Lastenvaatteet

Suositut filtterit
37 745 tuotetta

Tyylikkäät ja laadukkaat lastenvaatteet

Lasten vaatteiden ostaminen voi joskus tuntua tylsältä ja aikaa vievältä. Pahinta on se, kun lapset tekevät kasvupyrähdyksen. Saattaa tuntua, että olet joka viikonloppu ostoskeskuksessa ostamassa uusia asuja ja kenkiä. Tee shoppailusta molemmille nautinnollisempaa parilla vinkillä ja löydä parhaat vaatteet lapsellesi Zalandon kattavasta verkkokaupasta.

Lastenvaatteiden shoppailussa on yleensä parasta valita muutamia perusvaatteita. Jokaisen lapsen vaatekaappiin tulee kuulua ainakin hyvin istuvat farkut, tyylikäs toppi ja mukavat kengät. Näiden avulla voit luoda erilaisia ilmeitä. Kun perusasiat ovat kunnossa, voit keskittyä olemaan luova eri vaateiden yhdistämisessä. Kokeile yhdistää lasten tyylikäs t-paita chinoihin tai hameeseen. Voit kerrostaa asun ihanalla neuletakilla.

Tärkeätä on muistaa se, että pienet lapset harvoin pitävät pukeutumisesta, joten valitse taaperolle mieluiten ylä- ja alaosa, jotka on helppo pukea ja riisua. Vältä vaatteita, joissa on paljon nappeja, vetoketjuja tai neppareita. Vauvojen bodyissa kannattaa suosia myös nepparien sijaan kietaisumalleja, joita löytyy ihastuttavilla kuoseilla ja miellyttävän pehmeillä kankailla.

Käytännölliset lasten housut ja muut alaosat

Tavalliset collegehousut ovat ansainneet paikkansa käytännöllisyydellään ja mukavuudellaan jo ensimmäisten kävelyharjoitusten aikana. Lisäksi ne ovat mukava valinta juoksemiseen, hyppimiseen ja leikkimiseen. Lapset käyttävätkin housuja ympäri vuoden. Siksi jokaisen taaperon vaatekaapissa tulisi olla sopivat collegehousut kaikkiin säätiloihin ja tilanteisiin.

Collegehousujen lisäksi lapsellesi on hyvä hankkia myös täydelliset farkut. Meiltä löydät lasten farkkuja eri tyyleissä kapeasta leikkauksesta bootcutiin sekä korkeavyötäröisiin malleihin. Trendit saattavat muuttua, mutta klassisten farkkujen kanssa et voi koskaan mennä pieleen. Verkkokaupassamme on saatavilla paljon muutakin kuin perusfarkkuja. Ainutlaatuiset ja tyylikkäät housut eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne ovat pohjana söpölle ulkonäölle.

Khakihousut ovat klassisia ja upeat leikkiin ja kyläilyyn, ja erittäin mukavat kesäkuukausina. Söpösti leikatut chinot sopivat myös hyvin kesään ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Ensimmäinen sääntö kangashousujen ostamisessa on: jos kangas ei veny, lapsesi ei todennäköisesti käytä vaatetta. Onneksi joustavat kankaat ovat parantuneet hämmästyttävästi ja houluttelevat lapsesi käyttämään farkkuja tai chinoja.

Shoppaile lasten paitoja mitä ihanimmissa väreissä ja kuvioissa

Yläosien valitseminen voi olla työteliästä, sillä takuulla hämmästyt valikoimamme supersöpöjen paitojen määrästä. Pidä shoppaillessa mielessäsi kuitenkin lapsesi ikä. Joustavasta kankaasta valmistetut trikoopaidat ja -topit ovatkin oivallinen valinta pienimmille lapsille.

Lasten leikit ja touhut ovat usein myös sotkuisia, mikä usein johtaa itsepäisiin tahroihin. Siksi luultavasti haluat ostaa paitoja, jotka voidaan pestä myös korkeissa lämpötiloissa. Osa vanhemmista suosii tummia värejä, joissa tahrat eivät niin helposti näy. Olipa valintasi sitten vaaleat neutraalit sävyt tai tummemmat värit, löydät lukuisia vaihtoehtoja verkkokaupastamme.

Löydä uusia ihania vaatteita lapsellesi ja nauti yhteisestä ajasta shoppaillessanne. Pidä shoppailu hauskana ja anna lapsesi tutkia muotia eri väreillä ja kuvioilla. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan jo tänään ja tee uskomattomia löytöjä lapsellesi lempibrändeiltäsi. Klikkaa tuotteet ostoskoriin, tilaa ja ihastu.