accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 912 709

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Lastenvaatteet 12724 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkkiv
m
Tyttöjen Bomba-takki

Lasten vaatteiden valikoima on Zalandolla erittäin suuri. Sen suunnitteluun ja valmistukseen on panostettu erittäin paljon, mikä takaa vaatteiden pitkäaikaisen kestävyyden sekä käyttömukavuuden. Valikoima tarjoaa kaiken tarvittavan mekoista housuihin ja paidoista ulkoiluvaatteisiin. Kaipaatko lasten pukeutumiseen jotain lisää? Tarjolla on paljon erimallisia vaatteita eri ikäryhmille, joissa on hyödynnetty ihanan herkullisia värisekoituksia neonväreistä neutraaliin valkoiseen sekä sateenkaaren värejä sekoituksineen. Valikoima antaa myös mahdollisuuden leikitellä mitä upeimmilla vaatteiden kuvioilla, mikä tekee lasten pukeutumisesta entistä mielekkäämpää ja piristävää. Valikoima on entistä paremmin suunniteltu lasten tarpeiden mukaan, ja tämä takaa sen, että jokainen löytää taatusti sopivimmat lasten vaatteet perheen pojille ja tytöille, ikään katsomatta.


Lasten pukeutumista – juhlaa ja arkea


Lasten Pepe Jeans -trikoopusero

Loihdi Zalandon avulla vaivattomasti hetkessä upea juhlatyyli lapsillesi. Pue tyttäresi upeaan pinkkiin juhlamekkoon ja viimeistele asu söpöillä ballerinoilla hatun kera. Pue pojallesi upeat mustat housut ja valkoinen kauluspaita, ja viimeistele asukokonaisuus hienoilla lakeerimaisilla pikkukengillä, kravatilla ja söpöillä henkseleillä. Näin on esimerkillinen sisaruspari pukeutunut juhliin. Tai rentona arkipäivän pue perheesi nuorimmat oloasuihin ja leikittele neonväreillä ja valkoisella, ottaen upeat kuosit mukaan. Valikoima antaa mitä järisyttävimpiä mahdollisia lasten pukeutumiseen upeilla vaatteiden yksityiskohdilla, herkullisilla värikokoelmilla unohtamatta mielettömiä kuoseja. Me Zalandolla tarjoamme sinulle mahdollisuuden tähän kaikkeen, joten vieraile vaivattomasti nettisivustollamme ja tee lastesi pukeutumisesta entistä mielenkiintoisempaa ja hauskaa!


Käytännöllistä ja hauskaa


Pienet tytöt ja pojat ovat vaativia lasten vaatteiden suhteen. Niiden tulee olla erityisen kestäviä sekä erittäin miellyttäviä pitää yllä. Vaatteen muoto ja malli tulee olla tismalleen oikea joka ikäryhmässä – lapsi kasvaa sekä pituutta että leveyttä, ja vaatteiden tulee olla sopivia koko kasvun ajan. Ajan myötä sekä lapset että vanhemmat ovat alkaneet vaatia myös lasten pukeutumisessa enemmän esteettisyyttä. Tämän vuoksi jo vaatetuksen suunnitteluvaiheessa on kiinnitetty erityisen suurta huomiota niiden värimaailmaan. Sen osalta valikoimasta löytyy sekä kirkkaimpia neonvärejä että tavallisia sateenkaaren perusvärejä upeine sekoituksineen. Lisää sävähdyttävää ilmettä tuovat pienet yksityiskohdat ja kauniit kuosit. Nämä kaikki on koottu valikoimaamme, jotta jokainen löytäisi omansa vaivattomasti!