Lastenvaatteet

38 383 tuotetta

Asuuko kotonanne nuori tyyliniekka, jolle muodikkaat lastenvaatteet ovat olleet tärkeitä jo pienestä pitäen? Toiset löytävät oman tyylinsä jo varhain, toisille lapsille taas mukavuus ja vaatteiden materiaali on vaatteiden ulkonäköä olennaisempi valintakriteeri. Niin tai näin, lapset vauvoista teini-ikäisiin tarvitsevat joka tapauksessa jatkuvasti uusia vaatteita. Lastenvaatteiden suunnittelussa korostuu pyrkimys helppoon, mukavaan ja turvalliseen pukeutumiseen trendikkyyttä unohtamatta.

Ennakoi vaatetarve - hanki tarpeelliset lastenvaatteet jo hyvissä ajoin

Joku on joskus sanonut, että mitä pienempi lapsi, sitä enemmän vaatteita se kuluttaa. Humoristinen väite ei tietenkään täysin pidä paikkaansa, mutta totta on, että vauvan tuloon on hyvä varustautua hankkimalla riittävästi vaatteita. Vaikka vauvanvaatteissa pestävyys, kestävyys ja helppo puettavuus ovat varmasti tärkeimmät ominaisuudet, vauvanvaatteilla on tapana olla myös lähes syötävän söpöjä. Hemmottele perheen pientä prinssiä tai prinsessaa esimerkiksi ihanilla ja käytännöllisillä pastellinsävyisillä potkupuvuilla tai hauskuuta häntä näteillä eläintossuilla. Vaatteita saa kuitenkin olla pesemässä tiuhaan tahtiin myös vauva-ajan jälkeen. Taaperoiden ja leikki-ikäisten hurjassa menossa lastenvaatteet joutuvat koville. Maailman ihmeitä onkin hyvä tutkiskella esimerkiksi rennossa collegepuvussa tai farkuissa ja villatakissa. Ulkoleikkeihin tarvitaan tietenkin säihin sopivat ulkoiluasut, kuten sadekamppeet tai toppavaatteet.

Lastenvaatteet - muotia pienestä pitäen

Lapsuus on jatkuvaa kehitystä. Myös lasten oma vaatemaku saattaa muuttua useita kertoja. Välillä päälle saattaa kelvata vain esimerkiksi tv:stä tutuilla hahmoilla koristellut t-paidat, toisinaan taas muotitietoinen lapsi kelpuuttaa ylleen vain miniversiot klassisista aikuistenvaatteista. Muotimaku saattaa vaihdella myös sen mukaan, onko etsinnässä juhlavaatteet vai arkivaatteet. Juhlat tarkoittavat monelle pikkutytölle esimerkiksi kauan odotettua tilaisuutta pukeutua unelmien tyllimekkoon. Myös urheiluun ja harrastuksiin voidaan tarvita muusta arkipukeutumisesta poikkeavat lastenvaatteet. Lapsi kaipaa myös paljon erilaisia asusteita, joilla saa näppärästi vaihtelevaa ilmettä perusvaatetukseen. Esimerkiksi söötit henkselit tai tukeva vyö ovat varmasti tarpeellisia ja kivoja asusteita sekä tyttöjen että poikien vaatekaappiin. Anna lapsen nauttia ihanasta lastenmuodista ja tue häntä oman tyylin löytämisessä!

Yhdistele ja sekoita

Lasten muotia joka hetkeen

Design tuo lastenvaatteiden arkeen iloa

Pienille tallustajille tarvitaan omat, erityisräätälöidyt vaatteet suojaaman matkaa suuressa maailmassa ja sen yllätyksissä. Lapset ovat arvokkain asia perheen piirissä ja se asettaa vaatimusriman kaikelle sille, mikä lapselle hankitaan: sen olisi parasta olla kestävää, kaunista ja käytännöllistä.

Lapset ovat kovia kokeilemaan, leikkimään ja touhuamaan monissa omissa seikkailuissaan ja näistä kaikista hurjista seikkailuista olisi vaatteiden hyvä selviytyä – mieluusti ehjinä. Housut, paidat, topit, mekot, takit ja haalarit ovat kaikki vaatekappaleita, joita tarvitaan sekä arjessa että juhlassa. Ja mikä sen suloisempaa, kuin pukea perheen suloisimmat jäsenet entistä ihanimmiksi juhlaa varten! Lastenvaatteissa on nykyään onneksemme hurja valikoima kestäviä, laadukkaita sekä ominaisuuksiltaan ylivertaisia vaatteita kuten myös tehokkaita materiaaleja, joilla et ainoastaan suojaa lastasi, mutta samalla puet hänet yhtä iloisen värisiin väreihin mitä hän on.

Lastenvaatteissa iloisinta ovat uudet, hauskat kuosit sekä iloiset ja värikkäät printit. Lasten arkivaatteissa seikkailevat lastenohjelmista suositut hahmot, iloiset eläimet sekä muut luontoaiheet. Koska lapset ovat iloisia menijöitä, anna heidän positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen hehkun tarttua ja näkyä. Hauskat kuosit bodyissa ja paidoissa takaavat hymyn myös sinun huulillesi, niitä pukiessa ja niitä nähdessä. Päällysvaatteiden osalta haalareissa ja takeissa on paljon erilaisia värejä, joilla elävöittää sekä ilmaista lapsen kirkasta persoonaa. Sen lisäksi, että ne ovat hauskan värisiä, ne myös auttavat muita huomioimaan lapsesi esimerkiksi liikenteessä ja ulkoleikeissä! Värikkyys näkyy pitkälle ja eroaa ympäristöstä paremmin kuin maanläheiset värit. Lasten ulkovaatteiden materiaalit ovat tarkasti valittuja ja hyvin laadukkaita, sekä suunniteltu kestämään kovaa kulutusta.

Lapsuus on niin suloisen katkera ja lyhyt vanhempien silmissä, että sitä on juhlistettava aina kun vain voi. Sen lisäksi ovat tietenkin myös varsinaiset juhlatilaisuudet, joissa on mukavaa laittaa omat prinssit ja prinsessat parhaimmilleen. Lapsille on siis hyvä valita myös siistejä vaatteita – mekkoja ja pukuja sekä kauluspaitoja – jotka voi tarvittaessa pukea juhlavampiin tilaisuuksiin. Pelkistetyistä juhlamekoista varsinaisiin prinsessamekkoihin, tytöille löytyy kattava määrä erilaisia mekkoja. Pojille löytyy myös siistejä housuja, paitoja ja takkeja juhlavampaan käyttöön, jotta myös pikkuväki olisi hurmaavampi entisestään yhteisissä juhlatilaisuuksissa.