaisia värejä, joilla elävöittää sekä ilmaista lapsen kirkasta persoonaa. Sen lisäksi, että ne ovat hauskan värisiä, ne myös auttavat muita huomioimaan lapsesi esimerkiksi liikenteessä ja ulkoleikeissä! Värikkyys näkyy pitkälle ja eroaa ympäristöstä paremmin kuin maanläheiset värit. Lasten ulkovaatteiden materiaalit ovat tarkasti valittuja ja hyvin laadukkaita, sekä suunniteltu kestämään kovaa kulutusta.

Lapsuus on niin suloisen katkera ja lyhyt vanhempien silmissä, että sitä on juhlistettava aina kun vain voi. Sen lisäksi ovat tietenkin myös varsinaiset juhlatilaisuudet, joissa on mukavaa laittaa omat prinssit ja prinsessat parhaimmilleen. Lapsille on siis hyvä valita myös siistejä vaatteita – mekkoja ja pukuja sekä kauluspaitoja – jotka voi tarvittaessa pukea juhlavampiin tilaisuuksiin. Pelkistetyistä juhlamekoista varsinaisiin prinsessamekkoihin, tytöille löytyy kattava määrä erilaisia mekkoja. Pojille löytyy myös siistejä housuja, paitoja ja takkeja juhlavampaan käyttöön, jotta myös pikkuväki olisi hurmaavampi entisestään yhteisissä juhlatilaisuuksissa.