Lasten uima-asut

483 tuotetta

Pikku vesipeto varmasti nauttii päästessään pärskimään uima-altaaseen tai leikkimään rannalla ihkauudessa uima-asussa. Ennen yleisillä uimarannoilla näki paljon alastomia pikku uimareita, mutta nykylapset pukeutuvat trendikkäisiin uima-asuihin siinä missä vanhempikin väki. Tytöille on saatavissa perinteisiä kokouimapukuja, mutta myös somia bikinejä ja tankineja. Pojat voivat varustautua rantapäivään uimahousuilla tai uimashortseilla. Uimashortseja voi täydentää mukavasti surffipaidalla. Varsinkin perheen pienimmät lapset tulee suojata UV-säteilyltä huolellisesti. Jos aurinkorasvojen sisältämät kemikaalit epäilyttävät, tehokas ratkaisu lapsen suojaamiseen auringolta ovat pitkähihaiset ja -lahkeiset uima-asut. Lisäksi ne pysyvät päällä vauhdikkaammassakin menossa, lämmittävät enemmän kuin tavalliset uima-asut ja soveltuvat erityisen hyvin juuri uimiseen. Lasten rantavarustuksesta ei ole myöskään syytä unohtaa hattua eikä aurinkolaseja. Hattu ja lasit kannattaa tietenkin valita uima-asuun sopiviksi. Lasten uima-asuja on saatavissa kaikenikäisille ja -kokoisille lapsille aina vauvasta teiniin. Jo hyvinkin pienet vauvelit saattavat tarvita uimapukua, sillä vauvauinti on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan. Ja jos lapsi ei olekaan innostunut uimisesta tai vedestä, saattaa hänen houkuttelemisensa veteen helpottua, jos hänellä on oikein kivat uikkarit ja hauskoja uimaleluja. Toisinaan myös uimatossujen hankkiminen auttaa.

Lasten uima-asut - iloisia kuvioita ja sporttista ilmettä

Lasten uima-asuissa riittää valinnanvaraa. Tarjolla on kaikkea söpöistä eläinkuoseista sporttisiin malleihin. Valittavissa on niin raidallisia, ruudullisia kuin yksivärisiäkin uimapukuja. Myös joillain tunnetuilla muotitaloilla ja nimekkäillä merkeillä on omat lasten uimapukumallistonsa. Esimerkiksi Marc o´Pololla, Adidaksella ja Polo Ralf Laurenilla on lapsille suunnattuja uima-asuja. Vaikka lasten uimapukumuoti noudatteleekin jossain määrin aikuisten uimapukumuodista imettyjä vaikutteita, lasten uima-asut saavat silti näyttää lastenvaatteilta - ja hyvä niin. Lasten uimapuvut ovatkin pääsääntöisesti huomattavasti peittävämpiä ja käytännöllisempiä kuin monet aikuisten uimapuvut. Tärkeitä kriteereitä lasten uimapukua valitessa ovat tietenkin helppo puettavuus, materiaalien kestävyys, helppohoitoisuus ja tukeva päällä pysyminen. Useimmat uimapuvut sopivat mallinsa puolesta lähes lapselle kuin lapselle. Usein uimapuvun hauska ulkonäkö onkin käytännöllisyyden ohella ratkaisevin valintakriteeri.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Jokaisen lapsen kasvoille tulee hymy, kun aletaan pakkaamaan uima-asua laukkuun ja lähdetään rannalle. Vaikka kaikki eivät pidäkään uimisesta, hiekkakakkujen teko uimarannalla kelpaa lapselle kuin lapselle. Uima-asun valinnassa koko on tärkeä tekijä. Uima-asu on tyypillisesti venyvää kangasta ja luonnostaan melko tiukka. Liian pienen uima-asun saa kyllä tarvittaessa venytettyä päälle, mutta silloin mukavuus uimisesta ja rantaleikeistä katoaa. Ne voivat aiheuttaa jopa ikäviä hiertymiä ja hankaumia. Zalandolla on laaja valikoima lasten uima-asuja. Tytöillä näkee usein bikineitä ja pojilla taas ihan tavallisia uimahousuja. Uimashortsit ovat myös käytännölliset, sillä niillä voi ihan hyvin liikkua kaupungillakin ennen uimaan menoa. Niiden suosio on myös kasvanut valtavasti viime vuosina ja tavallisia uimahousuja näkee yhä harvemmin uimarannalla. Kilpauintia varten tyttöjen kannattaa hankkia kokouimapuku. Sillä on muutenkin mukavampi uida uimahallissa, koska siellä ei aurinko lämmitä samalla tavalla kuin uimarannalla. Kokouimapuku pysyy myös paremmin päällä ja kelluttaa lasta aavistuksen enemmän.

Leikkisät ja hauskat lasten uima-asut!

Zalandon lasten uima-asuvalikoima on mahtava! Meiltä löydät hyvät ja laadukkaat vaihtoehdot niin uimarannalle, kylpylään, kuin kilpauintiinkin. Rannalle mentäessä lasten uima-asuissa on hyvä huomioida se, että varsinkin hiekkaleikeissä hiekkaa menee asun sisään. Siksi on tärkeää, että asu on sopivan kokoinen, eikä liian suuri tai pieni. Aurinkoisella säällä lapset palavat todella helposti, joten surffipaita on hyvä vaihtoehto, kun ollaan rannalla. Surffipaidoissa on UV-suoja ja niiden kanssa voi hyvin uida. Silti on hyvä muistaa käyttää aurinkorasvaa. Meillä on valikoimassamme ainoastaan parhaita merkkejä, joten uima-asun ostaminen verkkokaupastamme on helppoa. Lisäksi valinnanvaraa on reilusti ja olemme panostaneet siihen, että saatavilla on kesän kaikki raikkaat ja upeat värit. Tilaa nyt siis lasten uima-asut edulliseen hintaan Zalandolta!